Pentru noi si ei conteaza!

Fundraising campaign by Ionela Balinte
  • €11.00
    raised of €2,000.00 goal goal
0% Funded
2 Donors
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Ne despart câteva săptămâni de sărbătoarea sfântă a Învierii Domnului și, ca în fiecare an, nu dorim să fim mai aproape de semenii noștri greu încercați de bătrânețe, izolare sau suferință.

Asociația va face și în acest an o campanie denumită - Pentru noi, și ei contează. Fii chiar tu bucuria celor ce nu o au! - și dorim să aducem alinare de sfinte sărbători Pascale persoanelor neajutorate. Pe această cale declară deschisă campania de strângere de fonduri și produse alimentare. Campania se va desfășura în perioada 15 martie - 30 aprilie 2021.

Este cea de a Va edita la Campaniei Umanitare de Paște, un moment potrivit pentru a reaprinde speranța pe chipurile îmbătrânite de vreme și necazuri ale familiilor izolate ce se frământă cu limitări financiare serioase.

Noi ne-am pregătit și anul acesta să aducem bucurie și lumină în sufletele semenilor noștri aflați în nevoie, oferind pachete cu alimente și pachete de iepuraș pentru copii, necesare pregătiri pentru celebrarea sărbătorilor Pascale! Vă invităm să participați alături de noi, fie prin donații în alimente de bază, dulciuri, rechizite, jucării, hăinuțe pentru copii, sau bani. Cu ajutorul tău vom pregăti pachete cu toate cele necesare pentru a duce o rază de speranță bătrânilor singuri și bolnavi precum și familiilor necăjite cu copiii.

Pentru donații în alimente de bază, jucării, hăinuțe și rechizite pentru copii, puteți lua legătura cu președintele Asociației Balinte Ionela.
E-mail: [email protected]

Organizer

Mar 15

Pentru noi si ei conteaza

Update posted by Ionela Balinte at 01:37 pm

Asociația va face si în acest an o campanie umanitară denumită - Pentru noi, si ei contează. Fii chiar tu bucuria celor ce nu o au! - dorim să aducem alinare de sfintele sărbători Pascale persoanelor neajutorate. Pe această cale declaram deschisă Campania de strângere de fonduri si produse alimentareNoi. . . . .

See update
0

Donors & Comments

2 donors

Followers

0 followers
No Followers Just Yet...
€11.00
raised of €2,000.00 goal
0% Funded
2 Donors

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook