Macedonian family lost their house in fire

Fundraising campaign by Natalija Spasenoska
  • €0.00
    raised of €15,000.00 goal
0% Funded
0 Donors
Time left
65 5 15
You only have the opportunity to donate to this campaign before Wednesday Nov 30, 11:59 pm UTC
Show more
Show less

На ден 08.08.2022 околу 20 часот, во село Другово општина Кичево избуна пожар во кој едно семејство остана без покрив над глава. За среќа никој не е повреден, но штетата е огромна... Со цел да им помогниме на овие добри луѓе повторно да имаат свој дом што е можно поскоро, ве замолувам кој колку е во можност да помогне. Во прилог има и фотографии од штетата.

Ви благодарам од срце!Organizer

  • Natalija Spasenoska

Nature and plant lover Art professor

Nature and plant lover Art professor

No updates for this campaign just yet

Followers

0 followers
No Followers Just Yet...
€0.00
raised of €15,000.00 goal
0% Funded
0 Donors
Time left
65 5 15

You only have the opportunity to donate to this campaign before Wednesday Nov 30, 11:59 pm UTC

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook