Help me back to life

Fundraising campaign by mia nielsen
  • kr10.00
    raised of kr300,000.00 goal goal
0% Funded
1 Donors
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

English version and Danish


My name is Mia, I'm 47 years old and have 2 wonderful girls of 12 and 16 years old, we live in Denmark.

Just over 2 years ago I was given the dianogsen fibromyalgia, a disease that I did not know about and which I could hardly pronounce. I had felt tired for a long time, had pain in my arms, did not really have that much profit, but thought it was normal for someone who worked as a hairdresser, as it is physically hard work.

I went to the doctor who sent me to the rheumatologist and here I got diagnosed and sent home with a message that I should live for the rest of my life and that there was no treatment, it was extremely hard and disappointing. I went home and googled the disease and found out that it is a chronic pain condition in the body, that is, I have pain in muscles, extreme fatigue and reduced physical endurance 24 hours a day. It also makes me struggling to concentrate and hard to remember. My body feels like it's 80 years old, I'm hard to get up, walk slowly and can not run anymore, I've taken about 20 kg because I'm suddenly just sitting at home. I am depressed, have suicidal thoughts and struggle every day to survive, the only thing that keeps me alive and alive is my children.

I need financial support to get professional help, for training, for psychologist treatment, for a diary who can help with diet plans, and as I also suffer from severe migraine attacks, I need treatments like skull seakral therapy I have sought help for all this through my municipality but have been rejected, i do not know how to get these funds, since i have no family, both my parents are dead and i have no one else.

I fear that all this has a very big negative impact on my children and since I only want the best for those in life, I seek help so I can have a good life that I can share with them.

Many thanks for the attention you / I have given me to reading my story.Mit navn er Mia, jeg er 47år og har 2 fantastiske piger på 12 og 16 år, vi bor i Danmark.

For lidt over 2 år siden fik jeg stillet dianogsen Fibromyalgi, en sygdom som jeg ikke kendte til og som jeg dårligt nok kunne udtale. Jeg havde følt mig træt længe, havde smerte i mine arme, havde egentlig ikke så meget overskud, men tænkte at det var normalt for en som arbejdede som frisør, da det jo er fysisk hårdt arbejde.

Jeg gik til lægen, som sendte mig til reumatolog og her fik jeg stillet diagnosen, og sendt hjem med besked om at det skulle jeg leve med resten af mit liv, og at der ikke findes nogen behandling, det var yderst hårdt og nedslående. Jeg gik hjem og googlede sygdommen, og fandt ud af at det er en kronisk smertetilstand i kroppen, det vil sige at jeg har smerter i muskler, ekstrem træthed og nedsat fysisk udholdenhed 24 timer i døgnet. Det gør også at jeg har svært ved at koncentrer mig og har svært ved at huske. Min krop føles som som den er 80 år, jeg har svært ved at rejse mig, går langsomt og kan slet ikke løbe mere, jeg har taget ca 20 kg på fordi jeg pludselige bare sidder hjemme. Jeg er deprimeret, har selvmordstanker og kæmper hver dag for at overleve, det eneste som holder mig oppe og i live er min børn.

Jeg har brug for økonomisk støtte til at få professionel hjælp, både til træning, til psykolog behandling, til en diatist som kan hjælpe med kostplan, og da jeg også lider af kraftige migræneanfald, har jeg brug for behandlinger såsom kranie seakral terapi, jeg har søgt om hjælp til alt dette gennem min kommune, men har fået afslag, jeg ved ikke hvordan jeg skal skaffe disse midler, da jeg ingen familie har, begge mine forældre er døde og jeg har ingen andre.

Jeg frygter at alt dette har en meget stor negativ indflydelse på mine børn og da jeg kun ønsker det bedste for dem i livet søger jeg at få hjælp så jeg kan få et godt liv som jeg kan dele med dem.

Mange tak for den opmærksomhed du/I har givet mig på at læse min historie.


Organizer

  • mia nielsen
  •  
  • Campaign Owner

Donors

  • Anonymous
  • Donated on Feb 22, 2018
kr10.00

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

1 donors
  • Anonymous
  • Donated on Feb 22, 2018
kr10.00

Followers

0 followers
No Followers Just Yet...
kr10.00
raised of kr300,000.00 goal
0% Funded
1 Donors

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of kr25?

Share on Facebook