Help Austin Marka

Fundraising campaign by Raymond Austin
  • US$0.00
    Donated So Far
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

ë dashur vëllezër e motra,
2020 është vit i sfidave të paimagjinueshme të cilat vetëm shtojnë dhimbjet e atyre të cilët jeta i ka përplasur në anën e kundërt të fatit.
Në këto kushte të paprecedenta, çfarë shije do kishte gjella në sofrat tona kur e dijmë se dikush nuk ka as për ilaçe?
Si i gëzohet njeri pallatit kur e di se dikush mezi arrin të mbulojë foshnjën?
Pse duhet që disa fëmijë ti gëzohen fundit të vitit shkollorë e disa të tjerë duhet ta mallkojnë atë?
Pse disa nxënës nuk vërejnë ndërprerje të mësimit pasi kanë kompjutera e tableta, e disa të tjerë duhet të ëndërrojë për një të tillë?
Këta janë disa nga betejat që ne luftojmë, të cilat nuk do i fitojmë dot pa ndihmën tuaj.
Ju lutemi përkrahni këtë inicijativë fisnike të trojeve tona dhe të bëhemi arsye për buzëqeshje të atyre që harruan të gëzohen.
Në fund, do jeni të lumtur edhe ju që dhuruat, edhe ata që morën ndihmat tuaja.
Zoti Ju begatoft!

Organizer

  • Raymond Austin
  •  
  • Campaign Owner

No updates for this campaign just yet

Followers

0 followers
No Followers Just Yet...
US$0.00
Donated So Far

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of $25?

Share on Facebook