Dumnezeu lucreaza prin oameni!

Fundraising campaign by Ely Elena
  • £3.00
    raised of £5,000.00 goal goal
0% Funded
1 Donors

No more donations are being accepted at this time. Please contact the campaign owner if you would like to discuss further funding opportunities

Show more
Show less

Și în acest an ne-a ajutat Bunul Dumnezeu să ajungem în casele a mai multor familii aflate în dificultate.

Cu binecuvîntarea și ajutorul părintelui Gaba paroh al Bisericii Acoperămintul Maicii Domnului, am pregătit cu mult drag daruri pentru 10 familii dintre care 6 familii cu multi copii (4-9 copii) , 2 mamici care cresc singure cite 2 copilasi, un tata care creste singur 2 fetite ( sotia a decedat recent), si o bunica care ingriseste un nepot, fiica bolnava si tatal bolnav la pat.

Fiecare familie s-a bucurat de un set de produse alimentare,dulciuri, mandarine, mezeluri, cascaval, carne proaspata de porc, etc.

Multumim Domnului că ne scoate în cale oameni dornici de a face un bine, fără de care nu reuseam să aducem bucurie celor sărmani.

Multumim din suflet Gh Maria ,impreună cu familiile care ne-au sustinut financiar pentru procurarea produselor alimentare, aducem mari multumiri si familiei Ion, Micky Mihaela și Marina care si in acest an au donat pentru toate cele 10 familii.

Multumim tuturor voluntarilor care ne-au ajutat si de aceasta data sa oferim o raza de speranta pentru aceste suflete.

Familiile s-au bucurat enorm de mult si au multumit pentru darurile primite, copilasii s-au entuziasmat pentru jucării, iar bunica Nuți plingea de bucurie că Domnul ii trimite oameni cu suflet mare care o ajuta atunci cind ii este mai greu...

Domnul să vă ocrotească familiile si să vă răsplateasca insutit pentru darul dvs.

Fie ca minunea Faptelor bune sa nu se sfârșească aici,sa ne unească si să ne găsească mai buni,mai blînzi, mai cu mila fata de cei greu încercați de soarta .

Va îndemn si pe voi sa faceti parte din aceasta comunitate minunata iar impreuna putem ajuta in continuare.

#Liniște, Sănătate, #Bucurie și #Binecuvîntare.

Organizer

Donors

  • Maria Monica Florea
  • Donated on Jan 28, 2021
£3.00

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

1 donors
  • Maria Monica Florea
  • Donated on Jan 28, 2021
£3.00

Followers

0 followers
No Followers Just Yet...
£3.00
raised of £5,000.00 goal
0% Funded
1 Donors

No more donations are being accepted at this time. Please contact the campaign owner if you would like to discuss further funding opportunities