Za Bogdan protiv Leukemija

 • US$137.00
  raised of $28,000.00 goal goal
0% Funded
10 Donors

The campaign owner has stopped the page from accepting further donations. Please contact them if you'd still like to donate

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Ова е Богдан, двегодишно момче кај кое е дијагностицирана леукемија. Неговиот лекар ни кажа дека неговиот животен век ќе биде од 6 до 12 месеци. Но, ако продолжиме да земаме лекови и хемотерапија, тоа би можело да го зголеми животниот век.

Го сакаме толку многу што не можеме да си дозволиме ништо да не направиме, макар само да му го продолжиме животот. Богдан е весело и убаво момче кое сè уште ве насмевнува. Тој нема поим за неговиот животен век, а ниту ние сме подготвени да го прифатиме тоа.

Понизно тропаме во срцата на сите други за да ни помогнат финансиски или едноставно да ни помогнат да го споделиме овој збор со сите што би можеле да ни помогнат. Хуманитарната акција за собирање средства за терапија и целата собрана сума ќе биде наменета исклучиво за исплата на терапијата,

Секоја донација ќе помогне и секако ќе биде од голема помош.

Ви благодарам многу.


Organizer

Donors

 • Anonymous
 • Donated on Jul 18, 2023
Amount Hidden
 • Anonymous
 • Donated on Jul 18, 2023
$10.00
 • Vange Cvetkova Lampev
 • Donated on Jul 18, 2023
$20.00

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

10 donors
 • Anonymous
 • Donated on Jul 18, 2023
Amount Hidden
 • Anonymous
 • Donated on Jul 18, 2023
$10.00
 • Vange Cvetkova Lampev
 • Donated on Jul 18, 2023
$20.00
 • Anonymous
 • Donated on Jul 17, 2023
$20.00
 • Guest
 • Donated on Jul 17, 2023
$20.00
 • Jelena V
 • Donated on Jun 02, 2023
Amount Hidden
 • Guest
 • Donated on Jun 02, 2023
Amount Hidden
 • Guest
 • Donated on May 31, 2023
$2.00
 • Jana Nikolic
 • Donated on May 25, 2023
$20.00
 • Marko Milenkovic
 • Donated on May 25, 2023
$15.00
Show more donors

Followers

0 followers
No Followers Just Yet...
US$137.00
raised of $28,000.00 goal
0% Funded
10 Donors

No more donations are being accepted at this time. Please contact the campaign owner if you would like to discuss further funding opportunities

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of $25?

Share on Facebook