TRI-Pajzs – Horint system support

  • €120.00
    raised of €10,000.00 goal
1% Funded
10 Donors
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Welcome!

My name is Tamás! I am a software and tech-enthusiast. I use a classified template for a monthly basic income project, which is wish to mitigate the poverty of Hungarian and other people. To participate in the project, you need to donate and register yourself as private individual. By myself I working in temporary positions, to provide a foundation to my new and versatile projects.

I met with many maniac people in the past, who hate me and saying non-sense about this and other projects of mine. And I had enough with these silly accusations, which is try discrediting my project, claiming it is a scam or a type of gambling, which isn't true at all.

The Horint system is a private currency, which is circulates inside a program, not intend to dominate or reduce the validity of other systems. Instead I look for fair collaborations.

All documents, which is summarize the project is a passionate idea about sane and valid prosperity. Where you get a valid level of income and not forces you to deal with non-sense ideas. The Hungarian translation is below the picture.


Az itteni kép a program egy nagyjábóli leírása, ami angol nyelven érhető el a hivatalos honlapomon.


Totereu-Hungária Egyesített Nyersanyag-Digitál Pénzügyi Intézmény: Kultúra - Érték - Tehetség

A valutát azért hoztam létre, mert a környezetemben nem láttam azonos vagy hasonló kezdeményezést. S életem folyamán elég dolgot éltem át, amely miatt megértettem, hogy a megszerzett tudás által megépíthetem azt, ami az életben új esélyt ad annak, aki élni tud és kíván is a lehetőséggel. Ismerem azt az érzést, hogy mire lehet szüksége egy elszegényedett / kiszolgáltatott helyzetben levő embernek, aki egy jobb világban akar élni. Egy biztonságosabb és sokkal kiszámíthatóbb életben. Erre adok lehetőséget.

A rendszeren belül forgalomba helyeztem a Horintot és használatra készek a social média elemek is mellé. Bármilyen újdonságot is látsz, arról kérlek, hogy informálj. Több elképzelésre is gondolva így, ami a felhasználók számára segítséget nyújt, folyamatosan keresem az elfogadó közösségeket, tájékozott alkalmazókat, akikkel egy rugalmas együttmükődés a cél. Ezért minden adomány ért hálás vagyok!

A programot több eszközön is lehet használni! Vannak további variánsok, amik Windowsra, Linuxra, MacOs-re és Androidos formában elérhetők! Alapjáraton egy webes elérhetőségen van az egész.

Olyan lehetőségről van itt szó, ami bármilyen helyzetben levő vállalkozók, munkavégzők, munkakeresők és elkülönült életet élők számára is ad lehetőséget, hogy összekapcsolódhassanak egymással és hangot adhassanak maguknak önerőből és a közösséggé formálódó indirekt elemek által. Visszaadva ezzel a hitet önmagukban és céljaikban.

Köszönöm a figyelmet!

Organizer

I living in Hungary and I like philanthropic ideas. If you also like minded, please contact me. ^-^

I living in Hungary and I like philanthropic ideas. If you also like minded, please contact me. ^-^

Donors

€12.00
€12.00
€12.00

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

10 donors
€12.00
€12.00
€12.00
€12.00
€12.00
€12.00
€12.00
€12.00
€12.00
€12.00
Show more donors

Followers

1 followers
€120.00
raised of €10,000.00 goal
1% Funded
10 Donors

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook