Terapie gratuita pentru copii cu dizabilitati

Fundraising campaign by Daniel Florin Mitre
 • €1.00
  raised of €3,000.00 goal goal
0% Funded
1 Donors
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Si în acest an facem minuni împreună. Pentru că se apropie ziua mea de naștere, vreau să fac un cadou celor care au nevoie de sprijin. Pentru mine nu vreau nimic, dar putem transforma un posibil cadou într-un gest care pentru noi cei care activăm în domeniul ONG poate să conteze foarte mult.

Oare reușim împreună să adunăm cât mai multe ore de terapie gratuite pentru copiii cu dizabilitati? In anii trecuți, am reușit să oferim terapie pentru aproximativ 150 de copii cu dizabilitati din București și Arad. Anul acesta vreau să încerc să ajung la câți mai mulți tineri cu probleme și pentru asta este nevoie de sprijinul vostru.

Fiecare 50 de lei donați vor reprezenta o oră de terapie pentru un tânăr cu probleme. In acești bani este inclus transportul la domiciliu/organziație și toate materialele necesare.

Target-ul meu pentru acest an este să reușim împreună să ajutăm un minim de 20 de tineri cu probleme. Beneficiarii ii putem alege din organizațiile partenere sau poate cunoașteți cazuri din București/Arad/Timișoara care au nevoie de ajutor. Este foarte important ca beneficiarul să fie persoană cu dizabilități. (autism, sindrom down, sindrom asperger, etc.) Ședințele de terapie vor consta în kinetoterapie/gimnastică medicală strict pentru aceste cazuri.

Imi doresc ca totul să fie cât mai transparent posibil. Asociația Culori cu Suflet este partenerul meu și in acest an, mă va ajuta la tot ceea ce ține de punctele birocratice, beneficiari și tot ce este necesar. Ne propunem să reușim cât mai curând să ne apucăm de treabă și suntem recunoscători pentru fiecare sprijin.

Asociatia Culori cu Suflet - https://www.facebook.com/culorilesufletului/

Terapeut Daniel Mitre - https://www.facebook.com/fdmitre/

Organizer

 • Daniel Florin Mitre
 •  
 • Campaign Owner

Donors

 • Anonymous
 • Donated on Jun 14, 2019
 • Succes

€1.00

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

1 donors
 • Anonymous
 • Donated on Jun 14, 2019
 • Succes

€1.00

Followers

0 followers
No Followers Just Yet...
€1.00
raised of €3,000.00 goal
0% Funded
1 Donors

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook