Stazama Bijelih Rada

  • €0.00
    raised of €2,000.00 goal
0% Funded
0 Donors

The campaign owner has stopped the page from accepting further donations. Please contact them if you'd still like to donate

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Cilj našeg projekta je da se mapiraju bitne istorijske, a potecijalne turističke lokacije Bijelog Polja.

Jedan od najboljih primjera je priča o Ahmedu i Pavi koji predstavljaju Romea i Juliju bjelopoljskog kraja. Na ovaj način želimo da ostavimo trag za buduće generacije koje dolaze, jer ne želimo prepustiti zaboravu bogatu bjelopoljsku istoriju.

Kroz ovaj prijekat želimo angažovati bjelopoljske mlade koji će istraživati priče o Bijelom Polju i zabilježiti ih na način koji oni smatraju najboljim (video zapis, kroz fotografije, prozno djelo i sl.).

Po završetku projekta bio bi kreiran “digitalni almanah” koji će se predati nekoj od kulturnih institucija na održavanje i buduće upotpunjavanje sadržajem kako bi bio što bogatiji i raznovrsniji. Sav sadržaj će biti na raspolaganju kako intitucijama u Bijelom Polji i šire, tako i samim građanima našeg grada.

Ovim putem pozivamo sve vas da nam pomognete da “digitalizujemo” istoriju našeg grada i tako pokažemo svijetu koliko je bogata.

Vaš tim,

Stazama Bijelih Rada


Organizer

Acotr/Producer

Acotr/Producer

No updates for this campaign just yet

Followers

0 followers
No Followers Just Yet...
€0.00
raised of €2,000.00 goal
0% Funded
0 Donors

No more donations are being accepted at this time. Please contact the campaign owner if you would like to discuss further funding opportunities

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook