Help Tamás get his instrument back

Switch language to Hungarian
Update posted by Adam Pasztor On Nov 30, 2019

Fekete Tamás az egyik legközelebbi barátom. Egy Blues koncerten ismertem meg. Bár beszéllgetésünk rövid ideig tartott, már akkor tudtam, egy különleges emberrel volt szerencsém találkozni.

Zongoravirtuóz, aki a Pozsonyi Zeneművészeti Egyetem doktorandusz hallgatója. Tamás nemcsak egy érzékeny, és tehetséges klasszikus zenész, hanem egy sokoldalú előadóművész, aki több zsánerben is megcsillogtatta tudását. Közel áll hozzá mind a jazz, blues, valamint a könnyedebb rockzene előadása is.

Nemrégiben eladásra kínált hangszerét (Kawai MP6) egy csalásnak köszönhetően elvesztette. Az állítólagos vevő Angliában tartózkodik, ahová az utalásról szóló számla felmutatása után Tomi elküldte a hangszert. A probláma az volt, hogy az utalást megszakítatták, a vevőnek nyoma veszett, és a csomagszállító a kézbesétís leállításának kérvényezése ellenére is kiszállította a zongorát, amit átvettek. A rendőrség tehetetlen, és a futárszolgálat is értetlenül áll a dolgok felett.

Kedves barátaim!

Tamás jövedelme jórészt koncertszereplésekből áll, és egy ilyen kaliberű hangszer nélkül rengeteg fellépést vissza kellett mondania. Ezt a kampányt azért indítottam, hogy segíthessek a barátomon. Köszönöm, hogy benéztél, és elolvastad a történetünk, ha bármely kérdés felmerülne, nyugodtan írj és a tőlünk telhető leggyorsabb módon megpróbálok válaszolni.

Minden jót,

Ádám

Add a Comment

photo

Dominika Willantová

Backed with €1.00 On Dec 25, 2019

photo

Good Luck!

Anonymous

Backed with €5.00 On Nov 30, 2019

Add a Comment

photo

Adam Pasztor

Campaign Owner

flag Sturovo, sk

Send a message

photo

Alexander Kis

Since Dec 01, 2019

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on