Τρέχουμε με το Γιώργο Κακαβάνη 12 Μαραθώνιους σε 12 Μήνες σε 12 χώρες και στηρίζουμε το MAKE-A-WISH

Fundraising campaign by Georgios Kakavanis
 • €3,132.00
  raised of €3,500.00 goal goal
89% Funded
153 Donors
Raised offline: €121.00
Total: €3,253.00

No more donations are being accepted at this time. Please contact the campaign owner if you would like to discuss further funding opportunities

Show more
Show less

English version follows, just scroll down

The 12 marathons project:

Τρέχοντας 12 μαραθώνιους, σε 12 μήνες, σε 12 χώρες, συγκεντρώνουμε χρήματα για το Make-A-Wish, ώστε να εκπληρώσουμε ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Γι' αυτά τα παιδιά δεν είναι απλά μία ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι φως στο σκοτάδι, είναι δύναμη, είναι ζωή!

Όνομα: Γιώργος Κακαβάνης

Στόχος: 12 μαραθώνιοι σε 12 μήνες σε 12 διαφορετικές χώρες του κόσμου

Ίδρυμα: Make-A-Wish

Σύντομη περιγραφή καμπάνιας: Έχω τρέξει φέτος 3.000χμ, τα 462χμ σε 11 μαραθώνιους σε 11 χώρες. "Τρέξτε" κι εσείς μαζί μου μέχρι τον δωδέκατο και τελευταίο αγώνα, συνεισφέροντας απλώς ένα ποσό της επιλογής σας, προσφέροντας σε αυτό το φιλανθρωπικό εγχείρημα το οποίο θα βοηθήσει τα παιδιά αυτά να "τρέξουν" τον δικό τους αγώνα στην ζωή.

Ιστοσελίδα: www.12marathons.com (θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από τους αγώνες)

---

Σας ευχαριστώ που επισκέπτεστε τη σελίδα μου για την χρηματοδότηση του MAKE-A-WISH

Παρακαλώ πατήστε στα δεξιά της σελίδας το κουμπί "DONATE NOW" και δωρίστε ότι ποσό επιθυμείτε. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στο MAKE-A-WISH για να εκπληρωθούν ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Συνεισφέρετε κι εσείς στο να χαρίσουμε μεγάλα χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν τόσο ανάγκη!

---

Φέτος τον Ιανουάριο ξεκινήσαμε ένα "διαφορετικό ταξίδι" με στόχο την υλοποίηση του παραπάνω στόχου. Μετά τις πρώτες αντιδράσεις αρκετών του στυλ "τι πας να κάνεις; γιατί να το κάνεις; είσαι τρελός;", στο πέρασμά των μηνών πολλοί λέγατε να συνδυάσουμε όλο αυτό το ξεχωριστό εγχείρημα, με ένα fundraising, τη συγκέντρωση χρημάτων δηλαδή για ένα ίδρυμα. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα να στηρίξουμε τη δράση του MAKE-A-WISH ώστε να εκπληρώσουμε ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές τους! Το ξεχωριστό αυτό "ταξίδι των 12 μαραθωνίων" ολοκληρώνεται στις 15 Δεκεμβρίου στην Ισπανία.

Η δωρεά μέσω του gogetfunding είναι απλή, γρήγορη και απολύτως ασφαλής όπως και όλα τα προσωπικά σας στοιχεία.


Πώς ξεκίνησε η ιδέα;

Ύστερα από το επιτυχημένο project της σεζόν 2017-2018 με τη συμμετοχή μου σε όλους τους δυνατούς μαραθώνιους της Ελλάδας σε μία σεζόν χωρίς να έχω τρέξει στο παρελθόν ούτε έναν!... άρχισα να σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω ένα νέο. Στο μυαλό μου το φανταζόμουν ότι έπρεπε να είναι δυσκολότερο και πιο απαιτητικό από το προηγούμενο αλλά παράλληλα και ευχάριστο γιατί ως γνωστόν τρέχω για την χαρά και την ευφορία που προσφέρει το τρέξιμο και όχι για το χρόνο ή κάποιο συγκεκριμένο στόχο. Με τι άλλο ακόμα θα μπορούσα να το συνδυάσω τότε, ώστε να κάνω το project ευχάριστο και ενδιαφέρον; Τι άλλο λατρεύω να κάνω; Ταξίδια! Και πως συνδυάζονται αυτά; Ε.. και κάπως έτσι γεννήθηκε το project να τρέξω…

12 μαραθώνιους, σε

12 μήνες, σε

12 διαφορετικές χώρες κόσμου!

Έτσι λοιπόν το Ιανουάριο του 2019 βάλαμε μπρος για ένα πιο φιλόδοξο αυτή τη φορά project!


Ύστερα από εκατοντάδες ώρες αναζήτησης, πολύ σχεδιασμό, αλλαγές και τροποποιήσεις, το πλάνο διαμορφώθηκε.

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (42χμ)
 • Ιανουάριος: Μαρακές, Μαρόκο
 • Φεβρουάριος, Βαλέτα, Μάλτα (αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας)
 • Μάρτιος: Λεμεσός, Κύπρος
 • Απρίλιος: Ρώμη, Ιταλία
 • Μάιος: Λάιντεν, Ολλανδία
 • Ιούνιος: Λιέγη, Βέλγιο (Beer Marathon)
 • Ιούλιος: Αγ. Πετρούπολη
 • Αύγουστος: Ελσίνκι
 • Σεπτέμβριος: Ρίτσμοντ, Λονδίνο, Αγγλία
 • Οκτώβριος: Κατοβίτσε, Πολωνία (εμβόλιμος αγώνας στη θέση της Μάλτας!)
 • Οκτώβριος: Λισαβόνα, Πορτογαλία
 • Νοέμβριος: Αθήνα, Ελλάδα
 • Δεκέμβριος: Μάλαγα, Ισπανία


Οι λόγοι που το δημοσιοποιώ;

α) να εμπνεύσουμε περισσότερο κόσμο είτε να σηκωθεί από τον καναπέ και να βγει έξω να απολαύσει όλα τα οφέλη που προσφέρει το τρέξιμο, είτε να συνειδητοποιήσει ότι όλα όσα θα ήθελε είναι εφικτά με τη δύναμη της θέλησης. Αν εγώ καταφέρω να ολοκληρώσω αυτό το project που δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε καν ερασιτέχνη αθλητή, φανταστείτε πόσα ακόμα μπορούμε να πετύχουμε αρκεί να.. «βάλουμε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο», δηλαδή πρώτα να τα ονειρευτούμε, μετά να τα πάρουμε απόφαση και στη συνεχεία να ξεκινήσουμε την υλοποίησή τους.
β) να συνδυάσω όλη αυτή την προσπάθεια ενός έτους με την χρηματοδότηση ενός ιδρύματος. Στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένο, ας το κάνουμε πράξη κι εμείς και ας βοηθήσουμε να σκορπίσουμε χαμόγελα σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες που το έχουν ανάγκη ίσως όσο άλλος κανείς


Πώς;

Απλό… Το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και… πάμεεεε!


Team!

Ίσως τίποτα απ' όλα τα παραπάνω να μην είχε συμβεί, αν η αδερφή μου Αιμιλία δεν με είχε γράψει, εν αγνοία μου φυσικά, σε έναν αγώνα τρεξίματος συμμετέχοντας με την ομάδα Flying Geese Running Team! Από τότε έχω πάρει αστείρευτη υποστήριξη και έμπνευση από όλα τα μέλη της ομάδας! Εξάλλου το μότο της ομάδας είναι: "Οι Ιπτάμενες Χήνες Running Team θέλουν να εμπνεύσουν και σένα να τρέξεις, το μόνο που χρειάζεσαι είναι το χαμόγελό σου, την θέλησή σου να ξεπεράσεις τα όριά σου, την υπομονή σου και την επιμονή σου στα πολλά χιλιόμετρα"! Περιμένουμε κι εσένα να τρέξεις μαζί μας την επόμενη φορά!

----

Αν δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατάθεσή σας μέσω της πλατφόρμας, υπάρχει η εναλλακτική μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Απλώς σαν αιτιολογία σημειώστε: MAKE A WISH και προαιρετικά το επίθετό σας. Αν θέλετε στείλτε μας με μαιλ στο gkak[email protected] το ονοματεπώνυμό σας και το ποσό της κατάθεσης.

Αριθμός λογαριασμού: GR5001100540000005451047343

Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα

ή

Αριθμός λογαριασμού: GR8101401010101002789003970

Τράπεζα:ALPHA BANK

-----

Λίγα λόγια για το...

MAKE A WISH

Εκπληρώνουμε ευχές, μεταμορφώνουμε ζωές.

…γιατί κάθε παιδί που πάσχει από μια πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια,
έχει το δικαίωμα να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη μίας ευχής, που βγαίνει αληθινή!

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980 και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά

Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 40.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 450.000 ευχές παγκοσμίως, ενώ κάθε 17 λεπτά εκπληρώνεται μία ευχή παιδιού, σε κάποιο σημείο του πλανήτη.

Στην Ελλάδα, ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχουμε εκπληρώσει περισσότερες από 2.020 ευχές, 200 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2017.

H AΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ:
Μαζί εκπληρώνουμε ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ:
Να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού, 3 - 18 ετών, που μάχεται ενάντια σε μία πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια

OI AΞΙΕΣ ΜΑΣ:
* ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Τα παιδιά και τα συναισθήματά τους είναι η προτεραιότητά μας!
* ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Είμαστε ειλικρινείς, ενεργούμε με διαφάνεια και σεβόμαστε το συνάνθρωπο!
* ΕΠΙΔΡΑΣΗ
Οργανώνουμε εμπειρίες εκπλήρωσης ευχών που μεταμορφώνουν ζωές!
* ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Είμαστε δημιουργικοί, ευφάνταστοι και τολμηροί!
* ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Είμαστε μία πολύπλευρη ομάδα ανθρώπων που δουλεύουμε μαζί

για έναν κοινό σκοπό και προσδοκία μας είναι να επηρεάσουμε θετικά την κοινωνία!

www.makeawish.gr


----

ENGLISH VERSION

The 12 marathons project:

Running 12 marathons, in 12 months, in 12 countries, we are looking to fundraise for Make-A-Wish foundation, so that we can help children with serious illnesses realize their wishes. For these children, a wish is much more than just a wish. It is a light in the darkness, it is power, it is the gift of life!


Name: George Kakavanis
My goal: 12 marathons, in 12 months, in 12 different countries.
Foundation: Make-A-Wish
Short summary of the campaign: I have run so far this year 3,000kms, from which, 462km in 11 marathons in 11 countries.
I invite you to ‘Run’ by my side , till my twelveth and last marathon for completing this project, by just donating to Make-A-Wish foundation and helping children ‘run’ their own marathon, the marathon of life.
Website:
www.12marathons.com
In the link above you will find photos from all the races that I have run so far.

---
Thank you for visiting my site for fundraising MAKE-A-WISH.
If you wish to donate please follow the link ‘’DONATE NOW’’ and make a donation of your choice. The amount received will be donated to MAKE-A-WISH foundation so that the wishes of ill children will be realized. Be part of this beautiful gift of offering smiles to children who really need it!

---
On January 2019 we started a “different journey”, the journey of achieving the goal described above. Following the first reactions of people looking at me perplexed and questioning me “ are you mad? why are you doing this?” etc., with the passing of time many of you were suggesting that it would be a great idea to make my steps meaningful and combining all this effort with the fundraising for a charity. And this is how the idea of fundraising for MAKE-A-WISH foundation came about. This beautiful journey of the 12 marathons projects will be completed on December 15th in Spain.

Donating through the gogetfunding platform is easy, fast, and safe when using your personal data.

How did the idea came about?

Following the success of my project of running all possible marathons I could run during one year, the 2017-2018 season, in Greece (keeping in mind that I had never run a marathon before that) I was looking for a new meaningful challenge. I knew it had to be something more difficult yet challenging but also pleasant as I run for the joy of running and not for achieving PB’s. What else could I do to make this project a pleasurable experience? What else do I love to do? Travel! In the blink of an eye, a new project was born:
12 marathons in,
12 months in,
12 different countries!

So, on January 2019 we are starting for this ambitious project!

Following hundreds of hours of researching, lots of planning, changes and more changes my plan was ready.

Below is a timeline of all the marathons I have run so far:

MARATHONS (42km)
* January : Marrakech, Morocco.
* February: Valetta, Malta (race was cancelled due to severe weather conditions)
* March: Limassol, Cyprus
* April : Rome , Italy
* May: Leiden , Holland
* June: Liege , Belgium (Beer Marathon)
* July : St-Petersbourg , Russia
* August : Helsinki, Finland
* September: Richmond , London, England.
* October: Katovitse , Poland (replacing the cancelled marathon of Malta)
* October: Lisbon , Portugal
* November: Athens, Greece
* December: Malaga, Spain

My reasons for going public with my project?
a) to inspire more people to get up from their couches and to get out of their safe zone for a run, to “feel” all that running has to offer, or to realize that all is possible as long as you believe it. If I, as a non elite athlete, can complete this project, imagine how much more we can achieve as long as “we put one foot in front of the other”, meaning to dream it, to take one first step... and work towards the goal.
b) To combine all this effort with the support of a charity.

How?
It is easy… one foot in front of the other and… off we go!

Team!
None of the above might not have happened if my sister Emilia would not have registered me, (of course, without me knowing) to a running event as part of the Flying Geese Running Team! Since then I have received continuous and tireless support and inspiration from all the members of the team! The team’s moto is: Run, Fly, Inspire and always Smile. The Flying Geese Running Team seeks to inspire you to run, all you need is your smile, your willingness to surpass your limits, you patience and persistence too many kms. We look forward for your to join us!
----
If you can’t complete your donation through this platform, there is also the bank transfer option. If you use the bank transfer option please send me an email at [email protected] with your name and the amount.

IBAN: GR5001100540000005451047343
Bank: NBG
or
Account: GR8101401010101002789003970
Bank: ALPHA BANK

---

Information about the MAKE A WISH foundation you can find at the following links:

www.worldwish.org

www.makeawish.gr

Organizer

Donors

 • Anonymous
 • Donated on Jan 12, 2020
Amount Hidden
 • Anonymous
 • Donated on Jan 07, 2020
 • Well done Giorgo for achieving this great goal and for making the wishes of kids to come true!

€50.00
Dec 29

English version added

Update posted by Georgios Kakavanis at 09:26 pm

English version added after the greek text

See update
0

Donors & Comments

153 donors
 • Anonymous
 • Donated on Jan 12, 2020
Amount Hidden
 • Anonymous
 • Donated on Jan 07, 2020
 • Well done Giorgo for achieving this great goal and for making the wishes of kids to come true!

€50.00
 • Anonymous
 • Donated on Jan 05, 2020
 • Good luck!

€15.00
 • Anonymous
 • Donated on Jan 05, 2020
Amount Hidden
 • Anonymous
 • Donated on Jan 05, 2020
Amount Hidden
€20.00
 • Sofia Kakarounta
 • Donated on Jan 02, 2020
€20.00
 • Odysseas Korakidis
 • Donated on Jan 02, 2020
€5.00
 • John Douskas
 • Donated on Dec 31, 2019
 • Συγχαρητήρια Γιωργο για τον Αγώνα και τον Σκοπό σου!!! Κάθε Μαραθωνιος μια Ευχή για Αγάπη στον Συνάνθρωπο, μια Δράση για Βοήθεια, για μια Καλύτερη Ζωη!!!

€50.00
Show more donors

Followers

31 followers
Lefteris Pratikakis
Anna PETROPOULEA
John Alexakis
Maria Dendrineli
Niki Panagopoulou
Napoleon Charaklias
NIKOS DALLAS
Gina Anastasini
IOANNIS POLICHRONAKOS
Nicole Bakalis
Show more Followers

Support Campaigns

campaigns

Create a support campaign in seconds!

Support campaigns allow you to get your own fundraising page dedicated to 'Τρέχουμε με το Γιώργο Κακαβάνη 12 Μαραθώνιους σε 12 Μήνες σε 12 χώρες και στηρίζουμε το MAKE-A-WISH'

You'll have your own unique link that you can share, and all funds raised will go directly to 'Τρέχουμε με το Γιώργο Κακαβάνη 12 Μαραθώνιους σε 12 Μήνες σε 12 χώρες και στηρίζουμε το MAKE-A-WISH'. It's the ultimate way to show your support!

Create support campaign
€3,132.00
raised of €3,500.00 goal
89% Funded
153 Donors
Raised offline: €121.00
Total: €3,253.00

No more donations are being accepted at this time. Please contact the campaign owner if you would like to discuss further funding opportunities