Updates on

Sejo Sexon o romanu
Update posted by Vedran Tolic On Apr 01

Velika je čast i zadovoljstvo što je Sejo Sexon, alfa i omega Zabranjenog pušenja, pročitao roman prije nekoliko dana i dao svoj osvrt. Vjerujem da je ovo i dobar motiv onima koji su bili neodlučni da sada i podrže kampanju. :)

''Ovo nije Zenica blues… Ovo nije simpatični camp narodnjak u kom je robija prikazana kao nešto na što čovjek lako pristaje i s čime se brzo miri.

Knjiga Val života nije literatura, nije umjetnikovo viđenje. Ova knjiga je život sam, gruba stijena koju kleše velika i nespretna šaka ranjivog i nesigurnog ljudskog postojanja. Ali Val života je i krik koji pomjera naš svemir, do kraja propitkujući, ima li ljudska dobrota i plemenitost ikakav utjecaj na njegov beskraj.

Ovo je sirovi život, amputiran od metafora i forme, koji vam se grubo unosi u lice, i samo je pitanje tko će prvi odvratiti pogled.

Jedinstvena priča o običnom životu pred koji se postavljaju iskušenja dostojna Marvelovih superjunaka. Ali s jednom razlikom: junaci koji trebaju da prežive podzemni svijet Zenice i Raspotočja nemaju supermoći.''

Veliko hvala svima! Do kraja kampanje su ostala još 2 tjedna i vjerujem da možemo doći do željenog cilja.

Add a Comment