Updates on Från Göteborgs Katthjälp till Djurfristad Sävidsbo

Hur kan man hjälpa till och svar på andra frågor
Update posted by Goteborgs Katthjalp On Oct 24

Vanliga frågor

 • Hur kan jag hjälpa till?
  I första hand behövs det pengar för att kunna köpa loss fastigheten. Minsta beloppet som behövs för det är 250 000 kronor. Det finns olika sätt att donera pengar:
  - genom denna insamlingssida, tryck på "Donate Now" knappen
  - genom att swisha till 123 594 27 92
  - genom att ge en gåva via insamlingen på Facebook: https://www.facebook.com/donate/2256180487786805/1...
  - genom att sätta en gåva till Göteborgs Katthjälps Plusgirot: 37 62 03 - 6
  - genom att sätta in en gåva via Payson

  Du kan också starta en egen insamling för Göteborgs Katthjälp via Facebook eller här på denna sida via "Create Support Campaign"-knappen.

  Vill du stödja Miranda med en personlig donation kan detta göras via hennes Patreonsida.

  Går du i tankarna att donera ett större belopp men vill du först ha mer information eller har du andra idéer på hur att samla in pengar?
  Skriv jättegärna till [email protected]!
 • Hur vet jag att pengarna kommer att användas på rätt sätt?
  Pengarna kommer att sättas in på ett separat konto skapat för ändamålet och rörs inte förrän hela summan har samlats in. Pengarna tillfaller föreningarna Göteborgs Katthjälp och Djurfristad Sävidsbo som tillsammans ansvarar för realisering av köpet av fastigheten.
 • Hur kommer köpet att genomföras?
  Beroende på hur mycket pengar som kommer in så kan vi antingen köpa fastigheten direkt eller kunna ta ett lån för den resterande summan, med fastigheten och kontantinsats som säkerhet. Ett belopp på 250 000 kronor är det minimala beloppet som behövs. Det är väldigt mycket pengar, men vi tror också att det finns väldigt många människor som vill djur väl och att vi tillsammans är starka och kan bygga en liten "värld" där djuren får leva för sin egen skull.

 • Vad kommer vi gåvogivare att få för pengarna?
  Först och främst kommer pengarna att säkerställa en trygg tillvaro för många djur på många år framöver. Som gåvogivare kommer du självklart också att få möjlighet att komma till djurfristaden för att hjälpa till och/eller hälsa på djuren! Det kommer att anordnas regelbundna aktiviteter och vi ska naturligtvis kontinuerligt genom olika kanaler uppdatera er om hur djuren har det på fristaden.
Add a Comment