Updates on

Impreuna pentru Bunicuta care locuieste singura
Update posted by Otetaru Mihai On Oct 28
Nu te costa nimic sa distribui mai departe, poate sunt oameni cu suflet mare sa o ajutam împreuna pe aceasta bătrânica simpatica.

V-am prezentat acest caz acum câteva zile când întâmplator am mers intr-un sat la 40km depărtare de București, cu gândul sa ajutam oameni care într-adevăr au nevoie de ajutor.

Pe drum, vedem in depărtare o bunicuța ce abia mergea, avea la spate un băț pe care îl ducea acasă sa aibă ce sa pună pe foc.

Aceasta bunicuța ne-a mărturisit cu lacrimi in ochi, intr-o casa fără condiții, fără absolut nimic, frigider,aragaz,televzizor, doar un bec in mijlocul camerei ca a fost uitată de proprii ei copii, pensie nu mai are din diverse motive nu am dorit sa intram in acest subiect, iar singura ei rugăminte a fost dacă o putem ajuta cu niște lemne pe perioada iernii, spunându-ne ca nu știe cât mai are de trăit....

Dacă sunt oameni care pot face acest lucru posibil pentru bunicuța sa mergem sa-i cumpărăm lemne și sa o ajutam cu lucruri pentru iarna o puteți face accesând link-ul din BIO!

Tot ceea ce se strânge se Actualizează la fiecare ora.

Hai sa-i facem o surpriza frumoasa acestei bunicuțe..
Orice ajutor ca e material sau financiar este binevenit.

Bătrâna se afla in satul Popesti județul Călărași și sta fix la ultima casa din sat, una bătrânească care mai are puțin sa cada..

Add a Comment