Updates on Spread Love For Rumah Cahaya Kasih

MashaAllah, We've Made It This Far!
Update posted by Mawar Mokhtar On Sep 14

Alhamdulillah, as of today Mawar together bersama family & sahabat2 dapat raise amount of RM850 untuk perbelanjaan barang makanan & keperluan asas di salurkan sebagai sumbangan kepada anak-anak yatim Rumah Cahaya Kasih.

Terima kasih buat sekali lagi untuk sumbangan dari pihak saudara mara Mawar sebelah arwah ayah Mawar (kak Yang) hari ini.

Juga Mawar niatkan sebahagian wang sedekah ini di atas nama arwah ibu bapa Mawar untuk di salurkan sebagai sumbangan dalam bentuk makanan & barang2 keperluan asas anak2 serta penjaga2 Rumah Cahaya Kasih Kota Damansara. Semoga amalan & niat ini di terima Allah SWT & sedekahkan ganjaran pahala buat arwah ibu bapa Mawar. Ameen.

As of pagi ini alhamdulillah sebahagian besar dari keperluan barang2 dapur makanan & household dalam senarai permohonan dari pihak mereka Mawar bersama keluarga & sahabat2 dapat uruskan pembelian, repacking & penghantaran ke Rumah Cahaya Kasih.

Seterusnya untuk keperluan asas anak2 untuk penjagaan diri (sabun mandi, shampoo & ubat gigi) akan di uruskan dalam minggu ini juga soonest possible.

Saya akan update dengan lagi lengkap akan barang2 dalam senarai yang dapat di salurkan hari ini untuk simpanan rekod fundraising plan ini.

Lots of love, MawarAdd a Comment