Help me get a liver transplant

Fundraising campaign by Javer Haxhi
 • €2,066.00
  raised of €60,000.00 goal goal
3% Funded
19 Donors

No more donations are being accepted at this time. Please contact the campaign owner if you would like to discuss further funding opportunities

Show more
Show less

(1) English (2) Shqip (3) Ελληνικά

(1) Hi! My name is Javer Haxhi and I live in Greece. Four years now I have hepatitis and now I'm on the last stage. My story begins back in 2018 were I was diagnosed with Non-Hodgkin lymphoma. Lymphoma is a type of blood cancer that causes white blood cells to grow abnormally and can form growths through your body. Because of that I underwent chemotherapy and radiation for 8 months. Chemotherapy was the reason that my liver is in a bad condition. Now I'm on the last stage of hepatitis and I have spend the last 6 months in the hospital. The doctor said I have only 3 months of life, my only hope is to get a liver transplant. After a lot of research we found that I can have a liver transplant in Turkey and the cost is around 60.000€. It's an insanely large amount of money for us and that's why we ended up asking for your help! There is no amount too small or too big. Your participation, of any kind, will be of great importance to me and be most appreciated. I would also appreciate it if you could share my story with anybody you know. The more donations, the quicker I can do my life saving surgery. Thank you all in advance!

You can aslo make donations to Greek Bank: National Bank Of Greece (NBG)

 • Name: Javer Haxhi
 • IBAN: GR8101106650000066575745337
 • Bank Account Number : 665/757453-37
 • Bank SWIFT code (BIC) : ETHNGRAA

PayPalMe: https://www.paypal.me/javerhaxhi


(2) Përshendetje, emri im është Javer Haxhi dhe jetoj në Greqi. Unë 4 vite tani vuaj nga Hepatiti B dhe D, gjendja ime shëndetësore përkeqesohet dita ditës duke qenë në fazën e fundit të kësaj sëmundjeje. E gjithë kjo filloi në vitin 2018 kur u diagnostikova me limfoma. Limfoma është një lloj kanceri në gjak që bën që qelizat e bardha të gjakut të rriten shumë shpejt. Dhe prandaj duhet të bëja kimioterapi dhe rrezatim për 8 muaj. Kimioterapia ishte shkaku i dëmtimit të mëlçisë time. Tani jam në fazën e fundit të hepatitit dhe unë kam kaluar 6 muajt e fundit në spital. Mjekët më kan lajmeruar se kam vetëm 3 muaj jete, shpresa ime e vetme është të bëj një transplant të mëlçisë. Pas shumë kërkimesh, zbuluam se unë mund të bëj një transplant të mëlçisë në Turqi dhe kostoja është rreth 60,000 €. Ëhtë një shumë jashtëzakonisht e madhe parash për ne dhe kjo është arsyeja pse ne kërkojmë ndihmën tuaj! Pjesëmarrja juaj, e çdo lloji, do të jetë shumë e rëndësishme për mua dhe do të vlerësohet shumë. Do ta vlerësoja gjithashtu nëse mund të ndani historinë time me këdo që njihni. Sa më shumë donacione, aq më shpejt mund të bëj operacionin që do të shpëtojë jetën time. Faleminderit shumë.

Ju gjithashtu mund te bëni donacion në bankën: National Bank Of Greece (NBG)

 • Emri: Javer Haxhi
 • IBAN: GR8101106650000066575745337
 • Bank Account Number : 665/757453-37
 • Bank SWIFT code (BIC) : ETHNGRAA

PayPalMe: https://www.paypal.me/javerhaxhi


(3) Γειά σας, το όνομα μου είναι Javer Haxhi και μένω στην Ελλάδα. Εδώ και 4 χρόνια πάσχω από ηπατίτιδα Β και Δ και τώρα βρίσκομαι στο τελευταίο στάδιο. Η περιπέτειά μου ξεκίνησε το 2018 όπου διαγνωστικά με λέμφωμα. Το λέμφωμα είναι ένα είδος καρκίνου του αίματος που προκαλεί τα λευκά αιμοσφαίρια να αναπτυχθούν και να αυξηθούν πολύ γρήγορα. Γι'αυτό τον λόγο έπρεπε να κάνω χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες για 8 μήνες. Οι χημειοθεραπείες ήταν η αιτία που καταστράφηκε το συκώτι μου. Τώρα βρίσκαμε στο τελευταίο στάδιο της ηπατίτιδας και έχω περάσει τους τελευταίους 6 μηνες στο νοσοκομείο. Οι γιατροί μου είπαν πως έχω μόνο 3 μήνες ζωής, η μόνη μου ελπίδα είναι κάνω μεταμόσχευση του ήπατος. Μετά από πολύ ψάξιμο, βρήκαμε ότι μπορώ να κάνω μεταμόσχευση ήπατος στην Τουρκία και το κόστος είναι περίπου 60.000 €. Είναι ένα εξαιρετικά μεγάλο χρηματικό ποσό για εμάς και γι'αυτό ζητάμε την βοήθειά σας! Η συμμετοχή σας, οποιουδήποτε είδους, θα έχει μεγάλη σημασία για μένα και θα εκτιμηθεί πολύ. Επίσης θα το εκτιμούσα αν μπορείτε να μοιραστείτε την ιστορία μου με οποιονδήποτε γνωρίζετε. Όσο περισσότερες δωρεές, τόσο πιο γρήγορα μπορώ να κάνω το χειρουργείο που θα μου σώσει την ζωή. Σας ευχαριστώ πολύ.

Μπορείτε επίσης να κάνετε δωρεά στην: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (NBG)

 • Ονομά: Javer Haxhi
 • IBAN: GR8101106650000066575745337
 • Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού : 665/757453-37
 • Κωδικός SWIFT (BIC) : ETHNGRAA

PayPalMe: https://www.paypal.me/javerhaxhi


Organizer

Hi! My name is Javer Haxhi. I'm trying to raise money so I can have a liver transplant. I would appreciate if you could help me and share my story.

Hi! My name is Javer Haxhi. I'm trying to raise money so I can have a liver transplant. I would appreciate if you could help me and share my story.

Donors

€5.00
 • Anonymous
 • Donated on Jul 14, 2021
Amount Hidden
 • Sulce Cela
 • Donated on Jul 08, 2021
€200.00

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

19 donors
€5.00
 • Anonymous
 • Donated on Jul 14, 2021
Amount Hidden
 • Sulce Cela
 • Donated on Jul 08, 2021
€200.00
 • Marina Theodosi
 • Donated on Jul 08, 2021
 • Much love from Greece! I'm praying that everything goes well.

€1.00
 • Ben Gelman
 • Donated on Jul 04, 2021
€20.00
€499.00
 • Eduart Kulla
 • Donated on Jul 03, 2021
 • Të shkuara Javer

€500.00
 • Maria Mici
 • Donated on Jul 03, 2021
€100.00
 • Anonymous
 • Donated on Jul 03, 2021
Amount Hidden
 • Erlinda Grembi
 • Donated on Jul 01, 2021
€100.00
Show more donors

Followers

9 followers
Aikaterini Michopoulou
Fotis Rnks
Liljana Muzhaj
Fitimi &Xheni Xhaferi
Romina Tozo
Julinda Veli
Dejvis Zeneli
Enlis Haxhi
Gjergji Cako
€2,066.00
raised of €60,000.00 goal
3% Funded
19 Donors

No more donations are being accepted at this time. Please contact the campaign owner if you would like to discuss further funding opportunities