Ndihmo ”KF VARDARI FORINË – 1974”

Fundraising campaign by Shpresim Nuredini
 • €115.00
  Donated So Far
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Të nderuar sportdashës,

Të nderuar forinas,

''KF VARDARI FORINË - 1974'' - Ka nevojë për ndihmën tuaj si kurrë më parë!

Siç jeni në dijeni ''KF VARDARI FORINË'' garon në ligën e dytë të futbollit në Republikën e Maqedonisë së Veriut. ''KF VARDARI FORINË'' ka mbijetuar gjithmonë me përkrahjen e forinasve, mërgatës dhe sportdashësve.

''KF VARDARI FORINË'' më datë 30/09/2020 në mbledhje me Kryesinë e vjetër dhe Rininë e fshatit Forinë Unanimisht u dakorduan që të rifreskohet totalisht Kryesia e ''KF VARDARI FORINË''! Kryetar i ri i Klubit me shumicë votash u zgjodh z. Shpresim Nuredini.

Klubi momentalisht po përjeton momente të renda krize ekonomike, shpresa e vetme e Klubit janë forinasit dhe sportdashësit që duan të ndihmojnë që të mos shuhet Krenaria e Forinës e themeluar në vitin 1974!

Me shpresë se do të mbajmë gjallë ngjyrat e zemrës!🔴⚫️

#ForcaFORINA 🔴⚫️

Organizer

 • Shpresim Nuredini
 •  
 • Campaign Owner

Donors

 • Naim Aliu
 • Donated on Oct 06, 2020
Amount Hidden
 • Anonymous
 • Donated on Oct 06, 2020
€5.00
 • Besar Ziberi
 • Donated on Oct 06, 2020
€10.00

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

3 donors
 • Naim Aliu
 • Donated on Oct 06, 2020
Amount Hidden
 • Anonymous
 • Donated on Oct 06, 2020
€5.00
 • Besar Ziberi
 • Donated on Oct 06, 2020
€10.00

Followers

2 followers
julet veliu
Shpresim Nuredini
€115.00
Donated So Far

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook