Loki FIP Treatment

Fundraising campaign by Agnes Nagy
 • €33.00
  raised of €1,112.38 goal
2% Funded
4 Donors

No more donations are being accepted at this time. Please contact the campaign owner if you would like to discuss further funding opportunities

Show more
Show less

Dear everyone!

Our name is Ági and Attila and we are writing you because we would like to ask you some help. We never had a pet before, but we always wish to have one 1 day. So our story started 5 months ago when we decided its the time to adopt a cat. We named him Loki, and he is a noisy, playful and a really adorable cat. We are so happy to have him, he is cheers us up everyday. But as they say the devil never sleeps.

1 month ago our cat got sick. He didnt played anymore, he was not cheerful. All he was doing is sleeping and eating. We went to a doctor, and Loki was diagnosed with gastritis. The doctor gave him 2 injection and said that there is nothing to worry about. But the trouble did not go away. He started vomiting and diarrhea everyday. So we bring him back to the doctor and he received a blood sample, and again 2 injection. Few day went by and nothing change, in fact his condition got worse and worse. His abdomen swelled giantly in 2 days, he didnt want to eat and all he was doing is sleeping.Thats when we decided that we have to do something immediately. So we went to another vet, and Loki was diagnosed with FIP (Feline Infectious Peritonitis). FIP is one of the worst diseases a cat can ever get. The vet told us there's nothing we can do to save him, but we decided that we will not give up, we will fight for it as long as we can. We didnt want to think about for a moment of losing him.

Then the miracle happened. A close acquaintance of ours read about a veterinarian, who has been fighting for the lives of kittens of similar fate for 12 years, and does it all with with remarkable results. That day we called him and the vet told us to bring him and lets start the treatment. But as some of you may know, this treament is expensive. We are unable to cover all the cost and worried that we might not have enough money to finish the entire treatment.

This is the miracle what we waited for! Please, if you can spare a little bit at all or help spread the news, we would be forever grateful. Having your support means everything to us! ❤️❤️❤️

Follow Loki's progress on Instagram: @theloki0906


Sziasztok,

Ági és Attila vagyunk és azért írjuk most ezt le, mert segítséget szeretnénk kérni tőletek.

Soha nem volt még kisállatunk azelőtt,viszont mindig is vágytunk rá hogy egyszer majd lehessen egy, hogy egy fárasztó nap után hazaérve. Egy kis vidámság és nem kevés szeretett fogadhasson minket itthon. És mindez 5 hónappal ezelött valósággá vált. Egy gyönyörű játékos, kissé hangoskodó mégis imádni való rosszcsont gazdájává válhatunk, akit napról napra, jobban és jobban szeretünk.De ahogy azt mondani szokás az ördög nem alszik.

Kicsivel több mint egy hónappal ezelött, a kis cicánk megbetegedett. Elösször csak ment a hasa, és mi el is vittük egy hozzánk közel eső rendelőbe, ahol a Doktornő megvizsgálta, és hasi gyulladást állapított meg nála. Egy- két innekció után már otthon is voltunk. Viszont a baj nem szünt meg, a hasmenést rengeteg hányás váltotta, és habár a Doktornő azt mondta hogy nem érdemes aggódni, a sokadik napon mi még is vissza vittük hozzá, hogy csináljon valamit. Majd egy vérvétel után is csak az előzők ezelést végezte el újfent. De Loki(a kis cicánk) napról napra rosszabbúl lett. A hasa óriásira dagadt kétnap leforgása alatt, az azelötti szokásai is leperegtek róla ,és riadalmunkra már enni sem igen akart. Ekkor határoztuk el hogy orvost cserélünk, és azonnal cselekedjünk. De mikor az új orvos megvizsgálta ,egy olyan betegséget diagnosztizált nála, amitől minden kiscica szűlő retteg. A családunk legártatlanabb tagja Fip-és (Feline Infectious Peritonitis) lett. Ami a legkönyörtelenebb macska betegségek egyike. És az orvos menthetetlennek kiáltotta ki. Viszont mi nem adtuk fel egy percre sem, elhatároztuk hogy küzdeni fogunk érte, míg a kard ki nem hull a kezünkből.

És ekkor jött a csoda, egy közeli ismerősünk olvasott egy Doktorról, aki már 12 éve harcol fáradhatatlanúl, hasonló sorsú kiscicák életéért ,s teszi mindezt figyelemre méltó eredménnyekkel, sokakat megmentve. Még aznap volt szerencsénk elvinni hozzá a kis betegünket, és kezdetét is vette a bíztattó kezelés.

Azonban, mint minden ilyen küzdelem az életért, úgy ez is ,kimeríthetetlen forrásokat követel. A kezelés nagyon drága és félünk nem bírjuk az összes költséget fedezni ,ezért aggódunk hogy nem lesz elég pénzünk a kezelés befejezésére.

Így ez úton kérnénk titeket ,ha egy kicsit is tudtok nélkülözni és segíteni a hír terjesztésében, azért elmondhatatlanul hálásak lennénk nektek. ❤️❤️❤️

(Köszönjük hogy végig olvastad)

Organizer

Donors

 • Guest
 • Donated on May 02, 2021
 • From @maxaroni_willowrose to help cure Loki of FIP 🙏❤🐈🐾

€5.00
 • Adriana Bernstein
 • Donated on May 02, 2021
 • From @fluffyandfurry2017

€8.00
 • Anonymous
 • Donated on Apr 30, 2021
 • Praying for healing for sweet Loki @the_eli_chronicles

€10.00
May 16

Loki's status

Update posted by Agnes Nagy at 07:01 pm

See update
0

Donors & Comments

4 donors
 • Guest
 • Donated on May 02, 2021
 • From @maxaroni_willowrose to help cure Loki of FIP 🙏❤🐈🐾

€5.00
 • Adriana Bernstein
 • Donated on May 02, 2021
 • From @fluffyandfurry2017

€8.00
 • Anonymous
 • Donated on Apr 30, 2021
 • Praying for healing for sweet Loki @the_eli_chronicles

€10.00
 • Guest
 • Donated on Apr 30, 2021
€10.00

Followers

3 followers
Viktoria L
Holly Clary
Andrea Tantillo
€33.00
raised of €1,112.38 goal
2% Funded
4 Donors

No more donations are being accepted at this time. Please contact the campaign owner if you would like to discuss further funding opportunities