Request for help!

 • US$3,740.00
  raised of $15,000.00 goal goal
24% Funded
23 Donors

The campaign owner has stopped the page from accepting further donations. Please contact them if you'd still like to donate

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Salamu alaykum!Hello everyone,my name is Eriselda Myzeqari.Since 8 months ago im diagnose with a dessese related with my eyes and my blood .It is a rare dessese called ,Retina Pigmentosa,that is causing me a lot of problems to deal my life and to keep fighting to have a normal life ,like every person at 25 years old like me.I have always been a strong girl ,trying all my life to be independent and work hard to achive my dreams,but this dessese is killing me day by day.I must do a surgery that can help me not to lose my vision and become blind.I must do a stem cell treatment surgery, every four year ,that will regenerate and repair photoreceptor cells in RP disease and may provide some better vision again.As per procedure i must do total 2 times stem cell transplantation and perform stem cell injection through retrobulbar route. If i would be able to raise the 12000€ this time ,i will be strong enough to work again and collect the other 12000€ after the next 4 years to afford agian the treatment.

Stem Cell Treatment Package

(2 Times Stem Cell Injection + 2 days hospitalization)

(8-10 Days)

12,000 EURO

II would be grateful to everyone that would give me a hand to hendle this dessese!God bless you all!Selamu alejkum! Përshëndetje të gjithëve, unë quhem Eriselda Myzeqari. Që 8 muaj më parë jam diagnostikuar me një semundje që lidhet me sytë dhe gjakun tim. Është një semundje e rrallë e quajtur Retina Pigmentosa ,që po më shkakton shumë probleme për të pasur një jetë normale. Unë kam qenë gjithmonë një vajzë e fortë, duke u përpjekur gjatë gjithë jetës sime të jem e pavarur dhe të punoj shumë për të arritur ëndrrat e mia, por kjo semundje po më godet dita dites.Duhet të bëj një operacion që mund të më ndihmojë të mos humbas shikimin dhe të bëhem e verbër. Duhet të bëj një operacion për trajtimin e qelizave staminale, çdo katër vjet, që do të rigjenerojë dhe riparojë qelizat fotoreceptore në sëmundjen RP dhe mund të sigurojë vizion te mire serisht.Sipas procedurës, unë duhet të bëj gjithsej 2 herë transplantim të qelizave staminale dhe të kryej injektimin e qelizave staminale përmes rrugës retrobulbare. Nëse do të jem në gjendje të mbledh 12000 € këtë herë, do të jem mjaftueshëm e fortë për të punuar përsëri ,dhe për të mbledhur 12000 € të tjera pas 4 viteve të ardhshme për të përballuar përsëri trajtimin.

Paketa e trajtimit të qelizave staminale

(2 herë injeksion me qeliza staminale + 2 ditë shtrimi në spital)

(8-10 ditë)

12000 EURO

Unë do të isha mirënjohës për të gjithë ata që do të më jepnin një dorë për ta trajtuar këtë semundje ! Zoti ju bekoftë të gjithëve!


Organizer

Donors

 • Denis Myzeqari
 • Donated on May 11, 2023
$50.00
 • Irena Shabani
 • Donated on May 01, 2023
$150.00
$200.00

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

23 donors
 • Denis Myzeqari
 • Donated on May 11, 2023
$50.00
 • Irena Shabani
 • Donated on May 01, 2023
$150.00
$200.00
 • Diana Lupu
 • Donated on Apr 20, 2023
$200.00
 • Geni Myzeqari
 • Donated on Apr 19, 2023
$100.00
 • Anonymous
 • Donated on Apr 18, 2023
$10.00
 • Darina Aliaj
 • Donated on Apr 18, 2023
$100.00
 • Vjosiana Mihola ( Myzeqari)
 • Donated on Apr 18, 2023
$100.00
 • Anonymous
 • Donated on Apr 18, 2023
Amount Hidden
 • Anonymous
 • Donated on Apr 18, 2023
$110.00
Show more donors

Followers

7 followers
Drilon Cobani
Redon Myzeqari
Gerta & Genti Likrama
Suela Isufi
Romeo Lika
Tarek Almasri
blerina salianji
US$3,740.00
raised of $15,000.00 goal
24% Funded
23 Donors

No more donations are being accepted at this time. Please contact the campaign owner if you would like to discuss further funding opportunities

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of $25?

Share on Facebook