Sprijina Asociatia Timotei Ineu

Fundraising campaign by Asociatia Timotei
 • €5.00
  Donated So Far
Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.
Show more
Show less

Asociația Timotei Ineu este o organizație non-guvernamentală (ONG) dedicată dezvoltării comunitățiilor locale, a slujirii în biserica penticostală, implicându-se direct în rezolvarea problemelor sociale și comunitare, prin intermediul voluntarilor si a celor aproximativ 100 de membrii. Avem în rândurile noastre, slujitori, profesori, ingineri, cadre medicale, specialiști în multe domenii, dar și persoane simple, vârsta nefiind un impediment pentru a te implica în facerea binelui!

În decursul a celor 5 ani de activitate, Asociația Timotei Ineu a fost un real sprijin comunităților locale și spirituale, implicându-se în slujirea bisericească dar și în rezolvarea problemelor sociale.

Prin proiectele noastre am oferit pâine, articole vestimentare, locuințe, asistență, transport, unelte și animale pentru gospodărie și tot ce este necesar unei familii, unei biserici sau unui sat. Astfel am construit Biserica Penticostala din Manerau, com. Bocsig, ne-am implicat în renovarea și construcția bisericilor penticostale din: Gurba, Agrijul Mic, Mocrea.

Suntem un real sprijin pentru autoritățile locale, pentru că prin intermediul asistenței sociale și comunitare am rezolvat nenumărate cazuri sociale prin plata CNAS lunară; în acest timp persoanele respective au beneficiat de analize, tratamente, internări și înaintarea dosarelor către comisii pentru dobândirea ajutorului social, îndemnizație handicap, pensie de boală, pensie de urmaș. În domeniul tineretului organizăm anual întâlniri tematice în scop spiritual, recreativ și educativ.

În prezent investim în dezvoltarea comunităților locale!

 • Centrul Asociației Timotei Ineu situat pe Aleea Carpați, nr. 3 din Orașul Ineu este în reabilitare, modernizare și renovare. Click aici pentru a vedea.
 • Susținem Centrul Pentru Vârstnici „Speranță pentru Viață” din Tinca, unde în decursul timpului am avut internate persoane, cazuri sociale, iar în acest moment avem o persoană pentru care plătim cheltuielile de întreținere la acest centru. Click aici pentru a vedea.
 • Suntem în construcție - extindere locuință personală a familiei Muntean - cu 14 copii din Județul Arad, loc. Pâncota, str. Luncii, nr. 14. Click aici si aici pentru a vedea.
 • Plătim asigurările CNAS, transportul bolnavilor, medicamente, tratamente, alimente și tot ce este nevoie. Click aici

Puteti urmarii in permanenta progresul proiectelor asociatiei si felul in care donatiile sunt transformate in fapte concrete pe www.timoteiineu.ro. De asemenea suntem disponibili 24/24 ore pentru identificarea și rezolvarea oricărei probleme.

Organizer

 • Asociatia Timotei
 •  
 • Campaign Owner
 •  
 • Ineu, RO

Charity Christian NGO

Charity Christian NGO

Donors

 • Anonymous
 • Donated on Apr 22, 2020
Amount Hidden

No updates for this campaign just yet

Donors & Comments

1 donors
 • Anonymous
 • Donated on Apr 22, 2020
Amount Hidden

Followers

1 followers
Marian Bulzan

Support Campaigns

campaigns

Create a support campaign in seconds!

Support campaigns allow you to get your own fundraising page dedicated to 'Sprijina Asociatia Timotei Ineu'

You'll have your own unique link that you can share, and all funds raised will go directly to 'Sprijina Asociatia Timotei Ineu'. It's the ultimate way to show your support!

Create support campaign
€5.00
Donated So Far

Help this ongoing fundraising campaign by making a donation and spreading the word.

Not Ready to Donate?

Did you know a 10 second Facebook share raises an average of €25?

Share on Facebook