Irski step u Hrvatskoj – upoznajte nas plan & podrzite nas san

No updates available

Donate €15.00 Or More

Primit ćete na dar zahvalnicu u digitalnom obliku te ćemo Vaše ime i iznos donacije objaviti na darivateljskoj listi web stranice naše škole.

0 Backers

Donate €66.00 Or More

Primit ćete na dar zahvalnicu u digitalnom obliku, Vaše ćemo ime objaviti na darivateljskoj listi web stranice naše škole i pokoniti vam jednomjesečno počasno članstvo s kojim ćete za sebe ili nekog svog moći odabrati jedan plesni program i pridružiti se treninzima.

0 Backers

Donate €145.00 Or More

Primit ćete na dar zahvalnicu u digitalnom obliku, Vaše ćemo ime objaviti na darivateljskoj listi web stranice naše škole i pokoniti vam počasno dvomjesečno članstvo s kojim ćete za sebe ili nekog svog moći odabrati jedan plesni program i pridružiti se treninzima.

0 Backers

Donate €280.00 Or More

Primit ćete na dar zahvalnicu u digitalnom obliku, Vaše ćemo ime objaviti na darivateljskoj listi web stranice naše škole i pokoniti vam počasno tromjesečno članstvo s kojim ćete za sebe ili nekog svog moći odabrati jedan plesni program i pridružiti se treninzima.

0 Backers

Donate €545.00 Or More

Primit ćete na dar zahvalnicu u digitalnom obliku, Vaše ćemo ime objaviti na darivateljskoj listi web stranice naše škole i pokoniti vam počasno petmjesečno članstvo s kojim ćete za sebe ili nekog svog moći odabrati jedan plesni program i pridružiti se treninzima.

0 Backers

Donate €1065.00 Or More

Ljubazno molimo da nas kontaktirate

0 Backers

Add a Comment

photo

Celtic Fantasy

Campaign Owner

send a message

No Followers Just Yet...

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on