Ajuta-ma sa imi tin mama in viata

Fundraising campaign by Delia Perju
 • €580.00
  raised of €10,000.00 goal
5% Funded
29 Donors
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

În căutarea celor mai bune soluții și cu multă speranță, drumurile și lupta noastră nu s-au putut opri după operație.

După multe vizite la medic, multe păreri culese, în final s-a decis ca opțiunea cea mai bună în acest moment este începerea tratamentului de chimioterapie linia 2. Practic, odată la 15 zile, cu internare de zi, se aplică câte o doză de chimioterapie.


Acest proces înseamnă analize de sânge făcute cu o zi înainte, testul Covid, urmând ca în ziua următoare, în funcție de rezultatul analizelor și concluzia doctorului despre toleranța la substanțe, să i se aplice o nouă doză. Aceste zile încep cu o perfuzie de pregătire, hidratarea corpului și administrarea antivomitivelor și corticosteroizi. Ulterior, se aplică perfuzia de chimioterapie (IRINOTECAN+AVASTIN), care durează 2 ore și jumătate.

După cum se știe, ne luptăm cu un cancer cerebral GLIOBLASTOM WILD TYPE GRAD 4. Pentru acest tip de cancer, medicamentul AVASTIN nu este decontat de stat.

Pe 15 martie, am început un tratament care costa 1017 euro pe lună. Și aici mă refer strict la banii pentru medicament, fără să mai iau în calcul costurile de analize, teste Covid, drumurile la București, suplimentele și restul medicamentelor.

Atât costă acest medicament pentru bolnavii de cancer cerebral, doar pentru că au avut neșansa să nu se încadreze la alt tip de cancer, pentru care este decontat. Este o sumă, uneori de neatins, după atât de multe cheltuieli, care nu se opresc nicicum.

Din acest motiv, am fost nevoiți să deschidem un proces, în care ne judecăm cu statul român, pentru a primi decontarea acestui medicament. Din nou, costurile pentru proces au fost mari pentru noi, dar a rămas singura noastră speranță.Fiecare pas făcut în acest sens, înseamnă alți bani, mulți. Și nu sume mici, uzuale, care nu se simt. Cu fiecare cost pus pe hârtie, cu calcule făcute aproape zilnic, banii nu sunt niciodată de ajuns.

Aș vrea să fac o mențiune importantă: am avut posibilitatea începerii acestui tratament pe 15 martie pentru că o persoană total străină, care și-a pierdut soțul de 39 de ani cu același diagnostic, a avut bunătatea să ne cumpere ca și donație primele două doze de AVASTIN. Pentru noi, un MIRACOL. Fără această persoană pe care Dumnezeu mi-a scos-o în cale, mama nu ar fi putut începe tratamentul, din nou, din lipsa fondurilor. Și după cum deja se știe, orice întârziere în aceste cazuri, poate fi fatală. Timpul nu se scurge în favoarea noastră.

Din acest motiv, sunt în situația de a apela din nou la ajutorul vostru, a comunității oamenilor care ȘTIU ce înseamnă acest lucru. Pentru că toate analizele, testele covid, drumurile, RMN-urile, suplimentele SE PLĂTESC. Aparent, la noi în țară, bolnavii de cancer, nu sunt încă o prioritate pentru nimeni … clinicile bune, tratamentele eficiente există, dar nu sunt accesibile tuturor, din păcate. Iar în cazul nostru, sursele de venit sunt limitate și de multe ori nu există, mama având nevoie de ingrijire și supraveghere constantă, fapt care mie nu îmi permite să pot fi plecată de langă ea.Vă cer din nou ajutorul, pentru că această luptă este peste puterile mele financiare, iar tratamentul ei nu poate fi întrerupt! Iar ca acest lucru să nu se întâmple am nevoie să îi asigur medicamentele din timp și plata pentru restul investigațiilor.

PUTEȚI DONA ȘI ÎN URMĂTOARELE CONTURI:

Alpha Bank: RO61BUCU1031035048179RON Perju Delia Alina (RON account)

REVOLUT: 0748271892

https://revolut.me/perjuhhrd

PAYPAL: [email protected]
Before

Mi-am pierdut tatăl în lupta cu cancerul, iar acum îmi doresc să o salvez pe mama!

Tot acest coșmar a început încă din septembrie 2019, când mama a fost diagnosticată cu Glioblastom wild type ( Cancer cerebral grad IV). A fost găsită inconștientă, pe jos, într-o criză epileptică. A fost dusă la urgențe, iar apoi a urmat prima operație pe creier, în septembrie 2019. Din păcate, procedura făcută la spitalul de Neurochirurgie din Iași a fost realizată suboptimal și la doar o lună distanță a fost nevoie de o nouă intervenție.

A doua operație, realizată impecabil la Spitalul Colentina din București, a fost șansa ei la supraviețuire. Lupta a continuat cu tratament de 40 ședinte de radioterapie zilnică, concomitent cu chimioterapie. Următoarele luni au fost și ele o luptă, cu chimioterapie lunar, un regim strict și multe suplimente pentru menține organismul pe linia de plutire.

În toata această luptă, pe 20 mai 2020 tatăl meu a fost diagnosticat cu cancer gastric și în doar două luni, l-am pierdut. Din păcate, toate la un loc, au dus la degradarea stării fizice și emoționale a ei.În urmă cu câteva zile a început să se simtă rău, să își piardă mobilitatea membrelor, să aibă dureri și alte simptome care ne-au forțat să ajungem la spital pentru un RMN.

Din păcate, ne confruntăm cu o recidivă de glioblastom, localizată frontal stâng, în sistemul nervos central. Din nou, avem nevoie de bani pentru a putea primi o șansă la o viață. De data aceasta, din cauza pandemiei, avem nevoie de o sumă prea mare într-un timp mult prea scurt.

Mama mea are nevoie urgentă de o a treia operație pe creier care costă 8000 euro. După 1 an și jumătate de luptă cu cancerul pentru ambii părinți, tratamente costisitoare, drumuri și locuit în alte orașe, îmi este aproape imposibil să fac rost de această sumă într-un timp atât de scurt.

Singura mea speranță este la voi, oamenii care poate o cunosc, oameni care știu ce înseamna viața cu cancer, oameni care poate au trecut prin situații asemănătoare și îmi înțeleg neputința.

Ajută-mă să salvez ce a mai rămas din familia mea! Ajută-mă să o salvez pe mama!

Pentru tata nu am mai putut face nimic. 💔

PUTEȚI DONA ȘI ÎN URMĂTOARELE CONTURI:

Alpha Bank: RO61BUCU1031035048179RON Perju Delia Alina (RON account)

REVOLUT: 0748271892

Organizer

 • Delia Perju
 •  
 • Campaign Owner

Donors

 • EUGEN ANDRIESCU
 • Donated on Apr 13, 2021
 • Buna Delia! Sper Ca mama ta sa se faca bine!

€1.00
 • Anonymous
 • Donated on Apr 11, 2021
Amount Hidden
 • Catalina Crosman
 • Donated on Apr 11, 2021
€5.00

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

29 donors
 • EUGEN ANDRIESCU
 • Donated on Apr 13, 2021
 • Buna Delia! Sper Ca mama ta sa se faca bine!

€1.00
 • Anonymous
 • Donated on Apr 11, 2021
Amount Hidden
 • Catalina Crosman
 • Donated on Apr 11, 2021
€5.00
€10.00
€20.00
 • BIANCA ROTUNJANU
 • Donated on Apr 10, 2021
€2.00
€7.00
 • Anonymous
 • Donated on Apr 10, 2021
Amount Hidden
 • Anonymous
 • Donated on Apr 10, 2021
Amount Hidden
 • Analisa Toma
 • Donated on Apr 10, 2021
€2.00
Show more donors

Followers

13 followers
Irina Stejar-Scutaru
Catalina Dimofte
Claudia Mogos
Maria Rizea
Irina Ceuca
Calbeaza Mihaela
Mirela Puscoi
Vasile Bianca
Ana-Maria Bălăunțescu
Eugen Andriescu
Show more Followers
€580.00
raised of €10,000.00 goal
5% Funded
29 Donors

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook