Stop Bully Romania

Update posted by Otetaru Mihai On Oct 28, 2020
Nu te costa nimic sa distribui mai departe, poate sunt oameni cu suflet mare sa o ajutam împreuna pe aceasta bătrânica simpatica.

V-am prezentat acest caz acum câteva zile când întâmplator am mers intr-un sat la 40km depărtare de București, cu gândul sa ajutam oameni care într-adevăr au nevoie de ajutor.

Pe drum, vedem in depărtare o bunicuța ce abia mergea, avea la spate un băț pe care îl ducea acasă sa aibă ce sa pună pe foc.

Aceasta bunicuța ne-a mărturisit cu lacrimi in ochi, intr-o casa fără condiții, fără absolut nimic, frigider,aragaz,televzizor, doar un bec in mijlocul camerei ca a fost uitată de proprii ei copii, pensie nu mai are din diverse motive nu am dorit sa intram in acest subiect, iar singura ei rugăminte a fost dacă o putem ajuta cu niște lemne pe perioada iernii, spunându-ne ca nu știe cât mai are de trăit....

Dacă sunt oameni care pot face acest lucru posibil pentru bunicuța sa mergem sa-i cumpărăm lemne și sa o ajutam cu lucruri pentru iarna o puteți face accesând link-ul din BIO!

Tot ceea ce se strânge se Actualizează la fiecare ora.

Hai sa-i facem o surpriza frumoasa acestei bunicuțe..
Orice ajutor ca e material sau financiar este binevenit.

Bătrâna se afla in satul Popesti județul Călărași și sta fix la ultima casa din sat, una bătrânească care mai are puțin sa cada..

Add a Comment

photo

Anonymous

Backed with €3.00 On Oct 28, 2020

photo

Anonymous

Backed with €5.00 On Oct 28, 2020

photo

Am 14 ani donez si eu cat pot. E cardul meu

Botezatu Gabriel

Backed with €1.00 On Oct 28, 2020

Add a Comment

photo

Otetaru Mihai

Campaign Owner

Send a message

photo

Botezatu Gabriel

Since Oct 28, 2020

photo

Andrei Andrey

Since Oct 28, 2020

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on