Evisa’s Fund for Breast Cancer Treatments

 • €6,485.00
  raised of €30,000.00 goal goal
21% Funded
156 Donors
Raised offline: €15,000.00
Total: €21,485.00
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less


*****************************************************************************

Please read Albanian and Italian version below

*****************************************************************************

Dear friends and family,

This has been an extremely difficult time in our lives. Evisa, our beloved sister, was recently diagnosed with Breast Cancer. She is only 33 years old, loves life, is always smiling and full of positive energy. She makes a little difference in the world every day with her kindness. She is always looking forward to what her future holds such as having a family of her own and being a mother one day.

Currently, Evisa has traveled to Milan Italy and is being seen by the best doctors at Fondazione IRCCS, Istituto Nazionale dei Tumori. The doctors performed a Breast Biopsy on Friday, July 6th. They are still determining if she will require chemotherapy or radiation. It is a blessing to have the medical team’s support in Italy taking care of her condition with urgency and extreme care. We are very optimistic because with early detection gives the doctors more time to get ahead of the cancer. However, we are well aware that this is just the beginning of a long journey for her and us as a family .

Evisa has the best support system! Her family and friends have been with her every step of the way giving her moral support and strength while she needs it the most. However, this obstacle requires much more. Expenses are adding up for the treatments, flights, accommodation, diagnostic testing and medical procedures are adding up, and the family could really use some help to cover these costs.

Any amount that you can donate will be a great help. A small donation from all of us would be a great economic support in her fight against cancer.

These next several months are going to be a rollercoaster, one that she has no choice but to ride. With your help and support we can help her make this a more manageable time.

You can donate through Gogetfunding or directly to Evisa's bank account (please see in Albanian Version).

We want to thank you in advance for your support and hope you continue to send Evisa positive energy.


****************************************************

Albanian Version

****************************************************

Të dashur miq,

unë që po shkruaj këto rrjeshta dhe që mora iniciativën të hapim këtë fond bashkë me Elmën dhe familjarë të tjerë quhem Kamela, motra e Evisës. Ky është një moment tepër i vështirë i jetës sonë e që po ndajmë me ju pasi motra jonë Evisa së fundmi është diagnostikuar me Kancer në gji.

Një lajm që na ka shokuar dhe lënë pa gjumë për netë të tëra me rradhë, jo vetëm për konseguencat e mëdha që ka kjo sëmundje por edhe për financimin e luftës ndaj saj. Prandaj me dorë në zemër po ju drejtohemi juve të dashur miq.

Evisa është vetëm 33 vjeçe dhe dëshirëplotë për të jetuar dhe për të përqafuar të gjitha momentet e bukura të jetës që do të vijnë, të krijojë një familje të sajën, të bëhet mama dhe të bëjë ato pakëz ndryshime në botë me mirësinë e saj. Ajo jeton në Tiranë, Shqipëri, ku ka studjuar për Punë Sociale dhe aktualisht përkrah punës po ndjek studimet e dyta për Administrim Biznes.

Evisa ka një forcë të brendshme për tu admiruar dhe një optimizëm që jo çdokush e ka.

Shkenca në këto lloj sëmundjesh nuk ka përparuar shumë në Shqipëri prandaj ajo e mori vetë fatin e saj në dorë duke udhëtuar jashtështetit, në Itali, për tu konsultuar me doktorët më të mirë tek Fondacioni IRCCS, Instituti Kombëtar i Tumoreve në Milano.

Doktorët kanë bërë biopsinë e gjirit në 6 Korrik 2018 dhe shumë analiza të tjera. Pasi ti analizojnë të gjitha këto do të na tregojnë për kohën kur do të behen kimioterapitë apo proçedurat e tjera të nevojshme.

Ndjehemi shumë optimist pasi mendojmë se e kemi kapur situatën në kohë por gjithashtu jemi të vetëdijshëm që kemi një rrugë të gjatë përpara.

Kurimi, biletat e avionit, akomodimi dhe testet mjeksore sa vijnë e po shtohen dhe në këto kushte na nevojitet ndihmë financiare për të mbuluar këto shpenzime. Ne jemi ende të shokuar por jemi mbledhur të gjithë për të mbështetur Evisën për ti dhënë forcë në këtë rrugëtim të mundimshëm shpirtëror dhe fizik.

Është një bekim që kemi mbështetjen e doktorëve Italianë dhe që na kanë ndihmuar që në fillim dhe janë kujdesur në mënyrën më të mirë të mundshme.

Çdo ndihmë e juaja që mund të dhuroni është një ndihmë e madhe për ne! Këta muaj që do të vijnë do të jenë tepër të vështirë për Evisën por me ndihmën e miqve, familjarëve dhe ndihmën tuaj këtu sado e vogël qoftë ajo, do të jetë një mbështetje e jashtëzakonshme për të.

Përveç platformës së Gogetfunding ju mund të dhuroni edhe nëpërmjet llogarisë bankare:

Credins bank

Evisa Dilaver Sulejmani

-----------------------------------------------------------

SWIFT i bankes credins: CDISALTRXXX

-----------------------------------------------------------

LLogaria në LEK: 00000587707 ALL

IBAN: AL18 2121 1016 0000 0000 0058 7707

-----------------------------------------------------------

LLogaria në EUR: 00001095013 EUR

IBAN: AL72 21 21 1573 0000 0000 0109 5013

Evisa është pjesë mjaft e rëndësishme e jetës së të gjithëve ne! Për mua është vetë jeta!

Ju faleminderit nga zemra për cdo ndihmë tuajen.

Me dashuri,

Kamela Sulejmani


****************************************************

Italian Version

****************************************************

Cari amici e familiari,

Questo è un momento estremamente difficile della nostra vita da condividere siccome la nostra amata sorella Evisa è stata recentemente diagnosticata con il cancro al seno. Ha 33 anni e vuole vivere e abbracciare tutti i grandi momenti della vita che devono ancora venire, fare una famiglia, essere una grande madre e fare un piccolo cambiamento nel mondo con la sua bontà.

Evisa ha viaggiato all'estero, in Italia, a Milano, per essere consultata dai migliori medici della Fondazione IRCCS, Istituto Nazionale dei Tumori. Siamo molto ottimisti perché pensiamo di averlo colto in tempo, ma questo è solo l'inizio di una lunga strada per lei.

I medici hanno eseguito una biopsia al seno venerdì 6 luglio e molte altre analisi. Dopo aver analizzato il cancro, sapremo se richiederà una chemioterapia o altre procedure necessarie.

I trattamenti, i biglietti aerei e l'alloggio, i test diagnostici e le procedure mediche si stanno aumentando e potremmo davvero usare un po 'di aiuto per coprire questi costi. Siamo ancora scioccati, ma siamo tutti qui per sostenere Evisa e darle la forza in questo viaggio.

È una benedizione avere il supporto del team medico in Italia e prendersi cura di questa condizione nel miglior modo possibile!

Qualsiasi aiuto che puoi donare sarà di grande aiuto. Questi prossimi mesi saranno proprio una montagna russa per lei, che non ha altra scelta che salire e guidare fino alla fine. Con una donazione minima da parte di tutti noi avrebbe un grande sostegno economico nella sua lotta contro il cancro.

Puoi donare tramite Gogetfunding o direttamente all'intestatario della banca di Evisa:

Credit Bank

Evisa Dilaver Sulejmani

-------------------------------------------------

SWIFT della banca: CDISALTRXXX

-------------------------------------------------

Conto in EUR: 00001095013 EUR

IBAN: AL72 21 21 1573 0000 0000 0109 5013

Evisa è una parte così speciale della nostra vita.

Grazie di cuore a tutti voi!


Fundraising Team

Donors

 • Peter Rickinger
 • Donated on Nov 21, 2023
€20.00
 • Moretti Davide
 • Donated on May 22, 2020
€5.00
 • Nehat Ramadani
 • Donated on Aug 10, 2019
 • Sherim te shpejt!

€250.00
Feb 04

My Story on TV Klan

Update posted by Elma Barjami at 06:41 pm

https://youtu.be/FCeJ1RsicBU

See update
0
Sep 28

Evisa is our hero, she is a true fighter!

Update posted by Elma Barjami at 02:16 pm

Dear friends, many of you want to know what is happening with Evisa and what’s her condition at this point. First and foremost, we want to thank you all for your moral and financial support. We are very affected by this situation, but at the same time being loved and. . . . .

See update
0
Sep 13

No act of kindness, no matter how small, is ever wasted!

Update posted by Elma Barjami at 07:20 am

To all supporters, friends, family, you are wonderful! Thank you very much! Since we have shared this campaign in many social media platforms the fund is raising very fast. Please don‘t stop sharing it!

See update
0
Aug 15

Falenderime!

Update posted by Kamela Sulejmani at 06:42 pm

Te dashur miq!Faleminderit per cdo dhurim dhe mesazh te derguar. Nje semundje e tille nuk mund te mposhtet krejt i vetem. Faleminderit qe jemi bere te gjithe bashke per Evisen. Ne grup behemi me te forte!Ju faleminderit nga zemra per mbeshtetjen e deri tanishme.Zoti ju bekofte!Kamela.

See update
0
Jul 26

We choose Love not fear!

Update posted by Elma Barjami at 03:22 pm

Beautiful speech and motivation:

See update
0
Jul 26

Ti nuk je vetëm! Ne jemi me ty!

Update posted by Kamela Sulejmani at 11:39 am

“Motrush, ti nuk mund ta imagjinosh sa krenare jam për ty! Je njeriu më i forte, më i dashur, dhe me zemrën më të madhe që kam njohur. Uroj të të shoh në fund të rrugëtimit që të të xixëllojnë sytë nga mirësia si kristal. Uroj që në fund të. . . . .

See update
0

Donors & Comments

156 donors
 • Peter Rickinger
 • Donated on Nov 21, 2023
€20.00
 • Moretti Davide
 • Donated on May 22, 2020
€5.00
 • Nehat Ramadani
 • Donated on Aug 10, 2019
 • Sherim te shpejt!

€250.00
 • Anonymous
 • Donated on Jul 01, 2019
€30.00
 • Marina Mukaj
 • Donated on Jun 16, 2019
 • Evisa, te urojme me gjithe shpirt dhe zemer nje sherim sa me te shpejt! Shume perqafime nga larg. Marina & Klejdi Trajani

€50.00
 • Tedi Jorgji
 • Donated on Jun 10, 2019
€15.00
 • Anonymous
 • Donated on Jun 05, 2019
€20.00
 • Vincenzo Pasceri
 • Donated on Jun 04, 2019
€30.00
 • Mary Harrington
 • Donated on Jun 01, 2019
€10.00
 • Anonymous
 • Donated on Jun 01, 2019
Amount Hidden
Show more donors

Followers

67 followers
Noah Kirigwajjo
Achtam Said
lindsay ukraine
Esterina Jaku
Marina Mukaj
Ina Gjakova
Jetmira Zhuri
vaja balla
Gucci Wit Da Ice Cream
Elda Cocoli
Show more Followers

Support Campaigns

campaigns

Create a support campaign in seconds!

Support campaigns allow you to get your own fundraising page dedicated to 'Evisa’s Fund for Breast Cancer Treatments'

You'll have your own unique link that you can share, and all funds raised will go directly to 'Evisa’s Fund for Breast Cancer Treatments'. It's the ultimate way to show your support!

Create support campaign
€6,485.00
raised of €30,000.00 goal
21% Funded
156 Donors
Raised offline: €15,000.00
Total: €21,485.00

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook