Robert luptă și aleargă pentru viață / Robert fight and run for life

Update posted by Cadar Robert On Jun 08, 2018

Am revenit cu noutati:

- in urma controalelor am oficial conform PET-CT-ului si RMN-ului cerebral, mai multe metastaze, sub piele, in muschi, oase si vero doua cerebral.

- Dupa discutiile purtate pana acum, pe 19 iunie merg din nou in Franta pentru Gamma Knife (radiochirurgie) unde am fost ai anul trecut tratament care costa 7000€

- Dupa sper sa primesc planificarea pentru discutii in vederea unui plan de tratament la una din clinicile din UK, care au raspuns momentan : cost estimativ 80.000 - 100.000€.

Mergem inainte ca si pana acum, NU MA LAS!

Add a Comment

Update posted by Cadar Robert On May 27, 2018

Au fost cateva zile in care m-am simtit extrem de obosit, drumul in Israel, dezamagirea medicului de acolo, faptul ca momentan nu mai am niciun tratament, toate s-au adunat. Momentan am facut RMN-ul cerebral si chiar sunt curios pentruca am avut cateva ameteli ciudate, insa pot fi de urechea stanga, oboseala etc.

Miercurea viitoare sunt la Cluj pentru a face si un PET-CT, o analiza mai complexa de imagistica, care imi va spune exact ce este cu inflamatiile mele care au tot crescut in cele 10 luni de tratament. Dupa ce voi avea rezultatele la toate aceste lucruri sper sa am si un raspuns din Anglia si sa merg acolo pentru TIL therapy, un tratament personalizat care costa in jur de 80.000 de lire.

Revin cu vesti, bune sper eu!

Add a Comment

Update posted by Cadar Robert On May 19, 2018

După vizita în Israel, medicul de acolo nu a fost deloc încântat de inflamațiile suspecte declarând chiar ca unele pot fi posibile tumori (metastaze) pentru asta a cerut repetarea examenelor de imagistică RMN și un PET-CT (care probabil îl voi face la Cluj și costă peste 1000€) și am avut și o mică intervenție la clinica de acolo pentru prelevarea unei biopsii la care voi avea un rezultat in maxim o săptămână.

După aceste lucruri doctorul recomandă testarea unei doze de nivo+ipi (cu medicamentul nivo fac tratament actual, sau făceam până săptămâna trecută) acest test presupune costuri de 100.000€ la clinica din Israel, apoi dacă nu avem semne că tratamentul dă rezultate pot încerca tratamentul TIL (tumor infiltrating lymphocytes) însă va trebui probabil să găsesc o clinică în UK sau undeva în Europa, costurile în Israel pentru TIL sunt estimate la 120.000€ doar pentru administrarea tratamentului, fără spitalizare sau alte cheltuieli!

Add a Comment

Update posted by Cadar Robert On May 10, 2018

Azi am trecut de doza 19, din nou dupa discutia cu medicul am concluzinat ca inflamatiile intramusculare si subcutanate am crescut usor si este nevoie din nou de reevaluare, deci cum pe 16 mai voi merge in Israel la clinica specializata pe melanom atat eu cat si medicul oncolog asteptam sa vedem indicatiile si directia pe care o va da Dr. Prof. Schachter Jacob.

Pe biletul de iesire azi nu am progaramata o viitoare doza de nivolumab, va tin la curent cu ceea ce va hotara medicul meu oncolog in urma indicatiilor medicului de la clinica specializata pe melanom din Israel.

Doamne ajuta!

Add a Comment

Update posted by Cadar Robert On Apr 27, 2018

Ieri am avut doza 18 pe care o suport foarte bine si azi. Inca o veste buna este ca in paralel cu aceasta capanie s-a initiat o campanie pe facebook de strangere de fonduri pentru mine dar si faptul ca am reusit sa discut la o clinica din Israel unde este un medic specializat pe melanom (forma mea de cancer) si care ma poate primi pe 16 mai la o consultatie. Este cea mai buna optiune momentan pe langa tratamentul actual chiar daca vor probabil costuri de 2000€ cu transport/cazare/consultatia.

Mergem inainte! Va multumesc!

Add a Comment

Update posted by Cadar Robert On Apr 20, 2018

Noutati: Testul de care povesteam pare sa fie mai mult de interes comercial si mai putin spre beneficiul celui care il face, adica poti identifica o mutatie pe care o ai, dar nu si un tratament si in acest moment chiar nu prea imi permit sa arunc cu banii pe fereastra mai ales ca de 2 zile sunt oficial pensionat de boala.

Deci am trecut oficial de la salariul de peste 4000 lei/luna la 500/lei pe luna, rusine Romania pentru ca va tratati cu dispret pe cei care au nevoie cu adevarat de ajutor. Mi-a fost aprobat gradul 3 de pensionare la cerere si in felul asta o sa am dreptul sa lucrez 4 ore/zi, evident trebuie sa imi gasesc ceva de lucrat de acasa.

Cei 500 de lei pe luna sunt suficienti numai pentru a platit spitalizarea de o zi (250x2) in cele doua sedinte lunare la clinica privata unde primesc tratamentul. Probabil voi lansa inca o campanie pentru donatii recurente (lunare) care sunt posibile pe aceasta platforma pentru a avea un venit lunar cu ajutorul celor din jur.

Va iubesc niciun pas inapoi!

Add a Comment

Update posted by Cadar Robert On Apr 12, 2018

Azi am trecut de doza 17 de tratament fara problem, analizele sunt bune, mi-as fi dorit sa fie si mai bune ca starea mea de spirit :)

Am gasit un test genetic in America al carui rezultat poate da un tratament personalizat costul este de peste 5.000€ insa amica mea MIhaela din Bucuresti si cei de la fundatia unde activeaza ea vor sa acopere aceste costuri. Sunt in discutii cu cei de la MedLife pentru a face acest test prin ei daca tot am medicul oncolog si tratamentul actual actual.

Va tin la curent cu absolut toate noutatile, pe 18 aprilie trebuie sa ma prezint din nou in fata comisiei sa vad daca mi-au aprobat pensia mizera de 500lei/luna pentru ca nu mai vor sa imi dea concediu medical, iar eu voi incerca sa imi caut ceva de lucru de acasa pentru a acoperi diferenta de la salariul actual la pensia de boala care este de vreo 4.000 de lei, cam imposibil de realizat.

Am cerut special gradul 3 sa pot lucra 4 ore, daca vor aproba doar gradul 2 adica fara drept de a avea si alte venituri in afara de pensia lor de 500 de lei, voi refuza aceasta mizeri, cine poate trai cu 500 de lei mai ales in situatia in care eu platesc 500 de lei pe luna numai pentru cele 2 zile de tratament adica spitalizarea de o zi .

Mergem cu optimism inainte! Va imbratisez!

Add a Comment

Update posted by Cadar Robert On Mar 29, 2018

Doza 16 a trecut azi, ceea ce înseamnă 8 luni de tratament. În ciuda faptului că imflamațiile persistă eu mă simt foarte bine, analizele de sânge sunt bune și medicii chiar sunt plăcut surprinși că săptămâna aceasta am făcut și un test de efort care nu este realizat de unele persoane sănătoase nici la 50% iar eu l-am făcut în proporție de 92% deci forța e cu mine.

Add a Comment

Update posted by Cadar Robert On Mar 17, 2018

Doza 15 a trecut după o săptămână mai grea aș spune eu în care m-am ales și cu o conjuctivită la ochiul drept. Ziua de tratament a fost fără efecte, medicul este înca îngrijorat de unele din inflamațiile de pe zona spatelui, există una mai urâțică care este strict sub piele și s-a inflamat mai tare și e aiurea că mereu stau pe ea cănd stau așezat, am o pernă pe care mă sprijin, în rest sunt bine, ochiul pare să își revină și el.

Luni trebuie să merg din nou la comisie pentru a depune dosarul de pensionare de boală ca urmare a faptului că comisia nu mai dorește să prelungească concediul medical. Vă îmbrățișez cu drag!

Add a Comment

Update posted by Cadar Robert On Mar 02, 2018

Am trecut de doza 14 cu bine, am avut o discutie si cu medicul oncolog legata de tratamente complementare cum ar fi ipilimumab. Din pacate in Romania nu exista nici macar un protocol de administrare pentru acest medicament, eu voi continua sa strang fonduri prin aceasta platforma, prin sms si voi cauta sa fac orice este posibil chiar si in afara tarii pentru ca viata mea nu se incheie asa, vreau sa alerg si la 99 de ani si voi face asta. Va multumesc, starea mea este buna, starea mea este stabila, deci mergem inainte!

Add a Comment

SHOW MORE UPDATE
photo

boda cristina

Backed with €20.00 On Sep 18, 2018

Recurring Donation!

photo

Multă sănătate! Ești un luptător! De tine avem nevoie, sa mergem și noi mai departe!

Salagean Daniela

Backed with €3.00 On Sep 15, 2018

photo

Luptam impreuna!

Cosmin Maxim

Backed with €5.00 On Sep 15, 2018

Recurring Donation!

photo

Georgeta Mielu

Backed with €5.00 On Sep 14, 2018

Recurring Donation!

photo

Anonymous

Backed On Sep 12, 2018 Amount Hidden

photo

Anonymous

Backed On Sep 12, 2018 Amount Hidden

photo

Capul sus! Cu incredere! Sanatate!

Ciprian Ionut Ciobanu

Backed with €10.00 On Sep 12, 2018

photo

Anonymous

Backed On Sep 11, 2018 Amount Hidden

photo

Andreea Laca

Backed with €2.00 On Sep 11, 2018

Recurring Donation!

photo

Vei invinge boala! Continua sa speri! Doamne ajuta!

Anonymous

Backed On Sep 10, 2018 Amount Hidden

Show more donors
Add a Comment

photo

Cadar Robert

Campain admin

Send a message

photo

pasztor ildiko kinga

Since Sep 16, 2018

photo

Mina Laura August

Since Sep 15, 2018

photo

Elena Daniela Semen

Since Aug 29, 2018

photo

Grigore Marius

Since Aug 29, 2018

photo

Iulia Marinescu

Since Aug 28, 2018

photo

Georgeta Mielu

Since Aug 28, 2018

photo

Delion Brindusa

Since Aug 28, 2018

photo

Monica Tarta

Since Aug 28, 2018

photo

Andreea AAA

Since Aug 04, 2018

photo

Blenchea Manuela

Since Jul 04, 2018

Show more Followers
photo

Ajuta-ma !

Funds Raised: €0.00 Fund Count: 0

Create support campaign

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on