Updates on Pomoč ZOO Parku Rožman

Povečanje cilja na 10.000 €
Update posted by Joze Rozmanec On Dec 08

Dosegli smo že 5.000€!

Hvala še enkrat vsem skupaj in vsakemu posebej, ki je namenil denar za boljše in lepše življenje živalim v parku. Tu bi se rad istočasno zahvalil ekipi Subway Slovenija, ki je vložila ogromno časa in energije v postavitev kampanje, snemanje videa in predvsem v to, da je zgodba našega parka dosegla takšno število ljudi. Do mene so prvič pristopili z dobrosrčno idejo na začetku novembra, ko najprej še sam na podlagi preteklih izkušenj nisem verjel, da bodo ZOO Parku Rožman res konkretno pomagali. Vendar so se držali svoje besede in za to sem jim iz srca hvaležen.

Cilj kampanje smo povišali na 10.000€. Še enkrat poudarjam, da nisem verjel v to, da bo kampanja dosegla takšne razsežnosti. Namen te kampanje ni okoriščanje na račun živali v parku in njihovih grozovitih zgodb, ki so jih doživele, temveč je namen kampanje pomoč vsem prebivalcem parka. Stvari in projekti, ki jih bomo lahko izpeljali s tem denarjem, bodo živalim pomenile največ. Ksena bo zdaj zagotovo lahko ponovno poletela, morda pa nam bo uspelo povečati življenjski prostor za naša sibirska tigra. Idej in ciljev je mnogo in vsi so namenjeni za pomoč živalim.

Vesel sem, da se dolga leta trdega dela in vztrajnosti končno obrestujejo. Vesel sem, da je to zgodbo končno slišalo veliko ljudi, ki nas končno razumejo in slišijo. Vesel sem tudi vsakega novega nakazila in za vsakega sem izredno hvaležen.

Naj nas novo zastavljen cilj ne omejuje, pač pa nam naj predstavlja nov izziv, ki ga lahko s skupnimi močmi dosežemo in seveda tudi presežemo.

Hvala in lepe praznične dni vam želim,

Jože Rožmanec

Add a Comment