Ensar Kastrati vuan nga Burkitt Leukemia

Ensar Kastrati, 11 vjecar nga Gjakova, është diagnostifikuar me një sëmundje të rëndë dhe të rrallë, të quajtur Leokimia Burkitte. Ai është shtruar në Spitalin e Fëmijëve në divisionin e Pediatrisë Hematologkike dhe Onkologjisë në Freiburg të Gjermanisë, ku aktualisht i është nënshtruar kimoterapisë. Trajtimi dhe qëndrimi i tij ne spitalin Gjerman, kushton shumë! 150.000 €, dhe kjo shumë është e papërballueshme për prindërit dhe familjen e tij. Deri tani, familia e tij ka arritë të sigurojë 70.000 €, ndërsa edhe 80.000 €, tjera nevojiten për ta kompletuar shumën e kërkuar nga spitali ku po qëndron Ensari, i cili është djali i vetëm në familje. Lusim të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë, të ndihmojnë me aq sa kan mundësi. Procedura e transferimit është spume thjeshtë, e lehtë dhe e sigurt (transparente)!