Updates on Za Mrvu Ljubavi..

Update posted by Laura Genzic On Oct 16, 2020

Nakon mjesec dana terapije napravili smo kompletnu krvnu sliku, veterinarka je zadovoljna, a mi sretni. Mrva je izgubila malo na težini, odnosno vratila se na težinu koju je imala na početku terapije pa se nadamo da nema razloga za brigu.

Danas je 43. dan terapije.

Ponaša se odlično, jede, pije, priča, mazi. Ali oko se nije vratilo u normalu i krvna slika može biti bolja. Razmišlja se o povećanju doze, što znači više novaca, ali i više mirovanja dok prima terapiju. Dosadilo joj je i postalo neugodno primanje terpije pa je počela negodovati. Vjerovatno tim više što to sada radimo doma, gdje se osjeća slobodnije nego u klinici. Ali bilo bi nepošteno da je u svemu ovome ne poštedimo barem tog straha odlaska. Idemo dalje hrabro!

Na pola puta smo i nadamo se najboljem!

Hvala na podršci i potpori <3

Mrva & familija

Add a Comment

Update posted by Laura Genzic On Sep 24, 2020

Mrvica se odlično drži. Zjenice su se gotovo skroz normalizirale, osim maglice u oku koja se još nije povukla. Apetit je toliko dobar da je dobila na težini. Sada ima 4.1 kg te smo morali povećati dnevnu dozu seruma. Sada je dnevna doza 2.7 ml, a samim time i cijena dnevne terpaije se povećala. Naše veterinarke su jako zadovoljne njenim napredovanjem što nas veseli, a za 10 dana ćemo napraviti krvne pretrage. Borimo se dalje, još 64 dana do kraja ako sve bude u redu. Šaljite nam pozitivnu energiju. Voli vas Mrva i njena familija!

Mrvica holds up great. The pupils had almost completely normalized, except for a haze in the eye that had not yet receded. Her appetite is so good that she has gained weight. She now weights 4.1 kg and we had to increase the daily dose of serum. Now the daily dose is 2.7 ml, and thus the price of daily therapy has increased. Our veterinarians are very pleased with her progress, which makes us happy, and in 10 days we will do blood tests. We will fight on, another 64 days until the end if everything goes well. Send us positive energy. Mrva and her family love you!

Add a Comment

Update posted by Laura Genzic On Sep 24, 2020

Mrvica odlično reagira na terapiju. Temperatura se povukla već nakon nekoliko dana, a sad su vidljive i promjene u oku. Mala krvarenja su se povukla i zjenice se normaliziraju. Apetit se vratio. I sad već ima dovoljno snage da gnjavi svoja tri mačja brata :)

Mrvica responds well to therapy. The temperature receded after a few days, and now changes in the eye are visible. The small bleedings receded and the pupils are normalizing. Appetite returned. And now she already has enough strength to bother her three feline brothers :)


Add a Comment