Better life for my son and me

Fundraising campaign by Elena Bilazic
  • €0.00
    raised of €5,000.00 goal
0% Funded
0 Donors
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Dobar dan svima,

zovem se Elena, imam 44 godina, živim u Hrvatskoj.

Neki dan sam saznala za ovu stranicu koja pomaže svojim donacijama.

Samohrana sam majka, takve su okolnosti, imam sina koji je studirao, ali zbog nastalih okolnosti, prekinuo studij.

Cijeli svoj život radim, a trenutno u ovoj situaciji i pandemiji ne možete naći pristojan posao, od plaće koju imate platite podstanarstvo i režije a što ostane ostane. To morate platiti ako ne želite završiti na ulici, bez obzira što je ponekad frižider prazan.

Zato sam se odlučila Vama obratiti, kako bi skupila nešto novaca, pošto sam ovdje sama, majka živi 1000 kn dalje, tata mi je umro prošle godine od raka, za otvoriti nešto svoje i biti sam svoj gazda.

I tako pomoći i sinu da završi studij i kao majka mogu sebi reći da sve sam napravila što je bilo u mojoj moći.

Imam već u glavi s čime bi krenula, i što treba ali nemam početni kapital za uložiti. Zato se obraćam Vama,znam da ima gorih slučajeva i puno obitelji sa zdravstvenim problemima, isto tako sličnima kao i ja, zato ako uspijem prikupiti više sredstava u svakom slučaju ću donirati kome je potrebno i transparentno objaviti.

Pošto nemam paypal račun, objavit ću devizni račun na koji možete donirati, račun glasi na mog sina.

I oprostite, objavit ću i na engleskom ali preko google prevoditelja pa če biti sigurno grešaka, jer nažalost ne znam engleski.

L.p. Elena i hvala svima.

KRISTIAN BILANZIC

HR0524840083292228371

SWIFT:RZBHHR2X


Good day to all, My name is Elena, I am 44 years old, I live in Croatia. The other day I found out about this site that helps with my donations. I am a single mother, such are the circumstances, I have a son who studied, but due to the circumstances, he stopped studying. I’ve been working my whole life, and right now in this situation and pandemic you can’t find a decent job, from the salary you have you pay the tenancy and utilities and what’s left remains. You have to pay for it if you don’t want to end up on the street, even though sometimes the fridge is empty. So I decided to turn to you, to raise some money, since I'm here alone, my mother lives 1000 kn away, my dad died of cancer last year, to open something of his own and be his own boss. And so help my son to finish his studies and as a mother I can tell myself that I did everything in my power. I already have in my head what to start with, and what to do but I don’t have the start-up capital to invest. That is why I am addressing you, I know that there are worse cases and a lot of families with health problems, just like me, so if I manage to raise more funds, I will donate to anyone who needs it and publish it transparently. Since I don’t have a paypal account, I will post a foreign currency account to which you can donate, the account reads to my son. And sorry, I will also post in English but through google translator so there will definitely be mistakes because unfortunately I don't know English.


L.p. Elena and thank you all.

Organizer

No updates for this campaign just yet

Followers

1 followers
No Followers Just Yet...
€0.00
raised of €5,000.00 goal
0% Funded
0 Donors

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook