Šolnina za e-Marketing Mastery tečaj

  • €110.00
    raised of €27,000.00 goal goal
0% Funded
1 Donors

No more donations are being accepted at this time. Please contact the campaign owner if you would like to discuss further funding opportunities

Show more
Show less

Dragi prijatelji in znanci,


bila bi neskončno hvaležna, če bi me podprli pri mojem Crowfunding projektu, namenjenemu plačilu šolnine za Internetni Marketing Mastery tečaj, da bom lahko postala certificirana izvedenka v Internetnem marketingu. Imam nekaj več kot 5 tednov, da zberem dovolj sredstev, da se lahko vključim v tečaj 3. stopnje, ki ga ponuja podjetje Digital Experts LLC iz Delawere, ZDA, da prodobim Certifikat izvedenke na tem področju. Ta tečaj je nadaljevanje osnovnega in nadaljevalnega tečaja in je eden najboljših praktični tečajev Internetnega marketinga na svetu ta hip, za platforme kot so Google, YouTube, Facebook, Instagram, itd.


Vaša velikodušnost bo neposredno pokrila šolnino tečaja. Podjetje Digital Experts LLC je edina tovrstna šola, ki ponuja praktični »1-2-1 Mentoring« z najboljšimi marketinškimi strokovnjaki na svetu. Ko bom pridobila to praktično znanje ga nameravam uporabiti za svetovanje slovenskim podjetjem ter za trženje lastnih produktov in storitev.


V svetu, kjer je industrijsko dobo zamenjala digitalna doba, je znanje Internetnega marketinga ključno za vsako podjetje, ki želi uspešno prodajati izdelke oziroma storitve na trgu. Spletna prodaja na Amazonu je julija letos že presegla prodajo v trgovinah na »Črni petek« (Vir: Dnevnik, julij 2019), kar očitno kaže kam gre trend v prodaji izdelkov in storitev.


Ni mi enostavno prositi za pomoč, toda brez vaše podpore šolnine v višini US$ 29,900 USD (približno 27,500 EUR) ne morem pokriti. Prosimo, vedite, da če se boste odločili za donacijo, bo kakršen koli znesek zelo dobrodošel. Donacije sprejemam tukaj, na tej strani.


Hvala Vam!

Helena Dubravica

Rewards

Paket 2 ur individualnega Online Marketing svetovanja

0 Backers

Paket 4 ur individualnega Online Marketing svetovanja Vašemu podjetju

0 Backers

Paket 10 ur individualnega Online Marketing svetovanja Vašemu podjetju.

0 Backers

Organizer

  • Helena Dubravica

Donors

  • Anonymous
  • Donated on Nov 26, 2019
€110.00

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

1 donors
  • Anonymous
  • Donated on Nov 26, 2019
€110.00

Followers

1 followers
Helena Dubravica
€110.00
raised of €27,000.00 goal
0% Funded
1 Donors

No more donations are being accepted at this time. Please contact the campaign owner if you would like to discuss further funding opportunities