User profile

Senada Sali
Budapest, HU

Joined on Feb 21, 2018

Roma woman, Human Rights lawyer

Send a message
For life in dignity
Целта на оваа акција е собирање на финансиски средства и нивно донирање во субстандардна ромска населба која е лоцирана веднаш. . . . .
1 Donors
€10 raised
Senada Sali
hasn't followed a campaign yet
For life in dignity
Целта на оваа акција е собирање на финансиски средства и нивно донирање во субстандардна ромска населба која е лоцирана веднаш. . . . .
1 Donors
€10 raised