#FiiTuUnErou - Sprijin, speranță, șansă la viață! Alergăm pentru mobilitate și viață independentă! „Ce faci pentru tine dispare odată cu tine, ce faci pentru ceilalți rămâne pentru eternitate!” - Laurențiu Cobzaru

Fundraising campaign by Fanuta Leoca
  • €110.00
    Donated So Far
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less


„Ce faci pentru tine dispare odată cu tine, ce faci pentru ceilalți rămâne pentru eternitate!” - Laurențiu Cobzaru

Laurențiu Cobzaru (M.Ap.N, Centrul de Instruire pentru Secundar Lupta „SMÂRDAN“, POLIȚIA Militară) ȘI Costel Mazalu (pentru Situatii de Inspectoratul Urgență „Dunărea“ al județului Brăila) Alearga pentru mobilitare și Viața indepedentă pentru dezabilități în INGRIJIRE Întreaga un eveniment este pe 24 ianuarie 2020, când este celebrat Unirea Principatelor Române. Evenimentul Alergăm pentru mobilizare și viață independentă! Pot fi propune strângerea de donații pentru Asociația Prietenilor Speciali - Brăila și Fundatia Motivare România . Dona este important pentru această pagină pentru o promova sportul pentru persoane cu dizabilități și pentru concursuri pentru prietenii speciali ai ACSPDF Brăila

Peste 80 de medalii obținute în anularea anul 2019, organizează concursuri în țara paralele sportive ale Asociației Clubului Sportiv al Persoanelor cu Dizabilități Fizice Special Friends Friends Brăila, România.

În anul 2017, clubul sportiv al nostru Emilia Constantin a reușit să se afle în jocuri paralimpice europene de tineret (Jocuri europene Paralimpie de Tineret) la Genova din Italia, două medii de bronz (individuale și echipe), tenis de masă, fiind deja deja acordate internațional la grijă un participat. Primul a participat la Emiliei pentru o promisiune RITTJO (Openul juniorilor internaționali de tenis de masă) în anul 2016, îngrijește-ți o reușită să organizeze un mediu mediatic de probă individuală.

Prin urmare, rezultatele demonstrăm că pot depăși orice fel de obstacol atunci când se poate crea, funcționând în echipamente și credințe în propriile puteri.

Prin participarea la concursuri, avem drept scop promovat și creăm vizibilitate sportivă paralimpică brăileană în România și internațională.

Practicarea sportului paralimpic este una dintre cele mai bune metode pentru a putea să-i poată face abilități, să creeze stime de sine și să se integreze în societate.

Toți cei care îngrijesc să fie sprijini sportivii paralimpici și să-și susțină practicarea sportului pentru a-ți păstrează o persoană cu dizabilități brăilene sau potă față în bancar (IBAN) în lei deschis la BRD Sucursala Brăila - RO11BRDE090SV38465850900

Organizer

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

1 donors

Followers

2 followers
Bucur Constanța - Livia
Leoca Florentina

Support Campaigns

campaigns

Create a support campaign in seconds!

Support campaigns allow you to get your own fundraising page dedicated to '#FiiTuUnErou - Sprijin, speranță, șansă la viață! Alergăm pentru mobilitate și viață independentă! „Ce faci pentru tine dispare odată cu tine, ce faci pentru ceilalți rămâne pentru eternitate!” - Laurențiu Cobzaru'

You'll have your own unique link that you can share, and all funds raised will go directly to '#FiiTuUnErou - Sprijin, speranță, șansă la viață! Alergăm pentru mobilitate și viață independentă! „Ce faci pentru tine dispare odată cu tine, ce faci pentru ceilalți rămâne pentru eternitate!” - Laurențiu Cobzaru'. It's the ultimate way to show your support!

Create support campaign
€110.00
Donated So Far

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook