PER SAREN!

 • €12,069
  raised of €40,000.00 goal goal
30% Funded
344 Donors

The campaign owner has stopped the page from accepting further donations. Please contact them if you'd still like to donate

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Sara ka nevojë për ndihmën tonë.

Çdo vlerë, dhuron mundësinë e jetës!

Të shpëtojmë Sarën!

Sara Alushaj 25 vjeç, vuan nga një sëmundje gjaku idiopatike, trupi i saj shkatërron trombocitet, dhe në spitalet e specializuara për sëmundjet e gjakut kurat eksperimentale për këtë sëmundje të rralllë dhe të rëndë kushtojnë shumë!

Pasi një hemoragjie të brendshme, Sara tashmë gjendet e shtruar në QSUT, duke luftuar për jetën! Sara luftarake, ka nevojë për të gjithë ne që ta fitojë këtë betejë! Dhuroni çfarëdo lloj vlere që mundeni!

Organizer

 • Isilda Bellaj
 •  
 • Campaign Owner

Donors

 • Bukurosh Picrri
 • Donated on Jun 21, 2021
Amount Hidden
 • Redon Tota
 • Donated on Jun 21, 2021
€50.00
€100.00

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

344 donors
 • Bukurosh Picrri
 • Donated on Jun 21, 2021
Amount Hidden
 • Redon Tota
 • Donated on Jun 21, 2021
€50.00
€100.00
Amount Hidden
 • Anonymous
 • Donated on Jun 21, 2021
Amount Hidden
 • Anonymous
 • Donated on Jun 20, 2021
Amount Hidden
 • Anonymous
 • Donated on Jun 20, 2021
Amount Hidden
 • Anonymous
 • Donated on Jun 20, 2021
€30.00
 • Anonymous
 • Donated on Jun 20, 2021
€10.00
 • Eva Stermilli
 • Donated on Jun 20, 2021
 • Hope to get well soon

€20.00
Show more donors

Followers

146 followers
Janaqi Vasil
Nertila Baku
Ermisa Tobli
Tea Memushi
Greta Cetina
Tea Memushi
Ketrina Mecorapaj
Elidon Xhangoli
Andrea Shabani
Mariapia Zanfardino
Show more Followers
€12,069
raised of €40,000.00 goal
30% Funded
344 Donors

No more donations are being accepted at this time. Please contact the campaign owner if you would like to discuss further funding opportunities

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook