Steun EVENT voor ‘KANKER ‘PATIENTEN’ !

Switch language to English
Update posted by Liliane Crahay On Aug 19, 2018

Update 17August 2018

Liliane Crahay, founder- and company director of

Geachte heer mevrouw,

graag wil ik een evenement organiseren om fysiek en mentaal steun te bieden aan alle mensen in nood situaties bij KANKER!


Vanwege rampspoed en ziekte kan hier van alles gebeuren!

Door de onverwachte impact wordt er niet alleen zakelijk schade aangericht, ook je leefwereld zakt onder je voeten weg! Alles gebeurt tegelijkertijd (de Wet van Murphy) dat is gekend; en ik kan je met zekerheid garanderen dat ik geen unicum ben die in zulke omstandigheden …het einde van de tunnel niet meer ziet!

Misschien ken jij jezelf ook terug in deze situatie? Tot drie maal kreeg ik in mijn gezin te maken met KANKER!

Uit ervaring leerde ik dus dat je landelijk weinig kan betekenen als je als ‘enkeling’ je draagkracht niet bundelt met andere... ‘enkelingen’.

Als u dit project steunt dan zullen we met zijn allen op: financiële steun kunnen rekenen komende uit dit EVENT en nog veel andere events!

Samen kunnen we zoveel meer. Ik heb een meertalige website die stil ligt en waarin ik ook veel geld pompte maar ‘moest’ stoppen, omdat de lekkage in mijn beurs bleef doorgaan. Iedereen heeft op zulke momenten wel voordeel bij je situatie… :O)

Het is onmogelijk binnen je grenzen te (blijven) denken als je de wereld problematiek (en die van je zelf) stapsgewijs wil ‘veranderen’ om de volgende generatie nog wat toekomst perspectieven aan te bieden die nog menselijk blijven. Ik bedoel wel degelijk ‘veranderen’ niet aanpakken.

Dan gebeurt er niet veel. Je kan sommige problemen nu eenmaal niet altijd met zijden handschoentjes ‘aanpakken’.

De gevolgen van onverschilligheid en kilte die ik kan voorleggen (pakken bewijsmateriaal zwart op wit!) Zo danig veel dat het mensen gaat vervelen als je er over begint. Ik zou het niet gered hebben zonder de steun van mijn kinderen, vrienden en familie!

Het streven om alles in harmonie naast elkaar te laten bestaan, wat ook gunstig is voor zowel onze samenleving en onze prachtige planeet met al zijn adembenemende fauna en flora zijn even belangrijk als geld verdienen.

Maar in de eerste plaats bezorgdheid opbrengen voor mensen (jong of oud) die hulpbehoevend zijn is ook renderend! WERELDWIJD! Informatie en bewijsmaterie hierover is voldoende terug te vinden in de sociale media en documenten online.

Als je weet dat je bij problematiek in (een) Steunfonds(en) terechtkomt dat “jij” als burger mee opvult, dan rijzen er vragen die iedereen de wenkbrauwen doet fronsen want het kost ook pakken geld.

Vanwege deze persoonlijke overtuiging wil ik voor iedereen die hiermee te maken krijgt een groot KANKER ‘PATIENTEN’ EVENT oprichten als…tenminste dit project straks uw steun geniet?

Dus dit keer niet voor onderzoek maar voor de patiënten zelf!

Als accountmanager studeerde ik Handel/Economie, begon jaren terug bij Umicore en werkte mee aan de digitalisatie op de boekhouding; organiseerde nadien beurzen en taalvakanties en werkte in de petroleumsector. Dus ik deed veel ervaring op. Uiteindelijk had ik een eigen bedrijf in luxe gepersonaliseerde relatiegeschenken allerhande van zilver tot kaarsen, van drank tot doopsuiker, en van wellness tot degustatiemanden tot … de rampspoed zijn intrede deed.

Op aanvraag stuur ik u graag mijn C.V. en referenties betreffende mijn nationale (internationale) relaties en beroepservaring! Ik ben ervan overtuigd dat u en/of uw bedrijf straks een grote rol zal meespelen!

Steun mij viahttps://gogetfunding.com/restart-apollo-consult-eood/ met gelijk welke bijdrage(n). Iedere (kleine) bijdrage(n) is welkom. U kan dat doen via Paypal op de website hierboven aangeduid.

Indien ik voldoende steun krijg open ik ook opnieuw de bestaande website : www.bgapolloconsult.com

Door te kiezen voor Apollo Consult International EOOD, werkt u “meteen” ook een jarenlang dilemma weg dat hier in België sinds 2009 al een grote rol speelt bij aanwerving: Leeftijd discriminatie !

Ook tweede rede dat ik hier kom aankloppen, en waardoor mijn tweede bedrijf ook stil ligt en ik extra nog een keer in de problemen kwam na alle rampspoed en ziekte!

Afhankelijk van uw financiële steun zal ik u graag verrassen met originele attenties; maar u zal eerder op financiële steun kunnen rekenen uit dit EVENT!

Stuur je mijn bericht door aan iedereen die je kent?


Uw steun zal het verschil maken “voor uzelf” in de eerste plaats !

U kan mij bereiken via [email protected] met uw vragen / of indien u meer info zou wensen. Ook op Facebook Twitter en Linkedln pagina's onder mijn meisjesnaam, via Apollo Consult en Crayartifique op mijn tijdlijn.

Graag wil ik me overigens ook persoonlijk aan u voorstellen in de toekomst.

PS Inmiddels ben ik creatief bezig en je kan me vinden op Facebook Twitter en Linkedln pagina's onder mijn meisjesnaam, via Apollo Consult en Crayartifique op mijn tijdlijn.

Met hartelijke groet en oprechte dank voor uw steun, garandeer ik u dat uw bijdragen nuttig besteed zullen zijn. Ook voor andere mensen die ik hierbij betrek :O)

Veel dank en hartelijke groeten uit België, Liliane Crahay

Add a Comment

Update posted by Liliane Crahay On Aug 16, 2018

Geachte heer mevrouw,

mijn naam is Liliane Crahay en ik wil een evenement organiseren om fysiek en mentaal steun te bieden aan alle mensen in nood situaties bij KANKER.


Vanwege rampspoed en ziekte kan hier van alles gebeuren!

Door de onverwachte impact wordt er niet alleen zakelijk schade aangericht, ook je leefwereld zakt onder je voeten weg! Alles gebeurt tegelijkertijd (de Wet van Murphy) dat is gekend; en ik kan je met zekerheid garanderen dat ik geen unicum ben die in zulke omstandigheden …het einde van de tunnel niet meer ziet!

Misschien ken jij jezelf ook terug in deze situatie? Tot drie maal kreeg ik in mijn gezin te maken met KANKER!

Uit ervaring leerde ik dus dat je landelijk weinig kan betekenen als je als ‘enkeling’ je draagkracht niet bundelt met andere... ‘enkelingen’.

Samen kunnen we zoveel meer! Ik heb een meertalige website die stil ligt en waarin ik ook veel geld pompte maar ‘moest’ stoppen, omdat de lekkage in mijn beurs bleef doorgaan. Iedereen heeft op zulke momenten wel voordeel bij je situatie… :O)

Het is onmogelijk binnen je grenzen te (blijven) denken als je de wereld problematiek (en die van je zelf!) stapsgewijs wil ‘veranderen’ om de volgende generatie nog wat toekomst perspectieven aan te bieden die nog menselijk blijven. Ik bedoel wel degelijk ‘veranderen’ niet aanpakken.

Dan gebeurt er niet veel. Je kan sommige problemen nu eenmaal niet altijd met zijden handschoentjes ‘aanpakken’.

De gevolgen van onverschilligheid en kilte die mij hier tegemoet kwamen kan ik voorleggen (pakken bewijsmateriaal zwart op wit!) Zo danig veel dat het mensen gaat vervelen als je er over begint.

De rouwperiode bij het verlies van mijn echtgenoot werd ook niet gegund! Ik zou het niet gered hebben zonder de steun van mijn kinderen, vrienden en familie!

Het streven om alles in harmonie naast elkaar te laten bestaan, wat ook gunstig is voor zowel onze samenleving en onze prachtige planeet met al zijn adembenemende fauna en flora zijn even belangrijk als geld verdienen.

Maar in de eerste plaats bezorgdheid opbrengen voor mensen (jong of oud) die hulpbehoevend zijn is ook renderend! ZELFS WERELDWIJD! Informatie en bewijsmaterie hierover is voldoende terug te vinden in de sociale media en documenten online.

Als je weet dat je bij problematiek in een Steunfonds terechtkomt dat “jij” als burger mee opvult, dan rijzen er vragen die iedereen de wenkbrauwen doet fronsen want het kost ook pakken geld!

Vanwege deze persoonlijke overtuiging wil ik voor u een groot KANKER ‘PATIENTEN’ EVENT oprichten als…tenminste dit project straks uw steun geniet?

Als accountmanager studeerde ik Handel/Economie, begon jaren terug bij Umicore en werkte mee aan de digitalisatie op de boekhouding; organiseerde nadien beurzen en taalvakanties en werkte in de petroleumsector. Dus ik deed veel ervaring op. Uiteindelijk had ik een eigen bedrijf in luxe gepersonaliseerde relatiegeschenken allerhande van zilver tot kaarsen, van drank tot doopsuiker, en van wellness tot degustatiemanden tot … de rampspoed zijn intrede deed.

Op aanvraag stuur ik u graag mijn C.V. en referenties betreffende mijn nationale (internationale) relaties en beroepservaring! Ik ben ervan overtuigd dat u en/of uw bedrijf straks een grote rol zal meespelen!

Steun mij viahttps://gogetfunding.com/restart-apollo-consult-eood/ met gelijk welke bijdrage(n). Iedere (kleine) bijdrage(n) is welkom. U kan dat doen via Paypal op de website hierboven aangeduid.

Indien ik voldoende steun krijg open ik ook opnieuw de bestaande website : www.bgapolloconsult.com

Door te kiezen voor Apollo Consult International EOOD, werkt u “meteen” ook een jarenlang dilemma weg dat hier in België sinds 2009 al een grote rol speelt bij aanwerving: Leeftijd discriminatie !

Ook tweede rede dat ik hier kom aankloppen, en waardoor mijn tweede bedrijf ook stil ligt en ik extra nog een keer in de problemen kwam na alle rampspoed en ziekte!

Afhankelijk van uw financiële steun zal ik u graag verrassen met originele attenties; maar u zal eerder op financiële steun kunnen rekenen uit dit EVENT!

Stuur je mijn bericht door aan iedereen die je kent?


Uw steun zal het verschil maken “voor uzelf” in de eerste plaats !

U kan mij bereiken via [email protected] met uw vragen / of indien u meer info zou wensen. Ook op Facebook Twitter en Linkedln pagina's onder mijn meisjesnaam, via Apollo Consult en Crayartifique op mijn tijdlijn.

Graag wil ik me overigens ook persoonlijk aan u voorstellen in de toekomst.

PS Inmiddels ben ik creatief bezig en je kan me vinden op Facebook Twitter en Linkedln pagina's onder mijn meisjesnaam, via Apollo Consult en Crayartifique op mijn tijdlijn.

Met hartelijke groet en oprechte dank voor uw steun, garandeer ik u dat uw bijdragen nuttig besteed zullen zijn. Ook voor andere mensen die ik hierbij betrek :O)

Veel dank en hartelijke groeten uit België, Liliane Crahay

Add a Comment

Update posted by Liliane Crahay On Aug 15, 2018

Dear Sir, Madam,

my name is Liliane Crahay, and I’m the founder- and company director of Apollo Consult ©.

Apollo Consult is a consulting agency that provides support to companies and organises events that are society, culture and/or nature oriented.

However to help people and to work internationally through my partners in Plovdiv and Sofia, I hope after the loss of my work in Belgium by Mondelez international; and the loss of my husband to bone cancer to restart my company again. I survived cancer myself too (but still standing strong as you can see)

My company in Plovdiv is quiet (offline) because I had to pay the high bills and medical costs to be able to continue in the difficult situation in which I ended up: unconsciously!

Because of calamity and illness and …the costs to open my company there with partners also. So I hope you can understand I had to fight to keep the rest of my money to live here.

Connecting people beyond the borders by restarting my business with your support in Bulgaria is a heart wish of me; to continue where I stopped in 2016.

I have a good website for my company Apollo Consult, made by a professional office here in Belgium, in multiple languages who is now also offline.

Everything can be started within a few days, but I need a lot of money to restart Apollo Consult in Plovdiv and the website here again. In this situation I need to travel a lot and to pay the restart of work material and government expenses again in Bulgaria. Fortunately… I discovered this site!

To me is the society (people, culture, our future) and our wonderful planet, with all its breath taking fauna and flora are of equal importance.

If you support me, as an account manager and hobby artist I can catalyze in multiple directions with my connections everywhere: Plovdiv, Sofia and Varna, the Netherlands and Belgium (many sponsors) of course ... and with also much more time now. I’m Free!
My personal believe therefore is working towards a balance between these two.

Aiming to let them coexist in harmony, is beneficial to both our society and this wonderful planet.

Because of this personal persuasion however, I can steer Apollo Consult © into that direction and make a great contribution to this end if you support me.

So I hope to convince you fully that this is the opportunity is here to place Bulgaria on the world map more than ever before! By organizing worldwide fair trade, culture and economic contact events, these projects will also catalyze the tourism sector in Bulgaria.

To name a few major companies: Festivak, NKC, Gaia, Education (schools), Greenpeace, many Art relations and fair connections in the center of Brussel. I can use to work with (which I did already for years in the past)

Do you want me get the financial push needed to do that? I think everything happens for a reason.

Your support will make the difference and goes to:

  • The restart of Apollo Consult© into life ‘completely’ and the opening of an office in Sofia starting from Plovdiv with the help of my friends there.
  • Get rid of the rest costs here in Belgium for visiting fairs in Belgium The Netherlands and Bulgaria regarding Plovdiv City of Culture in 2019 !

Are you willing to provide me with financial support to restart Apollo Consult© completely and to support /organizing events that are society, culture and nature oriented, events/projects that proof to be supportive in nature with a beneficial goal ?

Are both our society (us the people, our culture, our future) and this wonderful planet (nature with all its breathtaking fauna and flora) are of equal importance to you as well ?

If your answer on these questions is a resounding 'YES' then I say the following:

  • make a financial donation now and help Apollo Consult© into life and enable it to support / organizing events that are society, culture and nature oriented, projects with a beneficial goal !
  • Share this message with as many likeminded people, people that you believe would understand this situation to make a financial contribution / donation !

All financial contributions / financial donations no matter how big or small are welcome !

The faster the goal is reached, the better of course !

You can count on my promise that I will link your country more extensive to Europe and to keep you informed on a regular basis. You can also follow me on many social media.

You can find me on my Facebook Twitter en Linkedln pages under my maiden name, via Apollo Consult and Crayartifique on my timeline.
Attached some photos, from events of the past…(2016)
For more information, contact me by email [email protected]

Depending on your support, I will surprise you with various nice gifts!
Many thanks and with warm greetings from Belgium, Liliane Crahay

Add a Comment

Add a Comment

photo

Liliane Crahay

Campaign Owner

flag Antwerp, be

Send a message

Account manager and hobby artist

No Followers Just Yet...

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on