Campania umanitara pentru Stefan Georgescu

  • €60.00
    raised of €4,490.00 goal goal
1% Funded
2 Donors
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Apelez din nou la dvs, în speranța că voi reuși să strâng diferența rămasă de 21.260 RON (4.490 EURO - actualizat la data de 06.12.2019), unde durata bateriei al cardio-defribrilatorului implantat, a ajuns la sfârșit dupa 9 ani de funcționare și care să îmi permită să achit costurile pentru celei de a doua intervenție medicală, însumând în total de 222.460 RON (46.822 EURO).

Prin întărirea acestui mesaj, invităm companiile private, instituțiile publice și societatea civilă la susținerea cauzei lui. În acest moment reprezintă speranța pentru un viitor sigur, în ciuda luptei extrem de obositoare împotriva sindromului Brugada pe care îl are. În speranţa că acest moment va fi susţinut de solidaritatea industriei de comunicare şi nu numai prin sprijinul financiar de care are mare nevoie pentru această şansă, pe care medicina i-a oferit-o acum în România, credem cu tărie că fiecare gest pe care dvs. îl veţi face va fi un pas în acest drum greu, dar plin de speranţă.

Am pornit această campanie umanitară cu mult entuziasm şi încredere, cu bucuria de îl ajuta, sperând că va aduce, poate peste generaţii, semnul unei solide coeziuni, că profesionalismul unei "clase de specialişti în domeniul apărării-cibernetice", unde nu se poate înfăptui decât numai prin unitatea mediului academic, cu cel profesional, al căror sentiment de apartenenţă la comunitatea din care face parte, să vibreze la tot ce este bun, drept şi corect. Credem acum cu tărie că fiecare gest pe care dvs. l-ați făcut va fi un pas în acest drum greu, dar plin de speranţă. Ar fi un mod în care societatea își exprimă recunoștința pentru un om care o servește în mod constant spațiului academic universitar. Fiţi în continuare alături de el, întreg viitorul lui se află în mâinile voastre! Mulțumim din suflet tuturor persoanelor care au donat, care sunt alături de el în aceste momente.

Partenerii oficiali care au răspuns pozitiv apelului nostru și care s-au alăturat campaniei noastre până acum sunt:

AGENȚIA DE PUBLICITATE ȘI CREAȚIE CUBRAIN STUDIO, ASOCIAȚIA INIMA COPIILOR, UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI (prin Departamentului Comunicare, Relații Publice și Marketing cât și colectivul administrativ).

Donațiile se pot face în următoarele modalităţi.

MODALITĂȚI DE DONARE:
Prin Internet Banking, în conturile:
CONT LEI: RO95 RNCB 0297 0553 0333 0002
CONT EURO: RO68 RNCB 0297 0553 0333 0003
CONT USD: RO41 RNCB 0297 0553 0333 0004

Prin ordin de plată, aceleaşi conturi, dar adăugând următoarele informaţii:
La aceleaşi conturi, dar adăugând următoarele informaţii:
Titular de cont: ȘTEFAN GABRIEL GEORGESCU
COD SWIFT: RNCBROBU
BANCA: BCR – Sucursala Colentina București

Prin Punctul Unic de Colectare: Începând de vineri, 10 octombrie 2019, comunitatea academică a Universității din București, s-a alaturat campaniei umanitare al domnului Ștefan Georgescu, datorându-se genorozității și sprijinului oferit necondiționat, a unor persoane care au răspuns pozitiv apelului nostru umanitar în lupta cu destinul lui. P unctul fix pentru strângerea fondurilor, se află la Rectoratul Universitatii din București, unde donațiile se pot face și personal în fiecare zi, în intervalul 9:00 - 16:00, la Serviciul Financiar, Etajul 5, Camera 511, Șos. Panduri nr. 90-92, Sector 5. Pentru mai multe detalii despre campania umanitară, găsiți și pe pagina oficială a institutiei disponibile la https://unibuc.ro/campanie-umanitara-ub-pentru-stefan-georgescu-2/

Prin PayPal: Începând cu data de 04 septembrie 2019 sistemul de donaţii prin PayPal de pe platforma platfomă străină de fundrainsing FundRazr a devenit activ, aici puteți aduce contribuţia voastră pentru el. Puteți dona plătind online cu un card de debit sau credit. Donația voastră va ajunge direct în conturile lui disponibile pe site-ul campaniei umanitare. De menționat este faptul că pentru donațiile online, procesatorul de plăți PayPal.com reține un comision de 3,4% și o taxă fixă de 0,35 euro pentru fiecare tranzacție. De exemplu, daca alegeți să donați 20 EUR, donatorul pentru care ai facut donația va primi suma de 18,97 EUR. Dacă donația este facută cu un card în EUR, atunci aceasta este suma care intră în contul donatorului. Dacă donația se face folosind un card emis în lei, valoarea tranzacției se calculează la cursul leu-euro al băncii emitente din ziua respectivă. Puteți aduce contribuția voastră pentru el disponibilă la https://www.paypal.me/campaniepentrustefan

Prin GoGetFunding: Sistemul de donații GoGetFunding a devenit activ, pe platfomă străină de fundrainsing, putând aduce contribuția voastră pentru el disponibilă la https://assets.gogetfunding.com/campania-umanitara-pentru-stefan-georgescu/

Prin FundRazr: Sistemul de donații FundRazr a devenit activ, pe platfomă străină de fundrainsing, putând aduce contribuția voastră pentru el disponibilă la https://fundrazr.com/b1Ybj1?ref=ab_b8RFyf

PENTRU COMPANII, FIRME, ORGANIZAŢII:
Începând din data de 6 septembrie 2019, organizațiile, companiile și firmele pot dona în contul Asociației Inima Copiilor având codul de înregistrare fiscală: 18365182, în contul IBAN – RO96 BUCU 0463 3385 2511 RO01, deschis la Alpha Bank SA, tel./fax 021 327 75 41. Menționăm că deductibilitatea fiscală pentru firme se obține doar prin încheierea unui contract de sponsorizare cu Asociația Inima Copiilor pentru suma donată. Astfel, cheltuiala este 0 pentru firma/organizația dvs. Cei care doresc să vină în sprijinul nostru avem rugămintea să precizați la donație „Campania umanitară pentru Ștefan.” Asociația Inima Copiilor fiind partener al campaniei umanitare pentru Ștefan.

Orice contribuţie financiară este binevenită. Vă suntem recunoscători pentru implicare şi vă vom ţine la curent cu evoluţia stării de sănătate. Acum putem să demonstrăm forță reală a unei comunități online. Împreună îl putem salva acum și cu donații online începând de acum!

Contact: Georgescu Ștefan
Mobil: 0040 721 151 340

#######

Despre cauza socială:

Până la data de 06 decembrie 2019, suma donată este de 78.430 RON (16.420 EURO) din tranșa a doua rămasă de 107.205 RON (23.000 EURO). Continuăm campania noastră prin întărirea acestui mesaj, invitând companiile private, instituțiile publice și societatea civilă la susținerea cauzei lui. În speranţa că acest moment va fi susţinut de solidaritatea industriei de comunicare şi nu numai prin sprijinul financiar de care are mare nevoie pentru această şansă, pe care medicina i-a oferit-o acum în România. Credem cu tărie că fiecare gest pe care dvs. îl veţi face va fi un pas în acest drum greu, dar plin de speranţă. În acest moment reprezintă speranța pentru un viitor sigur, în ciuda luptei extrem de obositoare împotriva sindromului Brugada pe care îl are. Domnul Ștefan Gabriel Georgescu se confruntă cu o gravă problemă de sănătate, dar pentru care există șansa de a fi salvat acum și în sistemul medical privat din România, cu ajutorul unei proceduri chirurigicale, care are reale șanse de reușită, datorită “tratamentului țintit" aplicabil performant, care ulterior poate degenera agresiv, dacă nu se va înlocui la timp dispozitivul actual, unde a ajuns la sfârșit dupa 9 ani de funcționare, și care să îi permită, să achite costurile, însumând în total de 46.822 euro, pentru celei de a doua intervenție medicală, ce nu figurează pe lista celor decontate de CNAS până în prezent și nici prin Programul Național de Cardiologie al Ministerului Sănătății. După finalizarea procedurii de explantare/implantare al dispozitivului recomandat de către medicul artimolog, imediat în primele 3 săptămâni de la procedură, el va fi monitorizat permanent, pentru a se stabili toleranţa și acceptarea organismului al noului dispozitiv implantat.

Menționăm faptul că domnul Ștefan Georgescu, la mai bine de 9 ani de zile nu se poate numi un caz vindecat, dar se numără printre cei care a fost salvat într-un stadiu critic și care a reușit să ajungă la vremea respectivă, într-o etapă extrem de importantă din punct de vedere medical și anume etapa consolidării terapiiilor de resincronizare bicamerală și specific dovedit a fi eficace în reducerea riscului de mortalitate subită dar și prin generozitatea sutelor de persoane donatoare care, fără să îl fi cunoscut, l-au ajutat din altruism. Tratamentul de la vremea respectivă, cu amiodaranum Cordarone X (subtanţă activă: amiodaronă HCI) 150 mg/ml-3ml soluție intravenoasă, produs de Sanofi France, agent antiaritmic de ultimă generație cardiac a fost lung, agresiv, costisitor și a fost stabilit cu o schemă de „tratament antiaritmic ţintit” - (impreună cu un cardiostimulator resincronizabil bicameral, în asociere cu doze foarte mari de antiaritmice), schemă aprobată de FDA (Agenția Statelor Unite ale Americii pentru reglementare în domeniul medical și alimentar), fiind distribuit de reprezentantul oficial Sanofi-Aventis România (2010), unde s-a putut procura numai pe bază de prescripţie medicală, sub supraveghere specială și numai din străinătate sau din alte ţări europene unde acesta a fost comercializat.

De menționat faptul, că fibrilaţia supraventriculară în 2008 a fost cauzată, cu tratamentul maximos prost în România, ce i-au cauzat domnului Ștefan Georgescu foarte pe scurt: maladia numită „coşmarul care ucide“ (sindromul morţii subite în somn) - o componentă genetică puternică SUNDS fiind răspunzătoare de absenţa unei coordonări corecte a semnalelor electrice care generează bătăile inimii. Sindromul morţii subite a fost generat și este în continuare în cazul lui de modificările apărute la gena SCN5A (cea care codează canalele de sodiu voltaj dependente), având caracteristicile clinice ale sindromului produs. Manifestarea majoră a sindromului Brugada este tahicardia ventriculară polimorfă, care degenerează în fibrilaţie ventriculară şi poate determina, de asemenea, deces cardiac subit. Cauzele sunt devastatoare fiind necesar continuarea „remisiei cardiace complete” de mare performanţă, constând în sesiuni de interogare/sinicronizare și întreprinzând demersuri, pentru înrolarea în cadrul studiului clinic de la spitalul privat din Brașov - singura clinică de cardiologie cu competența aritmologică din România, care dispune de programatorul necesar cât și de autorizația de punere pe piață, pentru continuarea tratamentului de resincronizare pe termen nedefinit, ce este utilizat numai în combinație cu un defibrilator resincronizabil implantat.

Cardiostimulatorul bicameral INGENIO J173 DR a fost ultimă generaţie, și a fost implantat în 2011, fiind achiziționat împreună cu un dispozitiv Latitude Communicator (Patient Management System), produs de către Boston Scientific. Achiziția programatorului și a sistemului LATITUDE Communicator, s-a putut face la vremea respectivă, numai în anumite regiuni și numai prin canalele autorizate Medison Pharma România (2011). Din cauza costurilor ridicate de integrare, achiziția sistemului Latitude NXT Patient Management System s-a putut face numai în anumite regiuni și numai prin canale autorizate. Distribuitorul Boston Scientific - Rhythm Management în România, îl poate achiziționa acum, numai prin sistemul medical privat, deoarece el nu este disponibil către spitalele de stat la licitație prin SEAP, de pe piața din România. Datorită unui plan de lansare etapizat, atât familia de dispozitive ESSENTIO cât și sistemul Latitude NXT Patient Management System, nu sunt disponibile până în prezent, nici prin Programul Național de Cardiologie al Ministerului Sănătății și deci nu vând aceste produse către spitalele de stat până cel tarziu in 2025. De precizat faptul că în momentul de față nu a fost importat, distribuit sau folosit nici un astfel de dispozitiv din familia ESSENTIO pe teritoriul României datorită pe deoparte procesului îndelungat de „realased” pe de altă parte costului foarte ridicat.

Pentru a avea toate informațiile necesare de catre medicul aritmolog, trebuie să se aibe în vedere prezentarea permanentă la interogarea dispozitivului actual, de câte ori va fi chemat de către medicul curant, care îl va consulta și care este cel mai în măsură să spună ce tip de aparat va avea nevoie până la urmă. La ultimul control aparatul implantat, mai avea o longevitate de aproximativ (> 6 luni), timp în care pot apărea schimbări în tipul de aparat recomandat a fi implantat și sondele suplimentare necesare pentru faza tricamerală dacă va fi cazul. Cu excepția cazurilor când intervine o schimbare majoră în starea de sănătate și calitatea vieții, aceste aparate nu se înlocuiesc mai devreme.

Despre Ștefan Gabriel Gergescu:

Ștefan Georgescu este absolvent al Facultății de de Fizică din cadrul Universității din București (2004-2009), precum și licențiat la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (2010-2013), fiind de profesie inginer (informatician) și un bun expert în domeniile: (ingineria sistemelor, conducere - comunicații, tehnologia informației și apărare cibernetică), unde în prima etapă a activităţii profesionale, a fost interesat cu deosebire de problema apărării cibernetice, considerând că prin a face față provocărilor, este necasară o bază tehnică solidă și esenţială, contribuind cu profesionalism și onestitate, la crearea unei noi culturi cyber-defense, definiție a succesului care l-au ținut pe drum. Și-a continuat de-a lungul timpului pregătirea în domeniile: (informații și securitate națională și politehnic-militar), urmând un master de conducere și multiple cursuri de specializare în cadrul Facultății de Securitate şi Apărare - Departamentul operaţii întrunite, studii strategice şi de securitate (D.O.I.S.S.), din cadrul Universității Naționale de Apărare “Carol I” București (2013-2015). A atins apogeul învățământului militar, continuându-și pregătirea cu cele mai importante cursuri din domeniul securitatea tehnologiei informației: cursul postuniversitar de perfecționare în Comunicații și Informatică în cadrul Facultății de Sisteme Electronice și Informatice Militare – Departamentul de sisteme informatice militare și matematică al Academiei Tehnice Militare "Ferdinand I" București.

Neobosit în găsirea unor răspunsuri, privind războiul în era informațională, își urmează visul și candidează la cursurile postuniversitare la nivel de stat major cu foarte mult devotament, reușind în primăvara 2013, să fie admis printre primii 6 candidați din Europa la cursurile postuniversitare Apărare Cibernetică” în cadrul Centrului de Excelență NATO de Apărare Cibernetică Tallin din Estonia, fiind singura structura NATO și primul centru pilon de excelență internațional din Europa cu profil politehnic militar, axându-se pe principii cardinale privind competivitatea, perfomanța și loialitatea față de NATO. Legătura carierei educaționale al domnului Ștefan Georgescu a fost una transversală, consolidată în educație-cercetare, care i-au premis de fapt un viitor inteligent, conștient de nivelul ridicat din domeniile transervale obținute, cu convingerea că modelul de acțiune este accentuat pe competivitate, excelență și inovare în domeniul care s-a specializat.

Din 2015 domnul Ștefan Georgescu, este autor unic permanent și în Revista Buletinul Universității Naționale de Apărare „Carol I” București, publicaţie ştiinţifică cu prestigiu recunoscut în domeniul „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, cât și membru al Centrului de Studii Strategice de Apărare și Securitate al Universității Naționale de Apărare “Carol I”, asigurând standarde înalte de calitate. Stagiul de cercetare și l-a efectuat aplicând printr-o bursă pe o perioadă de 6 luni, în proiectul de cercetare național din grupul țintă POSDRU/86/1.2/S62249 - „Calitatea europeană în învățământul superior militar”, proiect implentat de Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, unde i-a oferit posibilitatea de a dobândi experienţă practică, complementară studiilor postuniversitare, într-un domeniu de activitate rezervat profesioniştilor de elită, oferindu-i astfel oportunitatea, pe care partenerii euroatlantici o utilizează de mult timp în dialogul cu mediul universitar militar, dar care, în peisajul instituţiilor româneşti, este inedită. Tot din 2016 mai deține cursul postuniversitar de dezvoltare continuă a ofițerilor de stat major în Protecției infrastructurii critice, din cadrul Facultății de Comandă și Stat Major al Universității Naționale de Apărare “Carol I”, fiind desemnat șeful promoţiei 2016 -,,SFĂNTUL GHEORGHE - Ocrotitotul Forțelor Terestre”, cu media generală 9,84 (nouă, 84%) pe Facultatea Comandă şi Stat Major, la specializarea conducere logistică. Își aprofundează în continuare studiile în cadrul Facultății de Fizică de la Universitatea din București, cu doilea master în domeniul: fizică - programul de studii inginerești aplicate (2015).

Începând cu anul 2017, domnul Ștefan Georgescu a fost desemnat în calitate de Ofițer de legătură acreditat, pentru securitatea infrastructurii critice naționale/europene (ICN/ICE) cât și Expert evaluator internațional în protecția infrastructurilor critice a Centrului de Excelență NATO pentru cooperare în domeniul cyber-ului (NATO CCD COE) din Tallin-Estonia, privind consolidarea proiectului european. Intervenţia lui în calitate de invitat selectat și expert oficial, ce vizează elemente definitorii de care România, în calitate de actor al rezilienței internaţionale, trebuie să ţină cont în încercarea de a-şi contura profilul de ţară, din perspectiva construcţiei şi consolidării rezilienţei pentru protecţia infrastructurilor critice. În ultimii ani, prezența lui în spațiul public, s-a constat în publicarea, într-un număr de lucrări științifice la conferințe (ISI proceedings), cotate în volumele unor manifestări științifice, toate indexate în bazele de date internaționale SCOPUS Web of Science, BDI, unde aceste contribuții științifice i-au adus un adevărat regal, reușind să îmbine ținuta științifică la cel mai înalt nivel cu o organizare ireproșabilă, interviuri de specialitate, precum participarea în cadrul unor evenimente, seminarii, forum-uri, conferințe, pe subiecte de actualitate din sfera apărării cibernetice, criminalitatea informațională, etc, fiind pentru el principalele platforme unde opiniile și analizele lui, ce i-au căutat să îmbogățească, pe cât posibil, dezbaterile de idei din aceste sfere de actualite, cu scopul de a avea o bogată experiență tehnică internațională dobândită, cu precădere și în cele mai înalte profiluri internaționale, privind apărarea cibernetică din cadrul structurilor NATO.

Despre Cubrain Studio (Proiectul Donezdesign.org):

Donez Design este un proiect unic de responsabilitate socială dezvoltat de CUBRAIN, care au realizat pentru Programul “Zona de Bunăvoinţă” al companiei A&D Pharma o campanie integrată de comunicare internă. Ca rezultat al proiectului, Donez Design şi Fundația Sensiblu și-au propus, să-l sprijine pe domnul Stefan Georgescu, în perioada 2011 - 2013, în susținerea şi promovarea cauzei sale sociale. Astfel sumele necesare din perioada respectivă totalizând aprox. 65.795 Lire (reprezentând acoperirea costurilor dedicate asigurării tratamentului și operațiunilor medicale asociate - medicamente și investigații asociate tratamentului) și pentru care le-a urmat în Marea Britanie.

Despre Asociația "Inima Copiilor":

Suntem Asociația "Inima Copiilor", organizaţie nonguvernamentala constituită în ianuarie 2006. Scopul nostru este acela de a ajuta copiii cu probleme medicale, în special cu afecţiuni cardiace.

Organizer

  • GEORGESCU STEFAN GABRIEL
  •  
  • Campaign Owner

Donors

  • ganea octavian andrei
  • Donated on Nov 30, 2019
€30.00
  • Magda Cojocaru
  • Donated on Sep 23, 2019
€30.00

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

2 donors
  • ganea octavian andrei
  • Donated on Nov 30, 2019
€30.00
  • Magda Cojocaru
  • Donated on Sep 23, 2019
€30.00

Followers

1 followers
GEORGESCU STEFAN GABRIEL

Support Campaigns

campaigns

Create a support campaign in seconds!

Support campaigns allow you to get your own fundraising page dedicated to 'Campania umanitara pentru Stefan Georgescu'

You'll have your own unique link that you can share, and all funds raised will go directly to 'Campania umanitara pentru Stefan Georgescu'. It's the ultimate way to show your support!

Create support campaign
€60.00
raised of €4,490.00 goal
1% Funded
2 Donors

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook