A brighter future for 9+9+9 girls!

 • €1,698.00
  raised of €99,999.00 goal goal
1 meisje - 1 brighter f... - €999
Help 2 meisjes hun leve... - €1998
1% Funded
18 Donors

Current milestone

2/2

Help 2 meisjes hun leven tra...

€1698.00/€1998

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Hallo, mijn naam is Els Cuypers en ik wil je graag uitnodigen om deel uit te maken van een mooi verhaal: een brighter future voor 99 meisjes!

En als je een (klein)dochter hebt tussen 17 en 20 jaar, raakt dit verhaal je mogelijk extra in je hart!

DOEL IN HET KORT

Met deze crowdfunding willen we geld ophalen om jonge meisjes gratis te laten deelnemen aan de Brighter Future Training in Portugal.

Dankzij jouw donatie, groot of klein, kan je het leven van 1 jonge vrouw mee helpen transformeren, zodat zij de trauma’s uit de familielijn niet langer hoeft door te geven aan haar kinderen.

WAT ACHTERGROND

Heel lang geleden waren er, verspreid doorheen Europa, centra waar jongeren op een bepaalde leeftijd naartoe gingen voor enkele weken of maanden om de overgang van kind naar volwassene bewust vorm te geven.

In deze centra ontvingen jongeren zogenaamde initiatie’s en werden zo voorbereid op hun rol in de samenleving.

Een rol die paste bij hun vaardigheden zodat ze echt hun steentje konden bijdragen aan het uitbouwen van een maatschappij waar alles en iedereen kon floreren.

Deze centra zijn helaas al lang verdwenen, maar nu, in deze tijd waarin vele jongeren de moed wat verloren zijn, struggelen op school of moeite hebben om zingeving of een doel te vinden voor hun leven, voel ik hoe belangrijk het is om dit soort 'centra' weer te activeren willen we de cyclus van lijden en onmacht op aarde omkeren, want het zijn deze jonge mensen die ooit vader en moeder van de nieuwe generatie.

Geen enkele vader of moeder begint ooit aan kinderen met de bedoeling hen pijn of verdriet te doen. Nee, iedere ouder is vastbesloten het met hun eigen kinderen 'anders' of 'beter' te doen.

Maar hoe ouders ook hun best doen, door de tijd waarin we leven hebben de meeste (jonge) ouders niet de nodige tools om hun kinderen vrij van trauma te laten opgroeien, en zo wordt de 'gifcyclus' onbedoeld van generatie op generatie doorgegeven.

HET PLAN

Bright Future Training

Daarom starten we in 2024 met een unieke training op een prachtige plek in Portugal en focussen we ons eerst op de moeders van de volgende generaties om hen een bedding te geven voor heling en empowerment zodat ze helemaal kunnen openbloeien en hun jong volwassen leven starten op een fundament van onwrikbaar vertrouwen in zichzelf, met een zuiver kompas dat afgestemd is op hun hart, in verbinding met alles wat leeft.

Dankzij jouw donatie, groot of klein, kan je dus het leven van 1 jonge vrouw mee helpen transformeren, zodat zij de trauma’s uit de familielijn niet langer hoeft door te geven aan de kinderen.

Deze missie, om jongeren een volwaardige initiatie naar volwassenheid te bieden, wil ik samen met een enthousiast team gaan uitdragen op 2 verschillende plekken, in Hongarije en in Portugal maar voor deze crowdfunding zoomen we specifiek in op de opstart van het programma in Portugal.

Jardim do Eden

In deze ‘Tuin van Eden’, een kleinschalige bio-farm en verborgen paradijsje vlakbij Porto, Portugal, ligt de focus op empowerment en het doorbreken van de ‘gifcyclus’ (zie ook het verhaal van: de moeder van Dora).

Oude patronen zoals minderwaardigheid, zich klein houden of naar beneden halen, zich makkelijk laten beïnvloeden om er toch maar bij te horen,…gaan we overschrijven met meer houden van zichzelf, het vullen van het eigen ‘liefdesvat’ en het uitzetten van een duidelijke koers om hun dromen te verwezenlijken.

Deze diepgaande training bieden we (momenteel uitsluitend) aan voor moeders en hun dochters (tussen 17-20 jaar) waarbij ze trauma’s uit de familielijn kunnen loslaten zodat ze de kwetsuren niet een heel leven mee moeten slepen of erger, doorgeven aan de volgende generaties, hun kinderen.

Daarnaast leren ze allerlei tools om makkelijker om te gaan met hun emoties en bewustere keuzes te maken voor hun toekomst, vanuit het hart.

We hebben hiervoor een unieke methode ontwikkeld die een combinatie is van ontgifting, lichaamswerk, manifestatie-technieken, stembevrijding, soundhealing, en helend verblijf in de natuur.

Na de verbouwing hopen we te kunnen starten in het voorjaar van 2024 (paasvakantie), de definitieve data zullen we asap vermelden hier, en op de website.

Het verblijf duurt telkens 9 dagen, dus niet zo’n lange periodes zoals in vroegere tijden, maar het is alvast een begin. En ik kan je gerust stellen, het zal geen spiriwiri verblijf zijn maar een periode waarin de jongeren tot rust kunnen komen, weg van de smartphone maatschappij, en via allerlei creatieve uitdagingen op zoek gaan naar antwoorden op diepere levensvragen maar net zo goed veel plezier maken, een paar keer meehelpen in de tuin en het bereiden van de maaltijden.

De investering voor deze transformerende 9-daagse, inclusief verblijf en 2 maaltijden/dag, bedraagt tijdens deze lanceringsperiode, dus tijdens de opstartfase, slechts 999 euro per deelnemer.

DOEL CROWDFUNDING

Omdat we willen dat deze training voor zoveel mogelijk meisjes toegankelijk is, zetten we deze crowdfunding op om bepaalde meiden die de middelen niet hebben de training en het verblijf in de vorm van een scholarship cadeau te doen.

De moeders betalen dan wel zelf hun eigen bijdrage + reis.

Ik geloof dat de toekomst gericht is op win-win situaties en vele kleintjes samen...

Van zodra het bedrag van 999 euro bereikt is, kunnen we dus 1 meisje deze Bright Future-training gratis aanbieden.

Het ambitieuze doel van deze crowdfunding is om in 2024 en 2025 aan 99 jongeren deze kans te bieden.

Dit betekent dat we een streefbedrag van 99.999 instellen (inclusief kosten) maar we zullen werken met tussendoelen waarbij we 1 training voor 9 deelnemers vullen vooraleer een volgende te starten.

Het geld dat op deze manier ingezameld wordt zal gebruikt worden voor de verbouwing en opstart van het centrum. Momenteel zijn er 5 slaapkamers op de bovenverdieping en die moet omgebouwd worden zodat er telkens 9 meisjes en hun moeder te gast kunnen zijn.

Geschatte investering verbouwing en inrichting: 70.000 euro

Opstart, lonen en huur centrum voor 1 jaar: 99;000 euro

Om dit mooie, grootse plan vorm te geven reiken we daarom via dit platform uit naar moeders en vaders, grootmoeders en grootvaders, en allen die willen kiezen voor een hoopvolle toekomst.

>> Heb jij een (klein)dochter die je zo’n intensieve training in Portugal gunt?

>> Of wil je het een ander meisje gunnen om het juk van oude “ik ben niet ok” programma’s uit de familielijn op te schonen en met een schone lei haar volwassen leven te starten? Haar ondersteunen en aanmoedigen zodat ze haar licht kan gaan stralen, niet enkel voor zichzelf, maar voor haar toekomstige kinderen en iedereen die ze zal aanraken in haar leven?

>> Misschien ken je een jongere die het lastig heeft op school en er even uit moet om opnieuw de zin van het leven te vinden?

>> Of vind je het een mooi initiatief en wil je het ondersteunen en/of doorsturen in je kennissenkring?

Elk bedrag groot of klein is welkom!

Heb je een specifiek meisje in gedachten, schrijf dan in de mededeling de (voor)naam. We nemen dan contact op om alle details door te spreken.

Het komend jaar zijn er nog grotere investeringen nodig zijn om dit plan te laten slagen, maar deze crowdfunding is alvast een mooi begin.

Heb je nog ergens op een spaarboekje een groter bedrag dat toch niet veel opbrengt en geeft het je een goed gevoel om mee investeren in de start-up van deze Bright Future coöperatie, neem dan contact op via [email protected] voor een duidelijker beeld op het businessplan.

Ik dank je vanuit het diepst van mijn hart!

Els

Milestones

1. 1 meisje - 1 brighter future...

€999 Completed

We focussen ons aan het begin van deze crowdfunding op 1 scholarship voor 1 jonge vrouw, doe je mee? Alle donaties groot en klein zijn welkom, maak jij het verschil?

2. Help 2 meisjes hun leven tra...

€1,698/€1,998 ongoing

Voor ons volgende doel geven we 2 jonge vrouwen de kans om hun leven te transformeren tijdens de Brighter Future training in Portugal - als we deze milestone met onze community behalen dan nodigen we hen allebei gratis uit (d.i. een geschenk ter waarde van 1999 euro/ 2 personen (9 dagen training, verblijf en maaltijden) aan lanceringsprijs. Als je iemand kent die graag in aanmerking zou komen voor deze scholarship, vermeld haar naam bij de comments...

Organizer

Donors

Amount Hidden
 • Annelies Lasseel
 • Donated on Sep 02, 2023
Amount Hidden
 • Maggy Geldof
 • Donated on Sep 01, 2023
€50.00
Jul 17

Yes, onze eerste milestone werd behaald!

Update posted by Els Cuypers at 09:32 am
rrrr

Voor 1 meisje kost deze training helemaal niets, dankzij de steun van 9 helden en wij kunnen beginnen met het leggen van het spreekwoordelijk fundament van dit project! Let's do this!

See update
0

Donors & Comments

18 donors
Amount Hidden
 • Annelies Lasseel
 • Donated on Sep 02, 2023
Amount Hidden
 • Maggy Geldof
 • Donated on Sep 01, 2023
€50.00
Amount Hidden
 • Anonymous
 • Donated on Jul 29, 2023
 • 🙏

€111.00
 • Ilse Scheers
 • Donated on Jul 17, 2023
€111.00
€111.00
€111.00
 • Anonymous
 • Donated on Jul 16, 2023
€61.00
 • helga willekens
 • Donated on Jul 15, 2023
€111.00
Show more donors

Followers

9 followers
Marleen Vandezande
Maggy Geldof
Annelies Lasseel
Hilde De Meyst
Mimi Stevens
Nastia Parchina
Lien Van Camp
Jonathan Verlinden
Marieke Van Coppenolle

Support Campaigns

campaigns

Create a support campaign in seconds!

Support campaigns allow you to get your own fundraising page dedicated to 'A brighter future for 9+9+9 girls!'

You'll have your own unique link that you can share, and all funds raised will go directly to 'A brighter future for 9+9+9 girls!'. It's the ultimate way to show your support!

Create support campaign
€1,698.00
raised of €99,999.00 goal
1 meisje - 1 brigh... - €999
Help 2 meisjes hun... - €1998
1% Funded
18 Donors

Current milestone

2/2

Help 2 meisjes hun...

€1,698/€1,998

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.