Misija: Moguće

  • €0.00
    Donated So Far
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less


Kako do posla bez iskustva?


Kako pripravnike učiniti isplativim od prvog dana?


Kampanja prikuplja inicijalni fond za početak Akademije i Mentorskog programa Misije Moguće. Mladi koji traže ili kreiraju svoje prve poslove će tako dobiti prilike da kreiraju digitalne sadržaje i pokažu šta mogu i znaju, da kreiraju svoj portfolio i ojačaju personalni brand. Sve što kreiraju u procesu može biti od koristi sponzorima, poslodavcima i partnerima Misije Moguće.

Međugeneracijska sinergija je najbolji način da spojimo iskustvo sa mladošću, kreativu mladosti sa znanjem iskusnih stručnjaka. Jedino takvom kombinacijom možemo dobiti više vremena, riješiti više problema i samim tim ostvariti i konkretnu korist za sebe, svoj posao i sve kojima naše znanje, iskustvo i rad služe.

Ipak, mnogo je stručnjaka, menadžera i poduzetnika koji nemaju vremena raditi sa mladima kako bi pripravnici postali isplativi. Sa druge strane, mnogo je mladih koji nakon obrazovanja ne uspijevaju iskoristiti svoj potencijal do maksimuma. Od njih se očekuje da znaju nešto što nisu imali gdje naučiti.

Upravo zato sam pokrenula eksperiment nazvan Misija Moguće. Želim pokazati da nam digitalni alati pružaju neograničene mogućnosti upravo za međugeneracijsku sinergiju: razmjenu znanja, mudrosti i ideja. Počela sam sa prikupljanjem mozaika „poruka mlađima sebi“ a planiram nastaviti sa akademijom i mentorskim programom za mlade koji traže ili kreiraju svoj prvi posao. Za to tražim partnere i sponzore kroz ovu kampanju.

Svi sponzori, donatori i partneri mogu očekivati i konkretne izraze zahvalnosti i koristi od usluga kreiranih zahvaljujući Misiji Moguće.

Rewards

Zahvalnica Misije Moguće

Zahvalnica na ime stiže e-mailom, uz mnogo lijepih misli!

reward_image
KNJIGA "50 pisama ne-majke kćeri nerođenoj"

Za isporuku u Hrvatskoj i BiH, poštarina je besplatna za prvih 50 poklona.

reward_image
Šoljica za čaj

Fotografija je samo probni dizajn

reward_image
Planer

Džepni planer sa printom, spiralni uvez

T shirt

Pamučna bijela majica s printom. Svakako navesti veličinu i kroj (muški ili ženski)

reward_image

Organizer

Želim dati doprinos boljem svijetu u novoj fazi svog života. Učim cijeli život, i mislim da bi bilo šteta da sve što znam ne postane korisno i drugima

Želim dati doprinos boljem svijetu u novoj fazi svog života. Učim cijeli život, i mislim da bi bilo šteta da sve što znam ne postane korisno i drugima

No updates for this campaign just yet

Followers

0 followers
No Followers Just Yet...

Support Campaigns

campaigns

Create a support campaign in seconds!

Support campaigns allow you to get your own fundraising page dedicated to 'Misija: Moguće'

You'll have your own unique link that you can share, and all funds raised will go directly to 'Misija: Moguće'. It's the ultimate way to show your support!

Create support campaign
€0.00
Donated So Far

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook