“Kicsit elkalandozunk” Projekt

 • €688.00
  raised of €15,000.00 goal
4% Funded
35 Donors
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less


- - - Please scroll down for the English version! - - -

Sziasztok!

Kérlek, segítsetek megvalósítani az álmom!

Utazni szeretnék, feladni mostani életem - amiben lassan egy éve egy helyben toporgok - és belevágni a nagy kalandba, beköltözni egy épített kaland autóba és bejárni vele a világot.

Az összes megtakarításom összegyűjtése, az összes alig használt fotós eszközön és az autóm eladása, a lakásom rövidtávú kiadása mellett szükségem lesz még legalább 15.000 EUR (kb. 5.3M Ft) összegre, ezért hoztam létre ezt az oldalt.

Az itt összegyűjtött összeget kizárólag az autó felszerelésére és az utazásra fogom fordítani: ágy, szekrények, zuhany, lámpák, gumik, ponyvák, élelmiszer, üzemanyag, autópálya díjak.

A legkisebb is számít! Támogatásod lehett akár 1-5-10 EUR is, nem számít mennyivel járulsz hozzá az úthoz, a legkisebb összegek is nagy segítség, de ami ennél is fontosabb: lelki támogatás! Ha van lehetőséged nagyobb összeggel beszállni vagy érdekel partneri együttműködés velünk, azt külön köszönjük. Ha nincs lehetőséged támogatni minket de tetszik az ötlet, kérlek oszd meg barátaiddal ezt az oldalt pár kedves kísérő gondolat társaságában.

Támogatáson túl jegyet is vásárolhatsz az útra. Az autót úgy fogom kialakítani, hogy az rövidebb utakra kényelmes helyet biztosítson a hátsó sorban is két fő számára is. Ha kipróbálnád milyen az autós vadkempinges élet, hogy befér-e az összes szükséges cuccod egy sporttáskába, hogy jól bírod-e az életet a természetben főzve, mosakodva és hogy minden kellemetlenségért cserébe kárpótól-e a táj amin jársz: csatlakozz hozzánk egy hosszabb/rövidebb útra! Kutyát is hozhatsz. Szívesen kiviszlek egy távoli rétre Magyarországon belül is, akár egy-két éjszakára is. Csak rajtad múlik.

Az autót felszereljük ággyal, melegvizes zuhannyal, hűtővel, kiegészítő akkumulátorral, napelemmel, állófűtéssel, meleg hálózsákokkal, tárolókkal, csörlővel és mindazokkal az eszközökkel ami ahhoz kell, hogy járatlan utakon se akadjunk el.

Az utiterv5 szakaszból áll majd. Első lesz a teszt időszak, amikor a többé - kevésbé kész autóval meglátogatjuk Magyarország természeti kincseit, legszebb tájait és ember alkotta csodáit, pl. hidakat és templomokat. Amint lehetőségünk nyílik rá, a környező országokba is ellátogatunk.

Második, harmadik és negyedik szakasz négy egyenként kb. 8000km-es túrából áll majd, az Észak-Keleti túra a Skandináv félsziget, az Észak-Nyugati kör Anglia és Írország, a Dél-Nyugati az Ibériai félsziget, esetleg Marokkó és Algíria felfedezését jelenti majd. Szeretnénk a szerte széjjel élő barátainkat is meglátogatni. Az utolsó szakasz még bizonytalan, nagyon szeretnék délkeleten csavarogni egyet, borzasztóan érdekel a Balkánon túl Törökország és Grúzia is. Tervben van a Bamakor túrán való részvétel is. (szándékosan nem írom hogy Rally, mert nem versenyzőként indulnánk)

Útközben rengetegett fogunk fotózni és videózni. Reményeim szerint lesznek olyan szponzoraink akik munkát is adnak az útra.

Ha valaha álmodoztál már hasonlóról, ha lenne kedved velünk tartani vagy csak szívesen megnéznéd hogyan váltjuk valóra az álmunk és szívunk időnként hatalmasakat a kemping hely megtalálásával, elakadással, a szabad ég alatti főzéssel, az élelmiszer vagy a víz beszerzésével, kérünk támogasd a kampányunk!

2021.03.05 - Megvan az autó! Minden ingóságom bevetve, jelentős kölcsön segítségével megvásároltam életem első terepjáróját egy : 16 éves Toyota Land Cruisert!

2021.03.15 - Első tesztutak alapján ez egy rettenetesen jó alap autó!---

Hi.

I need your help to make my dream come true!

Let me share my latest project with you: I will buy a 4x4 and travel the world, I'll leave my comfortable life behind and I will start a very new way of living. A life that I call Overlanding.

I will eat, sleep and travel in my car and explore the world.

In 2020 I've felt low on self-fulfillment. As a freelance photographer I've lost most of my assignments due to COVID-19 and I had to face financial and emotional challenges.

It was difficult to find new and inspiring subjects for my visual creativity, my self expression through photography.

Meanwhile I had a childhood dream, to travel the world and live a low-profile lifestyle. To discover and explore our globe leaving the smallest possible footprint behind.

This together led to a complex decision to sell my car, sell all my unnecessary camera gear, to rent out my apartment and buy a 4x4 vehicle that I can share with my partner and my dog and start travelling.

With all my savings and generous support from my family I still need your help. I appreciate any little financial support you can make or if you are not able to support me at this moment, please share my page to let other people know about it.

If you would like to join me on a stage or just meet for a coffee somewhere, feel free to contact me via email, instagram or skype.

01.03.21 Update: I have the car. I sold all my unnecessary stuff, get a loan and I bought my firs 4x4, a 16 years old Toyota Land Cruiser.

15.03.21 After the first test rides, I can tell you. This is a very good basic for an overland vehichle.

Kind Regards,

Peter Lang


Contact:
Tel: +36309692499
Mail: [email protected]
Fb/Insta/skype: @langpeterphotographyRewards

Nagyon köszönöm a támogatásod! / Thank you very much!

Nagyon köszönöm a támogatásod! / Thank you very much!

Nagyon köszönöm a támogatásod! / Thank you very much!

50km-es élmény autózás és egy fél órás fotózás velem és az autóval vagy egy dedikált általad elképzelt fotó elkészítése utam során. / 50km joyride with me with 2 additional options: 30minutes portrait shooting or 1 dedicated photo wich I shoot for you on my trip.

100km-es élmény autózás és egy fél órás fotózás velem és az autóval vagy egy dedikált általad elképzelt fotó elkészítése utam során. / 100km joyride with me with 2 additional options: 30minutes portrait shooting or 1 dedicated photo wich I shoot for you on my tri

100km-es élmény autózás és egy órás fotózás velem és az autóval vagy 5 dedikált általad elképzelt fotó elkészítése utam során. / 100km joyride with me with 2 additional options: 60minutes portrait shooting or 5 dedicated photo wich I shoot for you on my trip.

10 dedikált fotó elkészítése az úton, reklám célú felhasználásra. / 10 dedicated photos for advertising use.

200km-es élmény autózás és egy 2 órás fotózás velem és az autóval vagy 10 dedikált általad elképzelt fotó elkészítése utam során. / 200km joyride with me with 2 additional options: 120minutes portrait shooting or 5 dedicated photo wich I shoot for you on my trip.

Kisméretű hirdetési felület az autón, említés a posztokban és videókban, 10 dedikált fotó elkészítése az úton, reklám célú felhasználásra. / Small size advertising sticker on the car.

Kisméretű hirdetési felület az autón, említés a posztokban és videókban, 20 dedikált fotó elkészítése az út során, reklám célú felhasználásra. / Small size advertising sticker on the car, mentioning in the videos and podcast as a sponsor, 20 photos for advertising use.

Közepes hirdetési felület az autón, említés a posztokban és videókban, 30 dedikált fotó elkészítése az út során, reklám célú felhasználásra. / Medium size sticker on the car, mentioning you as a sponsor in videos and podcasts, 30 dedicated photos for advertising use.

Óriás hirdetési felület az autón, említés a posztokban és videókban, 50 dedikált fotó elkészítése az út során, reklám célú felhasználásra. / Huge size sticker on the car, mentioning you as a sponsor in videos and podcasts, 50 dedicated photos for advertising use.

Organizer

Donors

 • Marc Weber
 • Donated on Sep 27, 2021
€20.00
 • Balazs Dudas
 • Donated on Aug 16, 2021
 • Hallottam az adást Színfolt Cafe-ban, nagyon tetszett, sok sikert a projekthez!

€10.00
 • Bence Molnar
 • Donated on May 25, 2021
€15.00

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

35 donors
 • Marc Weber
 • Donated on Sep 27, 2021
€20.00
 • Balazs Dudas
 • Donated on Aug 16, 2021
 • Hallottam az adást Színfolt Cafe-ban, nagyon tetszett, sok sikert a projekthez!

€10.00
 • Bence Molnar
 • Donated on May 25, 2021
€15.00
 • Anonymous
 • Donated on May 22, 2021
€3.00
 • Anonymous
 • Donated on May 22, 2021
Amount Hidden
 • Anonymous
 • Donated on Apr 20, 2021
 • Várom az uticelokat!

€20.00
 • Zsuzsanna Dinnyes
 • Donated on Apr 14, 2021
€30.00
 • Anonymous
 • Donated on Mar 09, 2021
Amount Hidden
 • Anonymous
 • Donated on Feb 13, 2021
Amount Hidden
 • Anonymous
 • Donated on Feb 11, 2021
€20.00
Show more donors

Followers

19 followers
Balazs Dudas
Norbert Mosolygo
Eszter Soos
Marek-Andres Kauts
XaB Fixierider
Nóri Hunyadi
Norbert Lukacs
Norbert Tóth
Zoltan Csillag
Andrea Schmidt
Show more Followers
€688.00
raised of €15,000.00 goal
4% Funded
35 Donors

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook