Rahoita kampanjaamme akateemisen mentoroinnin, ohjauksen ja valmentamisen jatkamiseksi COVID-19-kriisin aikana

 • US$0.00
  Donated So Far
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Kiitos mielenkiinnostasi kampanjaamme kohtaan! Käytä muutama minuutti tämän sisällön tutkimiseen saadaksesi lisätietoja syystä, lahjoita ystävällisesti asiaamme vaikuttamaan ennen lähtöä ja jaa se ystävillesi. Kiitämme todella ja arvostamme sydäntäsi ja pyrkimyksiäsi auttaa meitä. Kaikki maailmassa tietävät, kuinka koulutus on avainasemassa. Uskomme, että kaikki näkevät, kuinka COVID-19 on haastanut koulutuksen. Pyydämme kaikkia liittämään kädet kanssamme auttamaan koulutusjärjestelmiä mentoroimalla, ohjaamalla ja kouluttamalla oppijoitamme digitaalisilla tavoilla täyttämään kaksikymmentäensukupolven koulutusstandardit, varsinkin tällä pandemiakaudella.

Nykyään meillä on 750 opiskelijaa ja 37 mentoria. Meidän on lisättävä jopa 4000 opiskelijan määrää maailmanlaajuisesti, missä tarvitsemme jopa 200-500 sataa mentoria. Tämä auttaa meitä auttamaan nuorisosukupolvea jatkamaan akateemisen vauhdin ja kasvun ylläpitämistä tällä pandemiakaudella ja sen jälkeen. Annamme myös mahdollisuuden käyttää joitain e-kirjoja ja digitaalista sisältöä, jotka tarvitsevat myös jonkinlaista tukea. Alusta itsessään tarvitsee paljon enemmän laajentumista ja enemmän työkaluja, jotta se olisi paljon joustava kaikissa tarvittavissa mentorointi- ja valmennuspalveluissa. Tuekaa ystävällisesti tätä kampanjaa lahjoittamalla aivan kuten pystyt tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Tämän viestin jakaminen ystävillesi ja verkostollesi on myös suuri tuki.

Toivomme, että löydät tämän viestin parhaalla mahdollisella tavalla! Kirjoitamme tämän "ICT FOR ALL IN ALL, INC": n puolesta, joka on Yhdysvalloissa toimiva ICT-suuntautunut sosiaalinen yritys ja jota johtaa tietotekniikan asiantuntijaryhmä. Se tarjoaa usein työmahdollisuuksia harjoittelun, vapaaehtoistyön mahdollisuuksien, freelancereiden, valmennuksen ja mentoroinnin muodossa. Tavoitteenamme on hyödyntää tieto- ja viestintätekniikan voimaa kansalaisten elämän parantamiseksi ja työpaikkojen luomiseksi etenkin COVID-19-kaudella ja myöhemmin. Keskitymme sellaisten alustojen kehittämiseen, jotka ratkaisevat yhteiskunnan erilaiset ongelmat, jotta palvelut olisivat helposti ihmisten saatavilla, mukaan lukien verkkokaupan palvelut ja verkko-oppiminen.

 • Perustimme maailmanlaajuisen TEACHER CONNECT -verkoston, joka kokoaa opettajat optimoimaan oppimispotentiaalinsa, mahdollistamaan tiedon jakamisen ja lopulta kyvyn ansaita parempia tuloja.
 • COVID-19-pandemian jälkeen kehitimme WE FOR YOU MENTORS -alustan, jonka avulla oppijat voivat jatkaa oppimista kodeistaan. Tämä foorumi on edennyt pitkälle edunsaajien etävalvonnassa ja auttanut oppilaitoksia jatkamaan toimintaansa tämän pandemiakriisin aikana keskeytyksettä.
 • Olemme luoneet "GOLDA VALLEY" -palvelun freelancer-alustana välineeksi luoda maksavia digitaalisia työpaikkoja, jotka ovat saatavilla kaikkialla maailmassa jonkun sijainnista riippumatta.
 • Haluamme nyt laajentaa ulottuvuuttamme yli niiden ihmisten määrän, joita olemme pystyneet palvelemaan ja auttamaan. Aiomme tavoittaa enemmän ihmisiä muilla alueilla ihmisten kanssa, jotka ansaitsevat yhtä paljon hyötyä projekteistamme.

  Meidän on kerättävä rahaa sosiaalisen yrityksen organisatoristen ja hallinnollisten peruskustannusten kattamiseen, mukaan lukien laitteet, apuohjelmat ja laajentaminen. Suunnittelemme 25 000 dollarin keräämisen auttamaan meitä saavuttamaan projektin tavoitteet peräkkäin. Tarvitsemme apuasi auttaaksemme meitä toteuttamaan kaiken tämän, ja niin suuren ja maailmanlaajuisen asian vuoksi tarvitsemme lahjoituksia anteliaasti, jotta voimme toteuttaa kaikki suunnitelmamme tehokkaasti, sillä projekti auttaa torjumaan COVID-19: n seurauksia.

  Pyydämme teiltä sponsorointia tai lahjoitusta, joka voi olla 5, 10, 20, 50, 100 dollaria tai mikä tahansa summa, koska jokin on aina parempi kuin ei mitään. Vain pieni harkinta on menestyksen polun alku. Odotamme nopeaa ja positiivista vastaustasi tältä osin. Kiitos ennakkoon!

  Organizer

  This support campaign was created Sep 17, 2020

  No updates for this campaign just yet

  Followers

  0 followers
  No Followers Just Yet...
  US$0.00
  Donated So Far

  Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

  Not Ready to Donate?

  Did you know a 10 second Facebook share raises an average of $25?

  Share on Facebook