Sose volt még ilyen jó áron minőségi fotózás. Fotózz velem 2020-ban és 21-ben is!

 • €21.00
  Donated So Far
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Azért hogy átvészeljem a koronavírus okozta nehéz időket, ezen az oldalon keresztül 30% kedvezménnyel érheted el szolgáltatásaim vagy támogathatod is a karrierem.


Láng Péter vagyok, 15 éve szabadúszó profi fotós. Budapesten élek, de a világ a munkahelyem. Az elmúlt években több mint 22 országban jártam, fotóztam esküvőket, rendezvényeket és portrékat. Igazi erősségeim, hogy jól kezelem a váratlan helyzeteket a nehéz szituációkat és jól tudom fókuszálni az energiám. Olyan helyzetbe kerültem, hogy szükségem lett a segítségetekre.

A krízis.

Az elmúlt években nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy elkezdjem mindazt fotózni amit igazán szeretek. 2020 eddig nem kedvezett az álmaimnak. Ezért bringás futár lettem ami mellett igyekeztem a tanulásra meg a podcastelésre fordítani az energiám. Tanulom mindazt amit fontosnak tartok a fotózásban. Kommunikáció, világítás és az utómunka. A futárkodás mellett nehéz a fotós fejlődésre koncentrálnom, ezért elkezdtem saját - portré alapú - projektjeim is fotózni hogy ne jöjjek ki a gyakorlatból. Itt tartok most. Kevés megbízást kapok, ezeket is nagyon hosszú határidővel fizetik ki.

Szeretnék ezen változtatni.

Hogyan segíthetsz?

30%-os kedvzeménnyel vásárolhatsz előre fotózást magadnak, vállalkozásod, barátaid számára vagy támogathatod egy projektjeim egy számodra is kényelmes összeggel. Az itt megvásárolt fotózásokat 1.5 évig használhatod fel, az áraimat az idei évben kiadott érvényes ajánlataim alapján számoltam újra.

Álmaim és céljaim.

Nyugodt és fentartható módon, anyagi biztonságban, tisztességesen és egésségesen élvezni mindazt amit mindig is imádtam: örömet okozni a fotóimmal. Az így befolyó összegeket mindennapos kiadásaim fedezésére fogom felhasználni. Fedezem belőle étkezésem, lakhatási költségeim, eszközparkom fenntartását, a fotózáshoz szükséges tárhelyek és előfizetések költségeit, biztosítom Dió hatalmas mozgásigényét és csillapíthatatlan étvágyát. Fenntartom derűs jókedvem, hogy ne veszítsem el mindazt amiért az elmúlt években dolgoztam. Finanszírozom belőle az esetlegesen beérkező új megbízások elvégzéséhez szükséges költségeket, továbbá saját fejlődésem és projektjeim költségeit.

Rewards

Ötöst az ötösért! Hi5, ölelés vagy puszi ahogy szeretnéd. Köszönöm :)

1 óra egyéni konzultáció fotózásról, karrierről, fejlődésről!

20 perces portré fotózás, ami után egy szépen editált fotót adok át neked. (20 minutes portrait shooting, 1 edited picture)

Egy órás portré fotózás, ami után 10-15 szépen editált fotót adok át neked. (60 minutes portrait shooting, 15-20 edited photos)

Egy órás portré fotózás ami után 5-15 szépen editált fotót adok át neked, emelett egy fotót retusálok is számodra. (60 minutes portrait shootin, 10-15 edited photos 1 retouched photo)

Portré fotózás, 5db retusált fotó átadásával. (portrait shooting, 5 fine art retouched photo)

4 órás rendezvény fotózás - 4 hour event photography

Egésznapos rendezvény fotózás. - Full day event photography.

5 fő portré fotózása. Minden portré alanyról kb. 20-30 fotót készítek, amiből egy fotót retusálok fejenként. (5 person portrait shooting, 1 retouched photo / person)

10 fő portré fotózása. Minden portré alanyról kb. 20-30 fotót készítek, amiből egy fotót retusálok fejenként. (10 person portrait shooting, 1 retouched photo / person)

Esküvői fotózás 6 óra időtartamban. (6 hour wedding photography)

15 fő portré fotózása. Minden portré alanyról kb. 20-30 fotót készítek, amiből egy fotót retusálok fejenként. (15 person portrait shooting, 1 retouched photo / person)

Esküvői fotózás 8 óra időtartamban. 8 hours Wedding photography.

Esküvői fotózás 10 óra időtartamban. (10 hours wedding photography)

20 fő portré fotózása. 20-30 fotót készítek, amiből egy fotót retusálok fejenként. (20 person portrait shooting, 1 retouched photo / person)

Organizer

Donors

 • Mihály Nagy
 • Donated on Sep 14, 2020
 • Hajrá Peti! 🤘😁

€5.00
 • Attila Mándoki
 • Donated on Sep 11, 2020
 • Ez mindenkinek jó, szóval hajrá, menjen az a fun(d)raiser! :)

€16.00

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

2 donors
 • Mihály Nagy
 • Donated on Sep 14, 2020
 • Hajrá Peti! 🤘😁

€5.00
 • Attila Mándoki
 • Donated on Sep 11, 2020
 • Ez mindenkinek jó, szóval hajrá, menjen az a fun(d)raiser! :)

€16.00

Followers

0 followers
No Followers Just Yet...
€21.00
Donated So Far

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook