bok om spelmissbruk och aktier

Update posted by Tony Ngo On Feb 19, 2021

Hej

Jag som många andra i Sverige har stora problem med spelmissbruk, speciellt nu under corona pandemin så har det blivit ännu större. Nu när investering och aktier har kommit för att stanna har spelmissbruket en helt ny plattform inom börsen. Med denna boken hoppas jag kunna nåt ut till alla som är i samma sits eller på väg, eller helt enkelt känner någon som har problem med spelmissbruk. Boken kommer att handla om mig genom min uppväxt så har jag testat alla spelformer och till slut handla med aktier där jag gick in med hela mitt sparande och lånade pengar för en populär aktie. Jag har varit i kontakt med ett bokförlag och ska anlita en spökskrivare. Jag kommer även starta ett Instagram konto för att promota boken och dela med mig av bilder för att komplettera boken. Den kommer även att vara ett verktyg för att nå ut till folk för att antingen vara en förebild eller vägleda och hjälpa folk, finnas där och stötta någon som behöver någon som har gått igenom samma sak att prata med.

Add a Comment

photo

Anonymous

Backed with kr300.00 On Feb 27, 2021

Add a Comment

photo

Tony Ngo

flag Malmö, se

Send a message

photo

Philip Svensson

Since Feb 27, 2021

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of kr25?

Share on