Podrška razvoju ideje Karton revolucije

Fundraising campaign by Nedim Music
  • €5.00
    Donated So Far
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Mi smo pokret građana koji se bori protiv političara i sistema koji nam grade već 30 godina. Sistema koji nam je uzeo djetinstvo i mladost a mnoge naše prijatelje otjerao iz Bosne i Hercegovine. Svjesni smo da se vjerske i nacionalne tenzije izmišljaju kako bi se narod držao u strahu i ne bi obraćao pažnju na kriminalce koji pljačkaju državu.

Karton revolucija je najbrže rastući pokret u Bosni i Hercegovini, što nam govore podaci iz mjeseca juna kada su objave sa naše Facebook stranice dosegle 3.8 miliona ljudi.

Mi smo kao i svi mladi budućnost naše Bosne i Hercegovine i raditi i boriti ćemo se koliko god je u našoj moći dok konačno naša domovina ne postane normalna država a ne leglo korupcije, lažnih vrijednosti, izmišljenog nacionalizma i drugih negativnih pojava na koje ne želimo pristati.

Iza Karton revolucije stoje imenom i prezimenom »Mladi Ljudi« kao i svi građani i građanke koji ne žele samo posmatrati nepravdu kojom smo okruženi. Prošlo je vrijeme kada se samo ukazivalo na nepravdu, a došao je trenutak da nove generacije počnu pobjeđivati i upravo prisustvujemo »Buđenju nove generacije«.

Organizer

Donors

  • Anonymous
  • Donated on Aug 30, 2022
Amount Hidden

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

1 donors
  • Anonymous
  • Donated on Aug 30, 2022
Amount Hidden

Followers

2 followers
Maja Savic
Nedim Music
€5.00
Donated So Far

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook