Születésed története - pénzgyüjtő kampány könyvkiadáshoz

Adománygyűjtő kampány Varga Levente
  • US$0.00
    raised of $6,666.00 goal Cél
0% Funded
0 Donors

The campaign owner has stopped the page from accepting further donations. Please contact them if you'd still like to donate

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Kedves Látogató!

Üdvözlünk Iszlai Renáta és Csibi Boróka Születésed története című könyvének hivatalos pénzgyűjtő oldalán. Az itt összegyűlt összeget a könyv kiadására fordítjuk.

Könyvünk a szüléseinkből merít ihletet. Egy leírt és egy megfestett történet fonódik össze benne. Miért különleges? Mert minden szülés és születés különleges, legfőképp, ha békességben, háborítatlanul hagyják kibontakozni. Olyankor kibomlik előttünk a teremtés egy csodálatos szelete. Ezt szeretnék a könyvünk által bemutatni neked.

Iszlai Renáta: a könyv írója. Zenész, pedagógus, két kisgyermek édesanyja. Izgága, alkotó énje állandóan formálna, létrehozna. Innen fakadnak a szavak.

Csibi Boróka: sokszínű képzőművész, két kislány anyukája. Csodálatos forma- és színvilágba vezet be, egészen mélyre, a lélek formáiba. Képei könnyen rabul ejtenek.

A készülő könyv Facebook oldala: www.facebook/szuletesed.tortenete

Abban, hogy a könyvet a kezedbe foghasd, elolvashasd, és visszaköszönhessen a saját szülésélményedben, a Csirimojó Kiadó lesz a mentorunk, de Te leszel a legnagyobb segítségünk. Ez egy közösségi könyv. Mint ahogyan a szülés, a születés is közösségi élmény, hiszen mindenkit érint, aki már megszületett.

Jutalmak

Minimum 5000 Ft támogatásért jár egy dedikált könyv személyes átvétellel Budapesten.

0 Támogató

10000 ft feletti adományért cserébe egy dedikált könyvet és egy nyomatot kapnak Csibi Boróka választott illusztrációi közül.

0 Támogató

Minimum 30000 ft-os adományozás esetében az adományozónak jár egy dedikált könyv, egy nyomat Csibi Boróka illuszrációi közül és egy Csendzengés terápia Iszlai Renátától. Csendzengés videó: https://www.facebook.com/Elet.eneK/videos/2734767056735202

0 Támogató

Minimum 50000 ft-os adományozásért cserébe adunk egy dedikált könyvet, egy nyomatot Csibi Boróka illusztrációi közül, egy Csendzengés terápiát Iszlai Renátától és egy közös megegyezés alapján kiválasztott ajándékot vagy aktivitást a szerzők repertoárjából. Köszönjük!

0 Támogató

Organizer

Manager

Manager

No updates for this campaign just yet

Követők

0 followers
No Followers Just Yet...

Support Campaigns

campaigns

Create a support campaign in seconds!

Support campaigns allow you to get your own fundraising page dedicated to 'Születésed története - pénzgyüjtő kampány könyvkiadáshoz'

You'll have your own unique link that you can share, and all funds raised will go directly to 'Születésed története - pénzgyüjtő kampány könyvkiadáshoz'. It's the ultimate way to show your support!

Create support campaign
US$0.00
raised of $6,666.00 goal Cél
0% Funded
0 Donors

No more donations are being accepted at this time. Please contact the campaign owner if you would like to discuss further funding opportunities

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of $25?

Share on Facebook