Puppy beat and left for dead

Fundraising campaign by Mija Pasha
 • US$2,320.00
  raised of $2,700.00 goal goal
85% Funded
75 Donors
Time left
25 9 9
You only have the opportunity to donate to this campaign before Sunday Dec 31, 11:59 pm UTC
Show more
Show less

Scroll down for English 🇬🇧🇺🇸

Pershendetje te gjitheve. Kemi nisur këtë gofund me për qenushen e Durrësit, e cila u gjet në rrugë në gjendje të pashpresë për të mbijetuar dhe që po lufton për jetën me një force të jashtëzakonshme.

Evie, është një qenushe vetëm 6-muajshe, e cila është përballur me një mizori të paimagjinueshme - ajo është rrahur brutalisht dhe është lënë të vdesë në rrugë. Për gati një javë, ajo duroi dhimbje cfilitëse me një nofull dhe këmb të coptuar, mushkërinë e dëmtuar dhe plagë të infektuar kudo në trup.

Për mrekulli, dhe kundër të gjitha parashikimeve, Evie u kap fort pas jetës, duke treguar një force të jashtëzakonshme për të jetuar. Për fat të mirë, një vullnetare e pa në kohë, dhe pse dukej që nuk kishte shpresë për Evie, ajo e dërgoi menjëherë për ndihmën e pare në klinikë. Fatkeqësisht, pas ekzaminimeve rezutoi se dëmtimet ishin të shumta dhe veterinerët në Shqipëri nuk mund të ndërhynin dot. E vetmja mundësi për Evie ishte të dërgohej me urgjencë jashtë për tu operuar menjëherë. Duke qenë se ishte një luftë me kohën, dy vullnetare udhetuan plot 6 orë për dërguar Evie te një specialist në Selanik, Greqi, i njohur për trajtimin e rasteve ekstreme.

Në klinikën në Greqi, Evie u stabilizua menjëherë dhe iu vendos një sondë në mënyrë që ajo të ushqehej dhe merte veten, pasi prej një jave ajo për shkak të frakturës së nofullës nuk mund të hante. Gjithashtu, iu bënë të gjitha analizat për të luftuar infeksionin e rendë të shkaktuar nga plagët. Por ajo duhet të përballet me dy operacione të rënda në nofull dhe gjymtyrë dhe rruga drejt rikuperimit kërkon hospitalizim të gjatë.

Ndërhyrjet ortopedike janë operacione shumë të kushtueshme dhe këtu kemi nevojë për mbështetjen tuaj. Dëshira e fortë e Eviet për të jetuar është një dëshmi e forcës së shpirtit të saj. Le të bashkohemi të gjithë për t'i dhënë asaj mundësinë për të cilën ajo po lufton. Kontributet tuaja mund të bëjnë ndryshimin.

Ajo duhet të operohet sa më shpejt ndryshe shanset e saj për shërim dhe rekuperim do të jenë të pakta. Nuk duam që përpjekjet e saj për të qëndruar në jetë të shkojnë dëm.scroll


Greetings, everyone. We've launched this fundraiser for a remarkable survivor, a dog who defied the odds. Her name is Evie, a tender 6-month-old puppy who faced unimaginable cruelty – she was brutally beaten and left for dead. For nearly a week, she endured excruciating pain, bearing the weight of a severely broken jaw, fractured legs, a collapsed lung, and a harrowing skin infection.

Miraculously, against all odds, Evie clung to life, revealing a strong will to survive. Fortunately, a compassionate volunteer discovered her, astonished that she was still breathing. Recognizing the urgency of her condition and knowing there is no vet in Albania that could handle this type of case, the volunteer embarked on a 6-hour journey to reach a specialist in Thessaloniki, Greece, a vet known for handling extreme cases.

At the vet's clinic, Evie received the vital stabilization she needed. She now has a feeding tube, and her skin infection is under examination to initiate treatment. However, she faces imminent surgeries for her jaw and legs, and the road to recovery necessitates long-term hospitalization.

Receiving care from an orthopedic specialist is an expensive endeavor. This is where we need your support. Evie's strong desire to live is a testament to the strength of her spirit. Let's join forces to provide her with the chance she fights for. Your contributions can make all the difference.
The longer she goes with out the surgery the less her chances of recovery are. Let’s not let her fight to live go in vain

Organizer

Donors

 • Millan Jovan
 • Donated on Nov 30, 2023
$100.00
 • Aida Mason-Wright
 • Donated on Nov 30, 2023
$10.00
$10.00

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

75 donors
 • Millan Jovan
 • Donated on Nov 30, 2023
$100.00
 • Aida Mason-Wright
 • Donated on Nov 30, 2023
$10.00
$10.00
 • Guest
 • Donated on Nov 09, 2023
$20.00
 • Xhilda Ruzhdije
 • Donated on Nov 05, 2023
$10.00
$30.00
 • Guest
 • Donated on Oct 29, 2023
Amount Hidden
 • Guest
 • Donated on Oct 28, 2023
$5.00
$30.00
 • Anonymous
 • Donated on Oct 27, 2023
 • It is a disappointment that the humans in this country of mine behave like this. It is painful to see day after day that we have no idea what real love and compassion is. This is a behaviour of sociopathy, and for us this is the norm. Many of those who torture and mistreat animals are kids. They parents do not see it or validate it.

$30.00
Show more donors

Followers

20 followers
Frauke Lodders
Francesca Danese
Ira Salataj
Fiorida Troci
Fiorida Troci
Gentian Kapllani
Xheni Kotonika
Sindi Musaj
Dominik Sylari
Show more Followers
US$2,320.00
raised of $2,700.00 goal
85% Funded
75 Donors
Time left
25 9 9

You only have the opportunity to donate to this campaign before Sunday Dec 31, 11:59 pm UTC

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of $25?

Share on Facebook