Faire un don

Ft .00
convert currency?

Masquer le montant de votre don sur GoGetFunding

Masquer votre nom et votre de tout le monde, sauf l'organisateur

Hide comment from everyone but the organiser

Aucune récompense, merci
Donnez: Ft500.00 Ou plus

Almazöld: Még a legkisebb adomány is segít - köszönjük, hogy segítesz nekünk közelebb kerülni projektünk megvalósításához, ezáltal egy tudatosabb társadalom kialakításához. támogatásodért jár a virtuális pacsi, és ha megadod az e-mail címed, a weboldal fejleményeiről is folyamatosan értesülhetsz.

Donnez: Ft1500.00 Ou plus

Mentazöld: Lépj velünk eggyel nagyobbat a zöld úton! Adományod neked is nevet szerez a támogatóink között az új platformon. Köszönjük, hogy a közösség része vagy!

Donnez: Ft3000.00 Ou plus

Pisztáciazöld: Kapcsolj zöld fokozatba! Hozzájárulásoddal közelebb kerülünk célunkhoz, amiért cserébe magadnak jó érzést szerzel, mi pedig egyedi képeslappal és hálával mondunk köszönetet.

Donnez: Ft5000.00 Ou plus

Olívazöld: Köszönjük! Segítségeddel még több emberhez eljuthatnak a zöld gondolatok és így még több fővel bővülhet a zöld közösség - a te otthonod pedig egy egyedi, A5 méretű risográf printtel.

Donnez: Ft9000.00 Ou plus

Mohazöld: Te vagy a zöld király! Támogatásod nagyban hozzásegít minket fenntarthatósági platformunk megvalósításához, hálánk jeléül pedig egyedi képeslappal és limitált szériás, A3 méretű rizográf printtel jutalmazunk.

Donnez: Ft15000.00 Ou plus

Xanadu zöld: Nagylelkű hozzájárulásoddal zöld irányba állítjuk tájolónkat és még hatékonyabban dolgozhatunk a fenntarthatóságért. Hálánkon túl igazi kincseket is magadénak mondhatsz: egyedi rizográf nyomatok mellett ruhád dísze lehet egy limitált Green Guide hímzett felvarró is!

Donnez: Ft30000.00 Ou plus

Fenyőzöld: Húúúú, te aztán tényleg megpörgetted a zöld iránytűt! Elmondhatatlanul hálásak vagyunk neked, amiért támogatod fenntarthatósági projektünket! Megbecsülésünket a felsorolt ajándékokon túl egy igazán egyedi lehetőséggel szeretnénk megfejelni: tesztelőként velünk követheted a platform épülését és véleményeddel még formálhatod is azt.

Donnez: Ft75000.00 Ou plus

Smaragdzöld: Úrég!! Ennél nagyobb elismerést és bizalmat nem is kaphatunk, hálásan köszönjük! Az összes többi ajándék és tesztelési lehetőség mellett egy VIP meghívót is küldünk számodra zártkörű eseményünkre, melyet a weboldal indulásakor tartunk.

Oui, envoyez-moi informations régulières sur les progrès de cette campagne

Prénom

Nom

Your email

Téléchargez Votre Image

Cela montrera aux côtés de votre don

Nous vous invitons à laisser un commentaire public encourageant pour la collecte de fonds

CONTINUER >

En continuant vous acceptez les termes et la politique de confidentialité de GoGetFunding.

Green Guide Goes Online

par Green Guide

Ft301,000/Ft5,000,000

Bailleurs: 39

Récompense Sélectionnée:

Almazöld: Még a legkisebb adomány is segít - köszönjük, hogy segítesz nekünk közelebb kerülni projektünk megvalósításához, ezáltal egy tudatosabb társadalom kialakításához. támogatásodért jár a virtuális pacsi, és ha megadod az e-mail címed, a weboldal fejleményeiről is folyamatosan értesülhetsz.

FAQ des dons

Quand Green recevra mon paiement?

Votre paiement est directement envoyé à Green afin qu'il aide immédiatement leur campagne.

Le système de paiement en ligne est-il sûr? https

Les paiements sont effectués dans un environnement hautement sécurisé. Nous utilisons technologie de pointe (comme SSL) pour protéger vos informations. Vos informations sont automatiquement cryptées