Help us for our future/ Pomozite nam u ostvarivanju naseg sna

Fundraising campaign by Matteo Misko
 • €15.00
  raised of €60,000.00 goal goal
0% Funded
2 Donors
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

ENGLISH⬇️⬇️

Dear Ladies and Gentlemen!

My name is Matteo Miško. I was born in Croatia, where I lived until my age of 23. In Croatia, the life situation is bad, and I had to leave my country, my parents and friends for finding better job and bigger opportunities for my future and the future of my family which I plan to start here. Like most Croats, I looked for a better future in Germany, near München. I found a good job with which I am satisfied, but in the area of München rental apartments are very expensive, and as I plan to start a family here and live for the rest of my life, I want to buy a house. To buy a house, I need a minimum 10% of the total price of the house to get a loan in the bank, and the average house prices are between 500,000-600,000 €, which means I need 50,000 - 60,000 € to even get a chance to buy real estate.

So, if you are able to help me in achieving my goal, please pay me the amount of money you can on my bank account. My wife and I will be grateful to you for the rest of our lifes.

I apologize for long letter, but I hope you would, at least, read this letter, and if you are able that you would help me to achieve my family dream.

Thank you so much.

With respect,

Matteo Miško


HRVATSKI ⬇️⬇️

Dragi dame i gospodo! Zovem se Matteo Miško. Rođen sam u Hrvatskoj, gdje sam i živio do svoje 23. godine. Životna situacija u Hrvatskoj je jako loša, te sam morao napustiti svoj rodni kraj, roditelje i prijatelje zbog pronalaska boljeg posla i većih mogućnosti za svoju budućnost i budućnost moje obitelji koju planiram osnovati ovdje. Kao i većina Hrvata, tu bolju budućnost sam potražio u Njemačkoj, u blizini Minhena. Pronašao sam dobar posao s kojim sam zadovoljan, ali u okolici Minhena su stanovi za najam jako skupi, a kako planiram osnovati obitelj ovdje i živjeti ostatak svog života, želja mi je kupiti kuću. Za kupnju kuće potrebno mi je minimalno 10% novca od ukupne cijene kuće da dobijem kredit u banci, a prosječne cijene kuće su između 500.000-600.000€, što znači da mi je potrebno 50.000 - 60.000 € kako bi uopće došao u mogućnost kupiti nekretninu.

Stoga Vas molim, ukoliko ste u mogućnosti pomoći mi u ostvarivanju mog cilja, da mi uplatite na račun iznos novca koji možete. Moja djevojka i ja bit ćemo Vam zahvalni do kraja života.

Ispričavam se zbog podužeg pisma, ali nadam se da ćete bar pročitati ovo pismo, a ako ste u mogućnosti da ćete mi uspijeti pomoći u ostvarenju mog obiteljskog sna.

Unaprijed Vam se puno zahvaljujem.

S poštovanjem,

Matteo Miško.

Organizer

Donors

 • Ivan Ledic
 • Donated on Sep 08, 2020
€10.00
 • Anonymous
 • Donated on Sep 05, 2020
Amount Hidden

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

2 donors
 • Ivan Ledic
 • Donated on Sep 08, 2020
€10.00
 • Anonymous
 • Donated on Sep 05, 2020
Amount Hidden

Followers

0 followers
No Followers Just Yet...
€15.00
raised of €60,000.00 goal
0% Funded
2 Donors

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook