Sport2Life Hrvatska

Fundraising campaign by Michael Saran
  • €0.00
    Donated So Far
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Pozdrav svima,

Ovdje Mike Saran…osnivač sam zaklade Sport2Life, sportske zaklade za djecu. Naša misija je promovirati, podržavati i učiniti sport dostupnim svim osnovnoškolcima.

Svjedoci smo alarmantnih podataka o ogromnom povećanju vremena koje djeca provode na mobilnim i digitalnim uređajima u zatvorenom prostoru. To ostavlja užasne posljedince na njihov fizički i intelektualni razvoj, a dodatno je pogoršano pandemijom COVID-19. Kao rezultat toga, broj neaktivne djece i djece s prekomjernom tjelesnom težinom stalno raste. Moramo odmah djelovati da preokrenemo stvari.

Moj cilj osnivanjem Sport2Lifea je organizirati sportske programe i aktivnosti koje će nam pomoći u promicanju zdravih navika i tjelesne aktivnosti djece. Vjerujem da kroz obrazovanje, redovito usavršavanje i dobru prehranu možemo utjecati na našu djecu, naše obitelji i naše zajednice kako bi živili zdravije i sretnije.

Otkako sam osnovao S2L 2018. godine, više od 15 000 djece sudjelovalo je u barem jednom od naših programa i događanja u Hrvatskoj, Češkoj i Turskoj.

Od osnivanja do sada samostalno financiram Sport2Life. Međutim, vrijeme je da proširimo naš program i naš doseg. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem sve da već danas postanu dio Sport2Life obitelji. Godišnja cijena našeg programa je 150 EUR po djetetu. Možete doprinijeti našem cilju tako što ćete postati službeni sponsor zaklade Sport2Life ili donirati kao pojedinac.

Sva prikupljena sredstva bit će namijenjena razvoju Sport2Life programa u Hrvatskoj, jedno po jedno dijete. U školskoj godini 2021. – 2022. omogućili smo 150 djece sportske aktivnosti i zdravu prehranu. Cilj nam je barem udvostručiti broj djece uključenih u naše aktivnosti 2022. -2023.

Hvala vam na podršci u ime Sport2Lifea i djece Hrvatske.

Pozdrav

Mike Saran

Organizer

No updates for this campaign just yet

Followers

0 followers
No Followers Just Yet...
€0.00
Donated So Far

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook