Updates on

Sva sredstva uplaćena su na račun Zajedno za Zagreb. Hvala svima!
Update posted by BLANKA VLASIC On May 04

Crowdfunding kampanja Sportaši za Zagreb koju su započele Blanka Vlašić i Iva Majoli završila je prošlog tjedna, a danas je od strane sportašica sav novac iz kampanje uplaćen na račun koji je za potrebe obnove grada Zagreba otvorila Vlada Republike Hrvatske.

Blanka Vlašić zahvalila sportašima i sportašicama koji su sudjelovali u kampanji: "Ovim putem zahvaljujem se svim sportašima i sportašicama koji su kampanju promovirali i tako pomogli da dosegne što veći broj ljudi. Hvala svima koji su dali svoj doprinos i pružili pomoć našem glavnom gradu u ovim teškim trenucima. "

Osim putem crowdfunding kapanje, novac za Zagreb prikupljao se i offline a prikupljene su i vrijedne donacije u proizvodima. Zahvaljujući kontaktima Ive Majoli s japanskom modno- tekstilnom tvrtkom Uniqlo prikupljena je donacija odjeće za oko 500 Zagrepčana koji su u potresu izgubili svoje domove i sada su smješteni u studentskom domu u Cvjetnom naselju. Donacija odjeće na putu je iz Japana te se očekuje kako će u Zagreb stići tijekom idućeg tjedna kada će biti uručena Zagrebačkom Crvenom Križu čiji će djelatnici i volonteri donaciju distribuirati korisnicima.

"U ovom trenutku se cijeli svijet bori protiv pandemije i lijepo je znati da postoje ljudi velikog srca koji su spremni pomoći Zagrebu kada je najpotrebnije. Borba s pandemijom COVID- 19 paralizirala je cijeli svijet i brojni sportaši ali i organizacije fokusirani su na pružanje pomoći unutar vlastitih zemalja. Unatoč tome, mnogi od njih suosjećaju sa Zagrebom i našim sugrađanima te su se angažirali kako bi pomogli u sanaciji štete. Ovim putem zahvaljujem svima na donacijama te se nadam kako će se ova donacija iskoristiti kako bi se pomoć pružila onima kojima je to najpotrebnije, rekla je" Iva Majoli.

_________________________________________________________________________________________


Dear all,

Thank you all for your contribution. As of April 30th all funds raised in the campaign have been forwarded to the official bank account opened by the Croatian government to help those affected by the earthquake.

Thank you for helping Zagreb and our citizens at a time when help and compassion were needed the most.

All the best!

Blanka&Iva

Add a Comment