Rászoruló gyerekek nyári angol táborának támogatása

  • US$1.00
    raised of $5,000.00 goal goal
0% Funded
1 Donors
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Takácsné Csontos Timea vagyok angol nyelvtanár Magyarországon. Az ország észak-keleti részén, az egyik legszegényebb megyében, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élek és tanítok. Az emberek nagy része munkanélküli és a lakosság kb 60%-a roma származású, akiknek nem fontos az oktatás. Angol nyelvi táborokat szervezek gyerekeknek és szeretném, ha ezek bárki számára elérhetőek lennének. Az összegyűjtött pénzből fedeznénk a szállás, a napi 5x-i étkezés, a programok és kirándulások költségeit. Szeretném, ha a gyerekek megértenék, hogy milyen fontos a tanulás, ha megértenék a nyelvek fontosságát, és ha azt látnák, hogy nem számít, hogy milyen körülmények közül jöttek. Ha ismertek olyanokat, akik talán szívesen támogatnák az ötletemet, kérlek osszátok meg. Köszönöm.
Szeretném a táboraimat a szociálisan nehéz helyzetben lévőknek is elérhetővé tenni, akiket a szülők nem tudnak támogatni. A támogatások a szállást, a napi 5x-i étkezést, a programokat, kirándulásokat fedeznék.
Már 1 dollárral is támogatható. Ez sokunknak nem nagy kiadás, de sokszor 1 dollár lehetőséget jelenthet olyan gyerekeknek, akik a segítségetek nélkül SOHA nem jutnának el egy ilyen táborba

Organizer

Donors

  • Anonymous
  • Donated on Sep 30, 2018
$1.00

Donors & Comments

1 donors
  • Anonymous
  • Donated on Sep 30, 2018
$1.00

Followers

0 followers
No Followers Just Yet...
US$1.00
raised of $5,000.00 goal
0% Funded
1 Donors

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of $25?

Share on Facebook