Updates on Pomoč ZOO Parku Rožman

Update posted by Joze Rozmanec On Dec 08, 2020

Dosegli smo že 5.000€!

Hvala še enkrat vsem skupaj in vsakemu posebej, ki je namenil denar za boljše in lepše življenje živalim v parku. Tu bi se rad istočasno zahvalil ekipi Subway Slovenija, ki je vložila ogromno časa in energije v postavitev kampanje, snemanje videa in predvsem v to, da je zgodba našega parka dosegla takšno število ljudi. Do mene so prvič pristopili z dobrosrčno idejo na začetku novembra, ko najprej še sam na podlagi preteklih izkušenj nisem verjel, da bodo ZOO Parku Rožman res konkretno pomagali. Vendar so se držali svoje besede in za to sem jim iz srca hvaležen.

Cilj kampanje smo povišali na 10.000€. Še enkrat poudarjam, da nisem verjel v to, da bo kampanja dosegla takšne razsežnosti. Namen te kampanje ni okoriščanje na račun živali v parku in njihovih grozovitih zgodb, ki so jih doživele, temveč je namen kampanje pomoč vsem prebivalcem parka. Stvari in projekti, ki jih bomo lahko izpeljali s tem denarjem, bodo živalim pomenile največ. Ksena bo zdaj zagotovo lahko ponovno poletela, morda pa nam bo uspelo povečati življenjski prostor za naša sibirska tigra. Idej in ciljev je mnogo in vsi so namenjeni za pomoč živalim.

Vesel sem, da se dolga leta trdega dela in vztrajnosti končno obrestujejo. Vesel sem, da je to zgodbo končno slišalo veliko ljudi, ki nas končno razumejo in slišijo. Vesel sem tudi vsakega novega nakazila in za vsakega sem izredno hvaležen.

Naj nas novo zastavljen cilj ne omejuje, pač pa nam naj predstavlja nov izziv, ki ga lahko s skupnimi močmi dosežemo in seveda tudi presežemo.

Hvala in lepe praznične dni vam želim,

Jože Rožmanec

Add a Comment

Update posted by Joze Rozmanec On Dec 06, 2020

Najprej se moramo zahvaliti vsakemu donatorju posebej, ki je za lepše življenje živali v parku namenil kakršenkoli znesek. Nad izjemnim odzivom ljudi smo pozitivno presenečeni, zato smo iskreno hvaležni, da ste v tej zgodbi prepoznali potencial in potrebo za pomoč.

Ravno zaradi tako pozitivnega odziva in dobrodušnosti ljudi, ki ste donirali na tej platformi, smo se odločili, da naš cilj zbranih sredstev povišamo na 5.000€. Povišanje tega cilja ne pomeni pohlep, pač pa presežene cilje, ki smo jih očitno postavili preveč skromno. Ne glede na to, ali bomo zbrali 1.700€ ali bo končni znesek 5.000€ ali več, bo vsak evro vložen in porabljen premišljeno, pošteno, predvsem pa zgolj in samo za dobrobit živali v parku.

Z več zbranimi sredstvi, bomo lahko financirali več projektov, s tem pa polepšali življenje več živalim. Še enkrat se zahvaljujemo vsakemu donatorju posebej in komaj čakamo, da se srečamo v parku Rožman!

Add a Comment